Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Iyi aksamlar canlar:)

Yawrukush gozunuz aydin canim. Rabbim huzurla&saglikla buyutmeyi nasip etsin insallah

eda-sofi gozun aydin canim. Insallah hep ayni hevesle ve heyecanla gider. Op pasani yerime

Menu
Sahur
Omlet ve ayran

Iftar
Dovme pilavi, pirasa ve yogurt

Su:1.5 litre
Egzersiz:--

ben sabah 7 den akşam 5 e kadar üniversitedeyim . bazen sabah 6da çıkıyorum.evde kahvaltımı iyi yapınca kurumeyveler akşam 6 ya kadar tutuyor beni. denedim daha önce çünkü. meyveler bitince paraya kıyıp tekrar almamıştım ama olmuyor böyle mecbur alıcam. bazende yemekhanede güzel şeyler çıkıyor .hallediliyor aslında yeterki isteyelim.

Çok şükürr yorgunluk dışında iyiyim ben de :)
Valla canım kar çektii
Yağsaydı oynardık dicem de havaların soğuk olmasını istemiyorum, içim sıkılıyor çok soğuk olunca

Ya ben de kari izlemeyi cok seviyorum ama basildikca kirleniyor ya o zaman hic sevmiyorum hem de hic ya :))
Valla ben iki camasir yikayinca yoruldum triplerine giriyorum allah yardimcin olsun zor iş
izlemeyi çok seviyorum ama pencere arkasından, kar yağdığı ay eve hapsolsam hiç dışarı adım atmasam istiyorum
Bugün mesai vardı yorucu geçti yine. Havada buz gibi kar yağıyordu eve gelirken. Yemeğimizi yedik kahvemi içtim ayaklarımı uzattım oturdum ama başım ağrıyor.
bir şeyemi canın sıkıldı abla niye ağrıyoracaba,bu ara sanki sürekli başın ağrıyor senin,benmi yanlış hatırlıyorum ya da

akşam çok az olmuş doydunmu ?

cok soal tatlim insallah alisir ... hvada sogudu cocugun baston bebek arabasina şu yagmurluktan aldim 10 dakkalik yol var evle kres arasi insallah hasta olmaz ya

Kizlar hepinize iyi geceler, cok sukur Aras kuzu ailemize katildi..
Benimde, onunda saglik durumu iyi..
Dua eden, tebrik eden herkese sonsuz tesekkurler
Tekrar tebrikler canım, Allah analı babalı büyütsün hayırlı evlat olsun inşallah
menü süper afiyet olsun
Cuma 50.7
Pazartesi 51.0
Dunku menu: sabah yumurta
Bie dilim salam
Domates
Salatalik
Oglen.: Anane yapimi bol acili tarhana corbasi
Dort tane sarma
Aksam: mercimek corbasi
Taze fasulye
Ara: bie avuc findik
Spoe yok
Su bir bucuk litre
menü çok güzel canım afiyet olsun
ay ne kadar güzel çok sevindim inşallah hep hevesle gider :) kaç yaşındaydı oğlun?
bugunde kimse yok ahhh ahhh
ya evet ben gündüz hiç giremiyorum. Bebekle uğraşmak, ev işleri, bir de doktora tezimi bitirmeye çalışıyorum hiç vakit kalmıyor ancak bebiş uyuyunca akşamları gelebiliyorum..
menü çok güzel ama su çok az
Selam kızlar nasılsınız bakalım:)))
teşekkürler canım iyiyim sen nasılsın?
Kızlar 1ay girmeden ne yapıcam bilmiyorum ancak ablama geldikçe yazarım size Dahlia_ sizleri özliceģim
ooo 1 ay çokmuş nasıl dayanıcaksın? telefonuna paket alsan?
allah kabul etsin canım
cok soal tatlim insallah alisir ... hvada sogudu cocugun baston bebek arabasina şu yagmurluktan aldim 10 dakkalik yol var evle kres arasi insallah hasta olmaz ya
sen sıkı sıkı giydir canım bişey olmaz allahın izniyle
nerde bu millet bu cihan :)
Burda burdaa :)

bugünkü menüm

sabah 1 dilim tahıllı ekmek
peynir
yumurta
3 zeytin
1 tatlı kaşığı kayısı reçeli

öğle
1 kase tarhana çorbası
4 lahana sarması
yoğurt

ara 1 elma

akşam
1 kase yoğurt çorbası
3 lahana sarması
yoğurt

su 3 lt
spor 1 mil leslie

@ Alya008 kuzum izne ayrılmak yerine tlfa internet paketi mi alsan tam diyete odaklandın bence ayrılma
eda-sofi kuzum feyza cvp vermiş bdv için
KarKralicesi kuzum nasılsın nerdesin
fyzanur bence de kuruyemiş fikri güzel olur Feyzam nasılsın bu arada
gogo2405 ablacim geçmiş olsun nöbette mi çok yoruldun acaba?
Dahlia_ Fatimem nasılsın bitti işlerin
D3S1R3 ablişim nasılsın nasıl gidiyor diyetin
Mavibocuk nasılsın kuzum nerelerdesin görünmüyorsun bayadır
Papillon_ kuzum sen nasilsin
Ebush_354 kuzum nasılsın artık gelmiyorsun hiç görmüyorum seni

Kuzum ne üzerine tez yapıyon

Kızlar 1ay girmeden ne yapıcam bilmiyorum ancak ablama geldikçe yazarım size Dahlia_ sizleri özliceģim

Üzüldüm canım ya Keşke bir yolu olsaydı..
Cuma günü bildirim yapacak mısın canım ?

Sağol canım, bitti sonunda, yorgunum biraz, 2 gündür kanepede uyuyup kalıyorum :))

teşekkürler canım iyiyim sen nasılsın?
Allah razi olsun gülüm sorma uyandım baktım ezan okunuyor bugün de böyle oldu.
hay allah çok zor olmuştur sana
Kuzum ne üzerine tez yapıyon
işletme canım alanım, maliyet muhasebesi üzerine yazıyorum ama bebekle çok zor oluyor..

Üzüldüm canım ya Keşke bir yolu olsaydı..
Cuma günü bildirim yapacak mısın canım ?

Sağol canım, bitti sonunda, yorgunum biraz, 2 gündür kanepede uyuyup kalıyorum :))
Ev kadını olmak öyle bişi işte vallahi ben sürekli yapıyorum bitmiyor anlamadım ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…