Tekrar hoşgeldin Ece ben Gonca 39 yaşındayım 167 cm 67 kiloyum hep beraber sağlıklı bir şekilde vericez kiloları.Kullanıcı Adı :akhyls45
Yaşınız :21
Medeni Durumunuz :bekar
Yaşadığınız şehir:izmir
Boyunuz :158 cm
Kilonuz:62 kg
Hedef kilonuz :52 kg
Kilo alma hikayeniz : üniversite hayatına başlamamla birlikte sağlıksız beslenmeden alınan kilolar
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz?
sağlıklı yaşamak istiyorum.kilo verdiğimde daha mutlu ve iyi hissedeceğime inanıyorum
Geldi canım çok tatlı maşallah Özge de iyi çok şükür
Okula bişeyler götürme imkanın varmı canım daha sağlıklı olur. Birde kefir iyi ama meyveli tüketme sade daha iyi olur.Bugünkü menüm
Sabah
Çok az müsli ve light süt
Öğlen
Okulda olduğum için maalesef
Küçük boy ince pizza
Ara öğün niyetine meyveli kefir içtim
Akşam
3ymk kaşığı taze fasulye
Yoğurt
İki adet dolma
Gerçekten çok zor canım ya fön makinesi süpürge bizde de hep çalışıyordu :) dokuz aylık oldu canım benimki sizinkilere göre ufak sayılır :)bende 6 ay fon makinasi kullandim cocuktakomik ama gercek :) tele yukledik ama ise yaramadi. fin makinasin soguk kismini actik sabaha kadar . en sonunda yandı fon makinasi :) ama 4 aydan sonra kesfettik . cok zor ya biz butun damlalari denedik ne paralar verdik bi ise yaramadi . aci elma yaginida denedik diger adi adacayi yagidir. sicak su masj hic bisi yaramadi . otuzden 2ci cocuktan cok korkarim . istemiyorum . tabi rabbim bilir . ama zor gazli cocuk normal gaz degil . kolik bi hastalik gaz hastaligi malesef . seninki ufakmi daha :)
Hoşgeldin canım inşallah hep beraber veririz şu pis kilolarıKullanıcı Adı :akhyls45
Kilo alma hikayeniz : üniversite hayatına başlamamla birlikte sağlıksız beslenmeden alınan kilolar
sağlıklı yaşamak istiyorum.kilo verdiğimde daha mutlu ve iyi hissedeceğime inanıyorum
Dayanamadim findikk yiyorum canim
Sen. Bu aarada bugun kilo bildirimi zorunlu mu tartilcam ona gore
Kullanıcı Adı :akhyls45
Bugün ki menüm
Sahur
Menemen
1 bardak ayran
2 dilim ekmek
Iftar
Fırında Kaşarlı tavuk
3 yk pilav
Salata
Ara
Azıcık irmik tatlısı (hiç sevmem normalde eşim ısrar edip durdu
Su 8 bardak
Spor 50 dk yürüyüş (160 kalori)
Bugünkü menüm
Sabah
Çok az müsli ve light süt
Öğlen
Okulda olduğum için maalesef
Küçük boy ince pizza
Ara öğün niyetine meyveli kefir içtim
Akşam
3ymk kaşığı taze fasulye
Yoğurt
İki adet dolma
Kizlar hepinize iyi geceler, cok sukur Aras kuzu ailemize katildi..
Benimde, onunda saglik durumu iyi..
Dua eden, tebrik eden herkese sonsuz tesekkurler
Oh çok şükür özgem ♥♥bende merak ettim fotoğraf bende istiyorumKizlar hepinize iyi geceler, cok sukur Aras kuzu ailemize katildi..
Benimde, onunda saglik durumu iyi..
Dua eden, tebrik eden herkese sonsuz tesekkurler
Öğrencilik olduğu için üşengeçlik de var aslında yemek yapabilsem evde okula da götürürüm. İnşallaj şu üşengeçliği de üzerimden atıp yemek yapmaya başlayabilirim
Ayrıca çok teşekkür ederim hepinize ve desteklerinize :)
Evet evet zAten buradaki birbirinizi motive etmenize hayran olduğum için hemencik üye oldum
Ay maşallah edam çok sevindim akıllı paşa hemen alışmış okulakizlar oglani bugunde yanindaydim kreste. bugun birazdaha alisti . bakalim yarin ne olucak :) psikologda gozlemlicek ama haftaya bilgi verecek . smdilik iyi gidiyor . oglumu ole arkadslariyla gormek cok mutlu ediyor beni :) saatimiz geldigindede giderken mudure bugun gule gule dedi el salladi sok oldum :) 2ci gunun en buyuk gelismesi
cok saol canm :)Ay maşallah edam çok sevindim akıllı paşa hemen alışmış okula
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?