Biraz susadım bugün bide temizlik yaptım baya kurudumteşekkürler canım iyiyim sen nasılsın?
hay allah çok zor olmuştur sana
işletme canım alanım, maliyet muhasebesi üzerine yazıyorum ama bebekle çok zor oluyor..
Ev kadını olmak öyle bişi işte vallahi ben sürekli yapıyorum bitmiyor anlamadım ki
Kuzum evlilik hoştur hele de sevdiğin adamla isen.iş güç bahaneValla bu gidişle evlenmicem o olacak
Kuzum evlilik hoştur hele de sevdiğin adamla isen.iş güç bahane
Rabbim kimseye taşıyamayacağı yük vermez gülüm. zaten evlenince bir bakıyorsun aslında çoğu şeye hazırsın. hatta ben bazen diyordum kendime vay be o keyfine düşkün Hazal nerde şimdi herşeye koşturan nerde diyeO da doğru bak :)
O yüzden en hayırlı zamanda olsun diyorum, yani herşeye gücüm yeteceği bir zamanda...
Rabbim kimseye taşıyamayacağı yük vermez gülüm. zaten evlenince bir bakıyorsun aslında çoğu şeye hazırsın. hatta ben bazen diyordum kendime vay be o keyfine düşkün Hazal nerde şimdi herşeye koşturan nerde diyeevin ilk kızıyım ve evlendiğimde hiç bişi bilmiyordum şimdi boş vakitte harıl harıl örgü örüyorum evrim işte
Bende üniversitede bir kaç yemek öğrendim o kadar. sürekli gezmeler arkadaşlarla yazışmalar hatta evlenmem ben umutsuz vakayım diyordum ki 8 sene eşimle çıktık sonra evlendik.ama kendi evin düzenin farklı bir hayat oluyor işte arkadaşlarım şimdi buluşalım diyince direk eve çağırıyorum yani klasik ev kadını oldumAynen öyle canım..
İşte ben de keyfime düşkünüm, senin gibi evin ilk kızıyım, pek birşey bildiğim de yok :))
Korkmuyor değilim gerçekten, hani kız çocuğusun insan biraz annesini örnek alır, yemeğe, ev işine azıcık da olsa hevesli olur, hatta ufaktan yapmaya, öğrenmeye çalışır ya bende hiçbiri yok.. Hiç hevesli değilim ev işine.. Benim yaşımdakilerin anneleri yemek yapmıyor genellikle burda, hatta hiçbirşey yapmıyor diyebilirim, kızları her işe yetişiyor maşaAllah, ama benn tam bir hayal kırıklığım
Benim çayım, kitabım olsun, bir de tabi olmazsa olmazım bilgisayarım, işte hayatım buu
Keyfime göre takılayımmm
Bende üniversitede bir kaç yemek öğrendim o kadar. sürekli gezmeler arkadaşlarla yazışmalar hatta evlenmem ben umutsuz vakayım diyordum ki 8 sene eşimle çıktık sonra evlendik.ama kendi evin düzenin farklı bir hayat oluyor işte arkadaşlarım şimdi buluşalım diyince direk eve çağırıyorum yani klasik ev kadını oldumo yüzden hiç stres etme hele de eşin anlayışlı ise Allahın izniyle çok güzel bir hayatın olur. bak 5 senedir evliyim hala ütü yapmayı bilmem eşim sağ olsun yapar.
Beğendim menunu canımSelamin aleykum millet menumu paylaşayim
Sabah
2 dilim ekmek
1brdak Yeşilçay
1 domates
4 yeşil zeytin
Öğlen
1tabak mercimek çorbası
Akşam
1 tabak kelle paça
1 dilim ekmek
1 bardak ayran
1.5 litre su
Yarım saat yuruyus
Tamam yazarım canım kilo alıp gelme sakıngogo2405 canım internetimizi iptal ettirdik abonelik doldu oyüzden 1ay sonraya başkabir aboneliğe geçicez şu an ablamın ordan giriyorum oyüzden beni izne ayır canım olurmu 1ay yokum Yani çook üzgünüm ya
Az yemişsin canım.Iyi aksamlar canlar:)
@Yawrukush gozunuz aydin canim. Rabbim huzurla&saglikla buyutmeyi nasip etsin insallah
eda-sofi gozun aydin canim. Insallah hep ayni hevesle ve heyecanla gider. Op pasani yerime
Menu
Sahur
Omlet ve ayran
Iftar
Dovme pilavi, pirasa ve yogurt
Su:1.5 litre
Egzersiz:--
Kış ve soğuk ve kalorifer yüzünden sanırım bazende gereksiz ve fazla gürültüye maruz kalmaktan oluyor ama bugün soğuktan oldu ciddi buz gibiydi hava.izlemeyi çok seviyorum ama pencere arkasından, kar yağdığı ay eve hapsolsam hiç dışarı adım atmasam istiyorum
bir şeyemi canın sıkıldı abla niye ağrıyoracaba,bu ara sanki sürekli başın ağrıyor senin,benmi yanlış hatırlıyorum ya da
Hazalim baya az yemişsin canım.Bugün ki menüm
Iftar
Fırında tavuk sebze
3yk pilav
2 bardak ayran
Su 1.5 litre
Spor 6000 adım
Kış ayları yoğun geçiyor canım yorucu oluyor.@ Alya008 kuzum izne ayrılmak yerine tlfa internet paketi mi alsan tam diyete odaklandın bence ayrılma
eda-sofi kuzum feyza cvp vermiş bdv için
@KarKralicesi kuzum nasılsın nerdesin
@fyzanur bence de kuruyemiş fikri güzel olur Feyzamnasılsın bu arada
gogo2405 ablacim geçmiş olsun nöbette mi çok yoruldun acaba?
