Canim cok sevindim, hep boyle cok sevsin insallah okullarini..
Canimin ici cok tesekkur ederim:)
Tesekkur ederim Meliscim:))
Amin canim eksik olma:)
Hosgeldin canim ben eski uyelerden Ozge, 28 yasindayim, evliyim,2oglum var 4gun once dogum yaptim:)
Demetim sagol canim benim..
Iyiyiz bizler, toparlaniyoruz bidikla, sen nasilsin, Kerem nasil canim?
Canim masallah kuzuna insallah damla rahatlatir bidigi..
Esinlede yasadiklarin cok normal kuzum ..
Tum duzeniniz, her sey degisti.
Alismaniz zaman alacak, bu surecte anlayisli olun birbirinize..
Birde asyam babalar gercekten bu surece zor alisiyorlar,esine zaman tani canim....
Insallah Feyzos doktor 1-2haftaya biter diyor...
Hazalim sagol kuzum nasilsin?
Amin canim tum dualarina..
Eksik olma kuzum..
Sende insallah kayinvalideni huzurla,guzellikle yolcu edersin, Allah yardimcin olsun.
Amin Fatimem insallah..
Safak kac gulum?
Canim epiduralden kaynakli vucudumda basinc olustu..
Belimden kendi kanimi enjekte edip gecirmeye calistilar ama hala dayanilmaz agrilarim var..
1-2haftaya gecer diyorlar, bekliyorum canim..
Tebrikler Melisim, azimle verdin tum kilolari,yurekten kutluyorum kuzum:))
İnşallah girer gulum hiç umudum yok.konuşmanın sonunda istemiyorsan ayrılalım bile dedim şu anda ki durum o kadar berbat.sürekli maddi sıkıntı yi dile getiriyor ama bende farkındayım ve onu rencide edici cümleler veya eksik leri dile getirip kirmiyorum.o benim kadar dusunmuyörcanim cikmaasanda evde leslie yapabilirsin .. oda ayni yuruyus . dogru hareketsiz lik etkiliyir dikkatli yesen bile vucut spor istiyor bende buna inaniyorum
cok dogru soyluyorsun canim . halbuki ne kadar da istemisti bebegi . bebek yapmak halbuki en kolayi . onun sorumlulugu sorunlati asil is orda . ve buna destek olmak zorunda canim . senin agzinin icine bakmasi lazim . belki zamnla anlar esinde canm. doguran degil bakan derler ya gercekten oyleymis ya ..
ben esim 15 gunde yaslanmisti . uzuntuden kosusturmaktan vocuk olduktan sonra . degil ikimizinarasindaki iliski aklina gelecek.. camlari silerdi bizi baska odaya alirdi . butun herseyi siler supururdu . yeterki sen evladimiza guzel bak yorulma derdi . ben zaten pert bilirdi . benden hic birsey beklemedi .. allah razi olsun ondan hakki buyuk ..
sorumluluk buyuk canim ama senin esinde anlicak. bence acik acik konusmak en iyisi bisilerin ustu kapandimi patlak veriyor ve coktan is isten geciyor canm zamnla hersey yoluna girer
Gulum nasıl oldun ben kaçırdım doğum oldu muCanim cok sevindim, hep boyle cok sevsin insallah okullarini..
Hosgeldin canim ben eski uyelerden Ozge, 28 yasindayim, evliyim,2oglum var 4gun once dogum yaptim:)
Birde asyam babalar gercekten bu surece zor alisiyorlar,esine zaman tani canim....
Eksik olma kuzum..
Sende insallah kayinvalideni huzurla,guzellikle yolcu edersin, Allah yardimcin olsun.
Amin Fatimem insallah..
Safak kac gulum?
Belimden kendi kanimi enjekte edip gecirmeye calistilar ama hala dayanilmaz agrilarim var..
İnşallah abla sabırla bekliyorumO gunler de gelecek guzel gozlum, inan bana. Kadin maalesef daha fazla yipraniyor bu adaptasyon surecinde. Uzulmemek icin daha fazla yorulmaya, daha fazla sorumluluk almaya ve ilgi beklememeye bastan hazirla kendini. Cocuk tepki vermeye, gulmeye ve babasini tanimaya baslayinca erkekte de degisim basliyor. Duzelecek canisi, sabret
Valla oyle sen benim her seyimsin filmi gayet guzel bence tavsiye ederim hehehe. :)Oh oh ne güzel valla arada şımarmak iyi geliyor
Tebrikler harikasın :)Geçen hafta:51.3
Bu hafta:51.2
fark:0.1
200 gr kaldı yuppiiiii:)
1 seneye yakın 10 kg vermiş bulunmaktayım...Hepsi sizin sayenizde Rabbim sizlere yardımcı olsun.Hepinizi ayrı ayrı öpüyorumBenim ailemsinizz..
Teşekkürler :)Süpersinn canım:)
Çok geçmiş olsun canım inşallah geçer ağrıların da bir an önceCanim cok sevindim, hep boyle cok sevsin insallah okullarini..
Eksik olma kuzum..
Amin Fatimem insallah..
Safak kac gulum?
İyi geceler kızlar bugün pek uğrayamadım nöbetçiyim kotu bir gün geçirdim neyseki şu an her şey yolunda. Sağolsun fatimem listeyi hazırlamış ellerine sağlık.
cnim listeyi gormedim ben neredeGünaydın :) Keyifli haftasonlarıı :)
cnim listeyi gormedim ben nerede
hic kimse kalmadi :/Gonca abla link paylaşmış sağolsun..
Yine de kopyaladım..
***4. Takım 496. Etap *** sekizinci
gogo2405 (67.3///%) Bildirimsiz izne ayrıldı
tiffany20 (51.3/51.2/0.1/%0.19)
KarKralicesi (69.6/69.1/0.5/%0.72) Kendi isteği ile ayrıldı
Alya008 (68.9///%) Bildirimde bulunmadı. İzne ayrılmak istiyor
Pembis hayaller (/59.4/59.3/0.1/%0.17)
Burçak41(50.5///%) Kilosu sabit
Ebush_354 (/81.8///%) 2. kez bildirimde bulunmadı
Papillon (88.5/87.7/0.8/%0.90)
4. Takim Ortalaması: %0.247
Kış ayları durgun geçiyor maalesef canım. Ama yeni üyeler geliyor arada. Biz birbirimize destek olmayı bırakmayalım.hic kimse kalmadi :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?