Kolay gelsin ablacim iyi calismalar..Günaydınlar. Nöbetçiyim ben yine gidiyorum hastaneye
Ohh enerjin bol olsun Edamgunaydin haydi bakalim yuruyuseee :)
o söylediklerinin hepsini yapıyorum gülüm,yinede ağlamaktan halsiz düşüyor artık kuzumCanim ayaklarina masaj yap, karnini hafifce saat yonunde ovala, yemekten sonra gazini cikart, yanindayken yuz ustu yatir arada gazini rahat cikartsin..
Asyam 19una kadar kendi istegiyle gelmezse bebek suni sanci ile dogumu baslatacak doktor, hayirlisi insallah..
kaptanım günaydınGünaydınlar. Nöbetçiyim ben yine gidiyorum hastaneye
Hoşgeldin Seyhan iyiyim bildiğin gibi işte iş güç ev. Özge dogurmadi henüz.Günaydin sekerler nasiliz bakalim ben seyhan ablaniz özledim hepinizi özge dogurdumu kizlar asyam hayirli olsun bebisin sanki demetide gördüm gibi gonca eda saadet öptüm hepinizi kizlar fatime senide hayirli olsun nisaniniz
Tabi ki alırız başla menü paylaşmayakaptanım günaydınbeni yine kabul edermisiniz aranızaa
Seyhan ablacim nasılsın resimden anladım sen olduğunu. valla bende özledim ne zaman geliyorsun takımaGünaydin sekerler nasiliz bakalim ben seyhan ablaniz özledim hepinizi özge dogurdumu kizlar asyam hayirli olsun bebisin sanki demetide gördüm gibi gonca eda saadet öptüm hepinizi kizlar fatime senide hayirli olsun nisaniniz
Günaydın sanada tatlım:)))Gunaydin kizlar, mutlu hafta sonlari
hosgeldin tatlimkaptanım günaydınbeni yine kabul edermisiniz aranızaa
bende optum canimmmm :)Günaydin sekerler nasiliz bakalim ben seyhan ablaniz özledim hepinizi özge dogurdumu kizlar asyam hayirli olsun bebisin sanki demetide gördüm gibi gonca eda saadet öptüm hepinizi kizlar fatime senide hayirli olsun nisaniniz
Hoşgeldin Seyhan iyiyim bildiğin gibi işte iş güç ev. Özge dogurmadi henüz.
Tabi ki alırız başla menü paylaşmaya
teşekkür ederim gülümhosgeldin tatlim
bende optum canimmmm :)
Evet cuma günü canım ama pazartesi de tartılıyoruz biz takım olarak.teşekkürler kaptanım tartı günü yine cuma günü değil mi?
İyi akşamlar kızlar tabloyu gördüm çok fena ben 100 gr verdim diye üzülüyordum noldu bizim takıma , motivasyon mu lazım ne lazım söyleyin
Dahlia_ hayırlı olsun canım
Fatimem kardesine mutluluklar diliyorum gulum, Allah tamamina erdirsin...Dahlia_
Günaydin sekerler nasiliz bakalim ben seyhan ablaniz özledim hepinizi özge dogurdumu kizlar asyam hayirli olsun bebisin sanki demetide gördüm gibi gonca eda saadet öptüm hepinizi kizlar fatime senide hayirli olsun nisaniniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?