Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

bugün menüm
sabah : 1haşlama yumurta
maydanoz,kıvırcık,sivri biber
1dilim beyaz ekmek
4 zeytin

öğlen : dışarda tavuklu salata yedim ama kalorisi nasıldır bilemiyorum
ayran

akşam : biraz haşlama tavuk
salata
2 tabak yoğurt çorbası
1dilim tb ekmeği

1 mandalina
1 bardak sütlü kahve

su : 1litre
spor : yarımsaat yürüyüş
200 basen çalışma

Dahlia_ gogo2405

valla bende okulda kalorili şeylere maruz kalıyorum , buna çözüm buldum bugün
hurma ,badem içi,kuru incir felan alıcam az sonra internetten , şu minik çerezlik bölmeli kaplar varya ona koyucam . onu yiycem okulda . sevmediğim yemek felan olduğunda direk kafeye gidip ayvalık tostu,döner,hamburger felan almaktan iyidir . eve gelene kadarda bastırır açlığımı diye düşünüyorum. kantindende ayran alırım :)

Kizlar hepinize iyi geceler, cok sukur Aras kuzu ailemize katildi..
Benimde, onunda saglik durumu iyi..
Dua eden, tebrik eden herkese sonsuz tesekkurler
özgecim facedende yazdım ama burdan da yazayım ,gözün aydın canım ,Allah bütün ailene uzur ömür versin ,huzur versin inşallah :) eve ne zaman çıkıyosun :)

Menun cok guzeeel afiyey olsun

Çok şükürr yorgunluk dışında iyiyim ben de :)
Valla canım kar çektii
Yağsaydı oynardık dicem de havaların soğuk olmasını istemiyorum, içim sıkılıyor çok soğuk olunca
Ya ben de kari izlemeyi cok seviyorum ama basildikca kirleniyor ya o zaman hic sevmiyorum hem de hic ya :))
Valla ben iki camasir yikayinca yoruldum triplerine giriyorum allah yardimcin olsun zor iş

Evet ama bazı günler 9dan 4e kadar okulda oluyorum o yüzden o kadar saat kuruyemişle geçiremem.tam günler için ben de düşünmüştüm beslenme çantası gibi bi şey alayım diye.bakalım oturtcam artık bi şekilde :)

Selamin aleykum millet menumu paylaşayim
Sabah
2 dilim ekmek
1brdak Yeşilçay
1 domates
4 yeşil zeytin
Öğlen
1tabak mercimek çorbası
Akşam
1 tabak kelle paça
1 dilim ekmek
1 bardak ayran
1.5 litre su
Yarım saat yuruyus

Hayırlı olsun canımbenim Rabbim sağlıkla imanla büyümeyi nasip etsin insallaahhh çok geçmiş olsun
Kizlar hepinize iyi geceler, cok sukur Aras kuzu ailemize katildi..
Benimde, onunda saglik durumu iyi..
Dua eden, tebrik eden herkese sonsuz tesekkurler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…