ben sabah 7 den akşam 5 e kadar üniversitedeyim . bazen sabah 6da çıkıyorum.evde kahvaltımı iyi yapınca kurumeyveler akşam 6 ya kadar tutuyor beni. denedim daha önce çünkü. meyveler bitince paraya kıyıp tekrar almamıştım ama olmuyor böyle mecbur alıcam. bazende yemekhanede güzel şeyler çıkıyor .hallediliyor aslında yeterki isteyelim.Evet ama bazı günler 9dan 4e kadar okulda oluyorum o yüzden o kadar saat kuruyemişle geçiremem.tam günler için ben de düşünmüştüm beslenme çantası gibi bi şey alayım diye.bakalım oturtcam artık bi şekilde :)
Çok şükürr yorgunluk dışında iyiyim ben de :)
Valla canım kar çektii
Yağsaydı oynardık dicem de havaların soğuk olmasını istemiyorum, içim sıkılıyor çok soğuk olunca
izlemeyi çok seviyorum ama pencere arkasından, kar yağdığı ay eve hapsolsam hiç dışarı adım atmasam istiyorumYa ben de kari izlemeyi cok seviyorum ama basildikca kirleniyor ya o zaman hic sevmiyorum hem de hic ya :))
Valla ben iki camasir yikayinca yoruldum triplerine giriyorum allah yardimcin olsun zor iş
bir şeyemi canın sıkıldı abla niye ağrıyoracaba,bu ara sanki sürekli başın ağrıyor senin,benmi yanlış hatırlıyorum ya daBugün mesai vardı yorucu geçti yine. Havada buz gibi kar yağıyordu eve gelirken. Yemeğimizi yedik kahvemi içtim ayaklarımı uzattım oturdum ama başım ağrıyor.
telefonuna internet paketi niye yapmıyosunKızlar 1ay girmeden ne yapıcam bilmiyorum ancak ablama geldikçe yazarım sizeDahlia_ sizleri özliceģim
akşam çok az olmuş doydunmu ?Bugünkü menüm
Sabah
1 haşlanmış yumurta
1dilim ekmek
2yk lor peyniri
Öğlen
1kase yoğurt
3ceviz
Akşam
3yk taze fasulye
3kaşık pilav
3 kaşık yoğurt
2lt su ve Leslie ile 2 mil
Maalesef kahvaltıyı geç yaptığım için bütün öğünlerin saati sarktı biraz
cok soal tatlim insallah alisir ... hvada sogudu cocugun baston bebek arabasina şu yagmurluktan aldim 10 dakkalik yol var evle kres arasi insallah hasta olmaz ya
Tekrar tebrikler canım, Allah analı babalı büyütsün hayırlı evlat olsun inşallahKizlar hepinize iyi geceler, cok sukur Aras kuzu ailemize katildi..
Benimde, onunda saglik durumu iyi..
Dua eden, tebrik eden herkese sonsuz tesekkurler
menü süper afiyet olsunDÜNKÜ MENÜM
Sabah
1bardak süt
ceyrek elma
bir dilim peynir
dereotu,maydonoz
1ıhlamur
ÖĞLE
1KASE CORBA
1tabak kuru fasulye
1kase salata
1elma
AKŞAM
1Kase pilav
1tabak karnıbahar yemegi
1kase salata
limonlu roka
1avuc fındık
10ciğ badem
4lt su
yarım saat yürüyüş
menü çok güzel canım afiyet olsunCuma 50.7
Pazartesi 51.0
Dunku menu: sabah yumurta
Bie dilim salam
Domates
Salatalik
Oglen.: Anane yapimi bol acili tarhana corbasi
Dort tane sarma
Aksam: mercimek corbasi
Taze fasulye
Ara: bie avuc findik
Spoe yok
Su bir bucuk litre
ay ne kadar güzel çok sevindim inşallah hep hevesle gider :) kaç yaşındaydı oğlun?kizlar oglani bugunde yanindaydim kreste. bugun birazdaha alisti . bakalim yarin ne olucak :) psikologda gozlemlicek ama haftaya bilgi verecek . smdilik iyi gidiyor . oglumu ole arkadslariyla gormek cok mutlu ediyor beni :) saatimiz geldigindede giderken mudure bugun gule gule dedi el salladi sok oldum :) 2ci gunun en buyuk gelismesi
ya evet ben gündüz hiç giremiyorum. Bebekle uğraşmak, ev işleri, bir de doktora tezimi bitirmeye çalışıyorum hiç vakit kalmıyor ancak bebiş uyuyunca akşamları gelebiliyorum..bugunde kimse yok ahhh ahhh
menü çok güzel ama su çok azbugün menüm
sabah : 1haşlama yumurta
maydanoz,kıvırcık,sivri biber
1dilim beyaz ekmek
4 zeytin
öğlen : dışarda tavuklu salata yedim ama kalorisi nasıldır bilemiyorum
