Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

canim bencede daha kucuk kuzun..
bircok seyi idrak edemeyebilir..
seneye daha verimli olur kres hayati onun icin.
bizim gibi dil sIkIntiniz olsa haklisin erken yollamakta ama esinle guzellikle konus gulum.
guzel dilden herkes anlar..

Ben tekrar spora başladım bugün gittim salona eliptik yaptım hayaller 1 saatti ama yarım saat ancak yapabildim ter içinde kaldım eh bunada şükür yarın daha iyi olacak inşallah artı olarak dönmez cumaya.
harikasin ablacim :)
arti gelmez, eksiler gelir...

Kızımla iddiaya girdik yine 15 ocağa kadar kim daha fazla kilo verecek diye ama spor yaparak tabi yemekleri az yemek yok dedim ona. Bakalım artık geçen seferde böyle iddia falan derken heveslenmisti spora.
ohhh ne guzel iddialar, rekabetiniz bol olsun:)

TUM CITIRLARIN DIKKATINE
  • Canlarim uyelerimizin cogunlugunun karari ile artik menulerimizdeki kacamaklar, yenilen gidaya ve uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
  • Ayni sekilde egzersizlerimizdeki eksiklikler de uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
  • Tablomuzdaki MUAF ibaresinin anlami, bir saglik sorunu veya olagan disi bir durumdan oturu uyemizin muaf tutulmasini belirtir.
  • Tablomuzdaki ODUL ibresinin anlami, haftada 1 ya da 2 ogun, cuma tarti bildiriminizden sonra dilediginizi yediginiz ODUL OGUNUNU belirtir. Odul ogunlerinden dolayi ceza almazsiniz.
KISALTMALARIN ANLAMLARI:
JJ: Jumping jack hareketi
IA: Ip atlama
M:Mekik egzersizi
Y:Yuruyus
DK: Dizleri karina cekerek oldugumuz yerde kosma
S: Squat

CUMARTESI GUNU MENU VE SPOR CIZELGEMIZ
Tablomuzda her gun icin 2 adet ifade bulunmaktadir.Ilki menulerimiz icin, ikincisi ise yaptigimiz egzersizlerimiz icindir.

İsimCumaCumartesiPazarPazartesiSalıÇarşambaPerşembe
fyzanur -------
Mavibocuk
[TD] -
- -----
Papillon_ -------
Alya008 - - -----
Ebush_354 -------
gogo2405 - ------
tiffany20 - - -----
B Burcak41 - - -----
@Pembis Hayaller - ------
KarKralicesi -------
umutLatahzen -------
@Saadetim33 -------
@eda-sofi -------
D3S1R3 -------
B Bisquitte -------
B belindamm - - -----
-------

[/TD] [TD]

[/td][/td][/td][/td]

Son düzenleme:
benimki daha anlamiyor fakat dogdugundan beri hep baskalarininkini giydi sayilir :)
Bizde eltim görümcem hep birbirlerinden giydiriyoduk onların kızlar büyük elimin biride küçük
Büyüklerden benimkine benimkinden küçüğe gidiyor kıyafetler yoksa basedilmez yaa ama artık geçen seneden beri çok seçiyor onlardan gelenleri bile ayırıyor tarzım değil diye.

Eline sağlık Fatimem

Hehe tabloya koş fatimem tabloda yaparmış alkış alkiş

Iyi aksamlar canlar:) Gununuz nasil gecti?

Dahlia_ eline saglik gulum:)

gogo2405 kiz cocugunun da keyfi ayri olur sanirim ablacigim. Ne guzel beraber boyle guzel paylasimlarinizin olmasi:)

eda-sofi gulum krese adaptasyon icin 3 gun yeterli degil guzelim. Simdilik calismadigin icin yarim gun vermeyi bir dusunsen. Hem kuzun farkli bir ortamda guzel zaman gecirir hem sen kendine ayiracak vakit bulursun. Birden tum gun vermek cocuk acisindan daha olumsuz neticeler dogurabilir. Bizzat yasadim canisi.

Menu
Sabah
Mantarli ve kiymali omlet, peynir, zeytin, salata ve ayran

Ara
Sade Turk kahvesi

Ogle
Yogurtlu brokoli ve et kofte

Aksam
Karabugdayli salata ve ayran

Su:2litre+
Egzersiz: 2 saat avm de korsan kovalamaca

dogrudur canim pisikolog zaten beni yonlendirecek canm :) 1 haftaysa 1 hafta artik

İyi akşamlar canım :)
Teşekkür ederimmm
Yorucu geçti biraz, seninki nasıldı ??

Egzersizin çok güzelmişş Yürüyüşe sayarızz :))

senin buyuk ama kiz demi canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…