Dahlia_ Fatimem nasılsın bitti işlerin
@D3S1R3 ablişim nasılsın nasıl gidiyor diyetin
@Mavibocuk nasılsın kuzum nerelerdesin görünmüyorsun bayadır
@Papillon_ kuzum sen nasilsin
@Ebush_354 kuzum nasılsın artık gelmiyorsun hiç görmüyorum seni
Arada sende paylaş orgulerinden bu ara bende fazla örüyorum akşamları iyi oluyorRabbim kimseye taşıyamayacağı yük vermez gülüm. zaten evlenince bir bakıyorsun aslında çoğu şeye hazırsın. hatta ben bazen diyordum kendime vay be o keyfine düşkün Hazal nerde şimdi herşeye koşturan nerde diyeevin ilk kızıyım ve evlendiğimde hiç bişi bilmiyordum şimdi boş vakitte harıl harıl örgü örüyorum evrim işte
Ah ah bende evin ilk ve tek kızıyım annem herşeyi bende denedi sanırım evlendigigimde her işi biliyordum ve sıkılmıştım hep yapmaktan neyse ki eşim çok yardımcı her işe sevmediğim işleri o yapıyor. Kendi evin olunca yaparsınız birlikte hiç dışarda falan yemezsiniz.Aynen öyle canım..
İşte ben de keyfime düşkünüm, senin gibi evin ilk kızıyım, pek birşey bildiğim de yok :))
Korkmuyor değilim gerçekten, hani kız çocuğusun insan biraz annesini örnek alır, yemeğe, ev işine azıcık da olsa hevesli olur, hatta ufaktan yapmaya, öğrenmeye çalışır ya bende hiçbiri yok.. Hiç hevesli değilim ev işine.. Benim yaşımdakilerin anneleri yemek yapmıyor genellikle burda, hatta hiçbirşey yapmıyor diyebilirim, kızları her işe yetişiyor maşaAllah, ama benn tam bir hayal kırıklığım
Benim çayım, kitabım olsun, bir de tabi olmazsa olmazım bilgisayarım, işte hayatım buu
Keyfime göre takılayımmm
Beğendim menunu canım
Tamam yazarım canım kilo alıp gelme sakın
Az yemişsin canım.
Kış ve soğuk ve kalorifer yüzünden sanırım bazende gereksiz ve fazla gürültüye maruz kalmaktan oluyor ama bugün soğuktan oldu ciddi buz gibiydi hava.
Hazalim baya az yemişsin canım.
Kış ayları yoğun geçiyor canım yorucu oluyor.
Arada sende paylaş orgulerinden bu ara bende fazla örüyorum akşamları iyi oluyor
Ah ah bende evin ilk ve tek kızıyım annem herşeyi bende denedi sanırım evlendigigimde her işi biliyordum ve sıkılmıştım hep yapmaktan neyse ki eşim çok yardımcı her işe sevmediğim işleri o yapıyor. Kendi evin olunca yaparsınız birlikte hiç dışarda falan yemezsiniz.
bence fazla alisma derim :)Aslında ben de sıkılacağımı düşündüğüm için ev işi yapmaktan kaçıyorum biraz da..
Yani baba evinde bırakın da biraz şımarıklık yapayım düşüncesindeyim :)
Evlenince nasıl olsa yapmaya mecbur kalıcam, hem de her işi.. İstemesem bile yapıcam yani..
2 kız kardeşim var, onlar benden daha çok iş yapıyor, hele küçüğü herşeye yetişiyor diyebilirim, bende biraz da tembellik var sanırım
Günaydın canımÇok benziyorum sana
Çok şükür nişanlım anlayışlı biri, biliyor mesela pek iş bilmediğimi sorun değil ya zamanla öğrenirsin, yemek yapmazsan dışarda yeriz falan diyor :)
Bir de kendi benden becerikli, yani yapamayacağı iş yoktur diyebilirim, benden umudu keserse senin eşin gibi ütüyü bile kendi yapar :))
Sağolasın canım, konuşmak iyi geldi gerçekten, çok sıkıyordum kendimi kafam daha rahat şimdi
Günaydın ablacim valla her iş zor ama sağlıkçıların işi daha da zor hele kışın ve bol hastalık olunca. Allah yardımcın olsunBeğendim menunu canım
Tamam yazarım canım kilo alıp gelme sakın
Az yemişsin canım.
Kış ve soğuk ve kalorifer yüzünden sanırım bazende gereksiz ve fazla gürültüye maruz kalmaktan oluyor ama bugün soğuktan oldu ciddi buz gibiydi hava.
Hazalim baya az yemişsin canım.
Kış ayları yoğun geçiyor canım yorucu oluyor.
Arada sende paylaş orgulerinden bu ara bende fazla örüyorum akşamları iyi oluyor
Ah ah bende evin ilk ve tek kızıyım annem herşeyi bende denedi sanırım evlendigigimde her işi biliyordum ve sıkılmıştım hep yapmaktan neyse ki eşim çok yardımcı her işe sevmediğim işleri o yapıyor. Kendi evin olunca yaparsınız birlikte hiç dışarda falan yemezsiniz.
Günaydın ablacim valla her iş zor ama sağlıkçıların işi daha da zor hele kışın ve bol hastalık olunca. Allah yardımcın olsun
Ablam Sahura kalkamadım o yüzden az oldu.
Geçen bir battaniye bitirdim hoş oldu gibi foto atamıyorum ki olmuyor burda küçültemiyorum
Ben çok anlamıyorum eşim Akşam gelsin o yapsın olmadıMerak ettim şimdiiii
Telefon için foto boyutu küçültme programları var canım aklında bulunsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?