Kızlar nerdesiniz.haftasonu da değil bugün
Aynen kuzum eda kesin kreşte alya neti yok demişti diğerleri nerde bilmemBen buralardayım da kimse yok yine
Aynen kuzum eda kesin kreşte alya neti yok demişti diğerleri nerde bilmem
Gelin WhatsApp grubuna alalım ikinizideBen çok anlamıyorum eşim Akşam gelsin o yapsın olmadı
bizim kres 12bucuk gibi bitiyor tatlim . oglan gripte onla ilgilendim :)Aynen kuzum eda kesin kreşte alya neti yok demişti diğerleri nerde bilmem
wtsapta olmayan napsinGelin WhatsApp grubuna alalım ikinizide
Susuzluk çok zor gerçekten iyi dayanmışsın canım. İnşallah canım eşine de kolaylıklar dilerim zor iş hem iş hem okul hem aile fedakarlık gerektiriyorBiraz susadım bugün bide temizlik yaptım baya kurudumeşimde işletme mezunu yüksek lisans yapıyor şimdi senin gibi doktora düşünüyor umarım sonu güzel olur kuzum tabi bebişle zor.
Heheh yok canım ya zorlukları var elbette ama güzelliklerinin yanında devede kulak :)Valla bu gidişle evlenmicem o olacak
Geçmiş olsun canım hasta mı oldu minik krestekilerden kapmistir kıyamambizim kres 12bucuk gibi bitiyor tatlim . oglan gripte onla ilgilendim :)
Gel senide alalımwtsapta olmayan napsin
lokum,poaça mıııııııııııısabah
1 puaca
cay
oglen
portakal
lokum
mandalina
aksam
karnibahar yemegi
aci tursu
3 dilim ekmek
su yarim litre
spor 5 bin adim
1400 kalori :)
lokum,poaça mıııııııııııısu da yok ben gibi
yaaa tabi canm esim dicek bu kadar kisi kim .. internetten diyim evden kovsun adam beniGel senide alalım
sevmiom tovbe yarabbi yaradanin gucune gitmesinde hic sevmiom hele kışınSiz ikiniz susuzluktann gideceksinizzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?