Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

aah fatimem allah affetsin su icmek hele kışın bir iskence :) kraker bi kere kcal yok . helvada dilimin ucuna anca yetti okdar az di ve gun icinde hic sekerli bisi gitmio azima kiz bayilayimmi onu mu istion

O zaman tanidigin, huyunu suyunu bildigin ve sevdigin adamla evlisin:) Konusarak cozulmeyecek hicbir sey yok gulum. Kirmayin birbirinizi.
yok canim ben bugun gider yaptim ona bu saatten sonra hersey degisecek herseye evet dicek .. bugun saclarim dikeldi sinirden :) senelerin birikimmiydi bugunku.
bugun dag gibi adami devirdin diyor bana

Menüm

Sabah
Şekersiz çay
2 dilim ekmek
Sucuklu yumurta (sucuk miktarı çok az)
1 küçük dilim peynir
Domates salatalık

Ara
1 portakal
Çeyrek nar

Öğle
1 tabak kısır

Akşam
1 kase ton balıklı salata

Su
2 lt

Spor
30 squat 10x30 sn blank

Edacım bencede kırmayın birbirinizi hoş bağzen sinirler gerilebiliyo ama bana sorarsan senin bebiş küçük daha sana ihtiyacı var zaten sonrasında hayatı tamamen okulda geçicek beraber yapıcak bişeyler bulun eğitici oyunlar falan onun şuan ençok sana ihtiyacı var konuşmasına gelince benim yeğenim 4yaşında konuşmaya başladı şimdi 1.sınıfa gidiyor zehir gibi maşallah oyüzden doktora pek takılma derim tabi yinede sen bilirsin karar senin:)))

anladim canim saol dusuncen icin

İmm şey yapmasak olmazmı zorunluluk varmı beni esgeçsek olmazmı ödülün dibine vurdum ama ödülde bana vurmuş olabilir

Olmazzzzz
Pazartesi herkesin bildirimini görücem ona göre

aah fatimem allah affetsin su icmek hele kışın bir iskence :) kraker bi kere kcal yok . helvada dilimin ucuna anca yetti okdar az di ve gun icinde hic sekerli bisi gitmio azima kiz bayilayimmi onu mu istion

Anlıyorum ben de öyleyim, su içmeği resmen unutuyorum, bir bakıyorum gün bitmiş ben daha 1 bardak su anca içmişim
Tamam tamam birşey demedim
Ödül yapmadın o zaman bu hafta

allahim bi kisir vakasi daha afiyet ol sun canim kisir neyliydi :)

allahim bi kisir vakasi daha afiyet ol sun canim kisir neyliydi :)
Vallahi canım kuzenimdeyken oģlu kısır yap diye annesine 1 haftadır diretiyomuş ee bide doğum günü ćocuğu kırılmaz dedim hadi yapalım dedim kuzenime bizim burda kısıra bayağı malzeme koyarız canım çokta lezzetli olur yiyen bayılır benim kısırıma ay birazcık kendimi övdüm

Az önce sorduğum soruya cevabı aldım ben, korktum kısırdan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…