ayran
akşam : biraz haşlama tavuk
salata
2 tabak yoğurt çorbası
1dilim tb ekmeği
1 mandalina
1 bardak sütlü kahve
su : 1litre
spor : yarımsaat yürüyüş
200 basen çalışma
Dahlia_ gogo2405
teşekkürler canım iyiyim sen nasılsın?Selam kızlar nasılsınız bakalım:)))
ooo 1 ay çokmuş nasıl dayanıcaksın? telefonuna paket alsan?Kızlar 1ay girmeden ne yapıcam bilmiyorum ancak ablama geldikçe yazarım sizeDahlia_ sizleri özliceģim
allah kabul etsin canım
sen sıkı sıkı giydir canım bişey olmaz allahın izniylecok soal tatlim insallah alisir ... hvada sogudu cocugun baston bebek arabasina şu yagmurluktan aldim 10 dakkalik yol var evle kres arasi insallah hasta olmaz ya
Burda burdaa :)nerde bu millet bu cihan :)
sahur yapmadın mı? allah kabul etsin orucunu canımBugün ki menüm
Iftar
Fırında tavuk sebze
3yk pilav
2 bardak ayran
Su 1.5 litre
Spor 6000 adım
Allah razi olsun gülüm sorma uyandım baktım ezan okunuyor bugün de böyle oldu.sahur yapmadın mı? allah kabul etsin orucunu canım
Kuzum ne üzerine tez yapıyonTekrar tebrikler canım, Allah analı babalı büyütsün hayırlı evlat olsun inşallah
menü süper afiyet olsun
menü çok güzel canım afiyet olsun
ay ne kadar güzel çok sevindim inşallah hep hevesle gider :) kaç yaşındaydı oğlun?
ya evet ben gündüz hiç giremiyorum. Bebekle uğraşmak, ev işleri, bir de doktora tezimi bitirmeye çalışıyorum hiç vakit kalmıyor ancak bebiş uyuyunca akşamları gelebiliyorum..
menü çok güzel ama su çok az
teşekkürler canım iyiyim sen nasılsın?
ooo 1 ay çokmuş nasıl dayanıcaksın? telefonuna paket alsan?
allah kabul etsin canım
sen sıkı sıkı giydir canım bişey olmaz allahın izniyle
Burda burdaa :)
Doydum doydumakşam çok az olmuş doydunmu ?
Kızlar 1ay girmeden ne yapıcam bilmiyorum ancak ablama geldikçe yazarım sizeDahlia_ sizleri özliceģim
@ Alya008 kuzum izne ayrılmak yerine tlfa internet paketi mi alsan tam diyete odaklandın bence ayrılma
eda-sofi kuzum feyza cvp vermiş bdv için
KarKralicesi kuzum nasılsın nerdesin
fyzanur bence de kuruyemiş fikri güzel olur Feyzam nasılsın bu arada
gogo2405 ablacim geçmiş olsun nöbette mi çok yoruldun acaba?
Dahlia_ Fatimem nasılsın bitti işlerin
D3S1R3 ablişim nasılsın nasıl gidiyor diyetin
Mavibocuk nasılsın kuzum nerelerdesin görünmüyorsun bayadır
Papillon_ kuzum sen nasilsin
Ebush_354 kuzum nasılsın artık gelmiyorsun hiç görmüyorum seni
teşekkürler canım iyiyim sen nasılsın?@ Alya008 kuzum izne ayrılmak yerine tlfa internet paketi mi alsan tam diyete odaklandın bence ayrılma
eda-sofi kuzum feyza cvp vermiş bdv için
KarKralicesi kuzum nasılsın nerdesin
fyzanur bence de kuruyemiş fikri güzel olur Feyzam nasılsın bu arada
gogo2405 ablacim geçmiş olsun nöbette mi çok yoruldun acaba?
Dahlia_ Fatimem nasılsın bitti işlerin
D3S1R3 ablişim nasılsın nasıl gidiyor diyetin
Mavibocuk nasılsın kuzum nerelerdesin görünmüyorsun bayadır
Papillon_ kuzum sen nasilsin
Ebush_354 kuzum nasılsın artık gelmiyorsun hiç görmüyorum seni
hay allah çok zor olmuştur sanaAllah razi olsun gülüm sorma uyandım baktım ezan okunuyor bugün de böyle oldu.
işletme canım alanım, maliyet muhasebesi üzerine yazıyorum ama bebekle çok zor oluyor..Kuzum ne üzerine tez yapıyon
Ev kadını olmak öyle bişi işte vallahi ben sürekli yapıyorum bitmiyor anlamadım kiÜzüldüm canım yaKeşke bir yolu olsaydı..
Cuma günü bildirim yapacak mısın canım ?
Sağol canım, bitti sonunda, yorgunum biraz, 2 gündür kanepede uyuyup kalıyorum :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?