Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Merhaba kızlar ben Semra 25 yaşındayım 68 69 kiloyum evli iki çocukluğum takı arkadaşlarımı tanımak isterim birde WhatsApp gurup varmı acaba

Hoşgeldin canım :)
İlk sayfada kurallarımız var okuyup kabul edersen katılım forumunu da doldur seni daha iyi tanıyalım :)
Ben de Fatime, 22 yaşındayım, istediğin zaman istediğini sorabilirsin canım :)

DUOTE="AKovser, post: 49287100, member: 472996"]

Hoşgeldin canım :)
İlk sayfada kurallarımız var okuyup kabul edersen katılım forumunu da doldur seni daha iyi tanıyalım :)
Ben de Fatime, 22 yaşındayım, istediğin zaman istediğini sorabilirsin canım :)
[/QUOTE]
Hoşbuldum canm kuralları kabul ediyorum ama arada netim bitiyor ve katılım formunu gördüm ama nasıl dolduracam anlamadım alıntıdır yapmam lazım birde kilo verme yöntemleriniz varmı

Hoşbuldum canm kuralları kabul ediyorum ama arada netim bitiyor ve katılım formunu gördüm ama nasıl dolduracam anlamadım alıntıdır yapmam lazım birde kilo verme yöntemleriniz varmı[/QUOTE]
Hoşgeldin tatlım

Aynen kuzum valla baya zorlanıyor. ama geçer geçer az kaldı deyip kendini teselli ediyor

sevmiom tovbe yarabbi yaradanin gucune gitmesinde hic sevmiom hele kışın
Ben içiyorum direk çişe anlamadım ki hele dışarda Allahım nasıl eve geliyorum anlamıyorum eşim biz çıkmadan hep hatırlatıyor wc git sonra koşturma eve diye

Ben kopyaladım canım senin için alıntı yapıp önünü doldurursun :)

4. TAKIM KATILIM FORMU

Kullanıcı Adı :
İsim (İsteğe Bağlı ):
Yaşınız :
Medeni Durumunuz :
Çocuk Sayısı ve yaşları:
Yaşadığınız şehir:
Boyunuz :
Kilonuz:
Hedef kilonuz :
Kilo alma hikayeniz :
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz?

Aslında biz sağlıklı beslenerek zayıflamaya çalışıyoruz canım..
Kızlar son dönemde kalori sayarak da zayıflamaya çalışıyor, onun çok faydası var tavsiye ederim..

Şimdi 2 hafta deneme süren var, bu süre içersinde takıma katılımına bakılacak, katılım yeterli olursa 2 hafta sonra esas listede olursun canım..
Kilo bildirimini cuma günleri yapıyoruz, en geç 17-ye kadar yapman lazım..
Ama pazartesileri de cumaya hazırlık amaçlı kilo bildirimi yapıyoruz canım..
Hergün akşam menünü, içtiğin su miktarını ve yaptığın sporu yazman lazım canım..

cok soal tatlim insallah alisir ... hvada sogudu cocugun baston bebek arabasina şu yagmurluktan aldim 10 dakkalik yol var evle kres arasi insallah hasta olmaz ya

Gulum kreste, izole oldugu ortamdan ciktigi icin sikca hasta olacak. Ancak bu seni korkutmasin. Bagisiklik sisteminin gelismesi icin gerekli. Lutfen mumkun mertebe dogal yontemlerle tedavi etmeye calis.

Yediklerimin diyetini oduyorum pasa pasa

Hamdolsun iyiyim gulum, is yogunlugu var bir. Havalar da sogudu, kar vardi bugun. Sen nasilsin?:)

Bir kepçe çorba bir dilim ekmek yerine geçiyor canım akşam fazla olmuş şu az olmuş.
Merhaba kızlar ben Semra 25 yaşındayım 68 69 kiloyum evli iki çocukluğum takı arkadaşlarımı tanımak isterim birde WhatsApp gurup varmı acaba
Hoşgeldin canım akovser kuralları yazmış zamanla daha da alışırsın.
Hayırlı akşamlar kızlar menüm gelsiiinn
Sabah
1 has. Yumurta
1bardak Yeşilçay
1 domates
Öğlen
4yk makarna
1 kase yoğurt.
Akşam
Pırasa çorbası
Bol salata
1.5 litre su
Yarım saat yuruyus
Seninde şu az olmuş en az 2 lt içmeye çalışın kızlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…