Merhaba kızlar ben Semra 25 yaşındayım 68 69 kiloyum evli iki çocukluğum takı arkadaşlarımı tanımak isterim birde WhatsApp gurup varmı acaba
Geçmiş olsun canım çocuklar hassas oluyor işte hele de bu havalar da.bizim kres 12bucuk gibi bitiyor tatlim . oglan gripte onla ilgilendim :)
Hoşbuldum canm kuralları kabul ediyorum ama arada netim bitiyor ve katılım formunu gördüm ama nasıl dolduracam anlamadım alıntıdır yapmam lazım birde kilo verme yöntemleriniz varmı[/QUOTE]DUOTE="AKovser, post: 49287100, member: 472996"]
Hoşgeldin canım :)
İlk sayfada kurallarımız var okuyup kabul edersen katılım forumunu da doldur seni daha iyi tanıyalım :)
Ben de Fatime, 22 yaşındayım, istediğin zaman istediğini sorabilirsin canım :)
Aynenmesajlar da bi gunaydin var bi iyi geceler okdartunaydin bilem yok
Aynen kuzum valla baya zorlanıyor. ama geçer geçer az kaldı deyip kendini teselli ediyorSusuzluk çok zor gerçekten iyi dayanmışsın canım. İnşallah canım eşine de kolaylıklar dilerim zor iş hem iş hem okul hem aile fedakarlık gerektiriyor
Heheh yok canım ya zorlukları var elbette ama güzelliklerinin yanında devede kulak :)
Geçmiş olsun canım hasta mı oldu minik krestekilerden kapmistir kıyamam
Ben içiyorum direk çişe anlamadım kisevmiom tovbe yarabbi yaradanin gucune gitmesinde hic sevmiom hele kışın
Hoşgeldin canım :)
İlk sayfada kurallarımız var okuyup kabul edersen katılım forumunu da doldur seni daha iyi tanıyalım :)
Ben de Fatime, 22 yaşındayım, istediğin zaman istediğini sorabilirsin canım :)
Hoşbuldum canm kuralları kabul ediyorum ama arada netim bitiyor ve katılım formunu gördüm ama nasıl dolduracam anlamadım alıntıdır yapmam lazım birde kilo verme yöntemleriniz varmı
Yine yazıyorum yazıyorum kimse yokgelsenize biraz yazışalım sıkılıyorum bugün baya
Ben kopyaladım canım senin için alıntı yapıp önünü doldurursun :)
4. TAKIM KATILIM FORMU
Kullanıcı Adı :zelis90
İsim (İsteğe Bağlı ):semra
Yaşınız :25
Medeni Durumunuz :evli
Çocuk Sayısı ve yaşları:2çocuk biri 5 yaşında diğeri 19 aylık
Yaşadığınız şehir:bitlis
Boyunuz :163
Kilonuz:69
Hedef kilonuz :62
Kilo alma hikayeniz :stres sağlık sorunları
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz?sağlık için güzel görünmek için
Aslında biz sağlıklı beslenerek zayıflamaya çalışıyoruz canım..
Kızlar son dönemde kalori sayarak da zayıflamaya çalışıyor, onun çok faydası var tavsiye ederim..
Şimdi 2 hafta deneme süren var, bu süre içersinde takıma katılımına bakılacak, katılım yeterli olursa 2 hafta sonra esas listede olursun canım..
Kilo bildirimini cuma günleri yapıyoruz, en geç 17-ye kadar yapman lazım..
Ama pazartesileri de cumaya hazırlık amaçlı kilo bildirimi yapıyoruz canım..
Hergün akşam menünü, içtiğin su miktarını ve yaptığın sporu yazman lazım canım..
cok soal tatlim insallah alisir ... hvada sogudu cocugun baston bebek arabasina şu yagmurluktan aldim 10 dakkalik yol var evle kres arasi insallah hasta olmaz ya
nerde bu millet bu cihan :)
@ Alya008 kuzum izne ayrılmak yerine tlfa internet paketi mi alsan tam diyete odaklandın bence ayrılma
@eda-sofi kuzum feyza cvp vermiş bdv için
@KarKralicesi kuzum nasılsın nerdesin
@fyzanur bence de kuruyemiş fikri güzel olur Feyzamnasılsın bu arada
gogo2405 ablacim geçmiş olsun nöbette mi çok yoruldun acaba?
Dahlia_ Fatimem nasılsın bitti işlerin
D3S1R3 ablişim nasılsın nasıl gidiyor diyetin
@Mavibocuk nasılsın kuzum nerelerdesin görünmüyorsun bayadır
@Papillon_ kuzum sen nasilsin
@Ebush_354 kuzum nasılsın artık gelmiyorsun hiç görmüyorum seni
Bir kepçe çorba bir dilim ekmek yerine geçiyor canım akşam fazla olmuş şu az olmuş.
Hoşgeldin canım akovser kuralları yazmış zamanla daha da alışırsın.Merhaba kızlar ben Semra 25 yaşındayım 68 69 kiloyum evli iki çocukluğum takı arkadaşlarımı tanımak isterim birde WhatsApp gurup varmı acaba
Seninde şu az olmuş en az 2 lt içmeye çalışın kızlar.Hayırlı akşamlar kızlar menüm gelsiiinn
Sabah
1 has. Yumurta
1bardak Yeşilçay
1 domates
Öğlen
4yk makarna
1 kase yoğurt.
Akşam
Pırasa çorbası
Bol salata
1.5 litre su
Yarım saat yuruyus
Merhaba kızlar ben Semra 25 yaşındayım 68 69 kiloyum evli iki çocukluğum takı arkadaşlarımı tanımak isterim birde WhatsApp gurup varmı acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?