- 16 Eylül 2006
- 24.056
- 18.170
- 823
- 38
Toparlandım şükür ya. azcıcık kaldı oda giderse tamammımdır.Mutlu haftasonları canlarr :)
Teşekkür ederim canım :)
İnşaAllah Özgem, çok sağol :)
Deli yaa ne evde kalmasıııı... Herkes aynı yaşta mı evleniyor sankii
Sadece nişan canım, evlilik yok ortada :))
Benim gibi o da 19 yaşında nişanlanıyor işte :)) Hatta ben 18 yaşımda sözlenmiştim
Gördüğün gibi 22 oldum daha evlenmedim :))
Teşekkür ederim Seyhan ablam :)
Aleyküm selam canaım :)
Enerjin yerinde maşaAllah :)
Toparlandın mı biraz ?
Toparlandım şükür ya. azcıcık kaldı oda giderse tamammımdır.
Aleykum Selam
Şu gogonun sonuna 2405 ekle bariSelam kızlar :)))
Bugünkü menüm
Sabah
1 elma
Öğlen
1 kase mercimek çorbası
1dilim ekmek
Akşam
2 kase ćorba
2mandalina
Yarım muz(toplamda 1010 kalori)
Spor:50 mekik
30 basen hareketi
10 dakika bisiklet
Su:2 litre
Dahlia_ @gogo
Insallah canim benim:)
Hosgeldin Seyhan ablacim:)Günaydin sekerler nasiliz bakalim ben seyhan ablaniz özledim hepinizi özge dogurdumu kizlar asyam hayirli olsun bebisin sanki demetide gördüm gibi gonca eda saadet öptüm hepinizi kizlar fatime senide hayirli olsun nisaniniz
Damlada ise yariyor gulum, Allah sifa versin..o söylediklerinin hepsini yapıyorum gülüm,yinede ağlamaktan halsiz düşüyor artık kuzumdr damla verdi biraz rahatlattı o damla.sanki ne yiyolarda böyle gaz oluyor yavrum ya.
seninde az kalmış hadi hayırlısıyla al yavrunu kucağınaRabbim bir sesle kurtarsın inşallah
Nasil oldun canim?DÜNKÜ MENÜM
Sabah
1bardak limonlu su
azcıcık beyaz peynir
1tatlı kaşıgı lor
1tatlı kaşıgı keci boynuu pekmezi(bogazım için yedim)
2ceri domates
yarım dilim tam tahıllı ekmek
1nescafe
1avuc cig badem
ÖĞLE
1kase corba
nohut yemegi 1kepce
1kaşık pilav
1kase yogurt
1ayva
AKŞAM
2kaşık corba
2tane tavuk ızgara
1kase salata
1bardak süt
1avuc badem
3,5lt su
30dkka yürüyüş
Cok guzel olmus ablacim gule gule giyin..Eki Görüntüle 1923431
Hırkam ilerliyor bir kolu kaldı
Hosbuldum gulum
Canım söyle yapabilirsin : bebek uyudu yemek yapmaya fırsatın olduğunda fazla yap buzluğa koy birazını. Güvendiğin arkadaşın olur annen olur birisinden yardım işte ya senin için yemek yapsın kaplara böl buzluğa at yada bebeğine baksın sen yap. Bebegimede bakarım her işimi yaparım diye kendini paralama yardım almaktan çekinme.Kızlar menum
Sabah
4 kuru pasta 1bardak şekersiz çay
Ara 1 elma 1 mandalina
Ara bir kaç kuru pasta
Aksam dönermenu berbat biliyorum dizginleyin beni.oğlan dan yemek hazırlamaya fırsat bulamadım aslinda ama düzen kurmak gerek
Alırım tabi ne demek bedavadan yorumunda oluverirIyi aksamlar:)
Yawrukush nasilsin guzelim, nazli cikti pasamiz. Hayirlisiyla saglikla gelsin insallah.
gogo2405 cok guzel ormussun ablacigim masallah. Beni nufusuna alir misin
Menu
Sabah
Yumurtali ekmek (2 dilim), salata ve ayran
Aksam
Firinda levrek, salata ve salgam
Su:3 litre+
Egzersiz:30 dk yuruyus
Annem hiç yardım etmiyor bebeğin yanında dur diyorum kaçmaya yer arıyor.en mantıklı si buzluga atmak.toparlamam lazımCanım söyle yapabilirsin : bebek uyudu yemek yapmaya fırsatın olduğunda fazla yap buzluğa koy birazını. Güvendiğin arkadaşın olur annen olur birisinden yardım işte ya senin için yemek yapsın kaplara böl buzluğa at yada bebeğine baksın sen yap. Bebegimede bakarım her işimi yaparım diye kendini paralama yardım almaktan çekinme.
Bedavadan torunumda oluverir yazmıştım ben yaa oynamiyom bu tlf sinir ediyo beniAlırım tabi ne demek bedavadan yorumunda oluverir
Benim en çok faydalandigim şey buzluk. Her şeyi koyarım mesela ekmek köy ekmeğini yada çavdar buğday ekmeği dilimletip poşetle koy. Yeşil mercimek fasulye nohut börülce falan haşla koy. Kırmızı mercimek çorbasını fazla yapıp koyabilirsin. Pilavdan artanı koy çorbada değerlendir buğday kara buğday haşla koy. Pisirdigin her şeyden artani koyup öbür hafta çıkar. Sarma dolma yapıp atıyorum ben.Annem hiç yardım etmiyor bebeğin yanında dur diyorum kaçmaya yer arıyor.en mantıklı si buzluga atmak.toparlamam lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?