Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Dünkü menüm,

Sabah 1 dilim çavdar ekmeği
peynir
yumurta
4 zeytin
1 çay kaşığı armut reçeli

Öğle
1 kase çorba
1 tabak sebzeli tavuk
yoğurt

ara
1 muz

akşam fırında balık
salata
1 parça helva

su 3 lt
Spor 1 mile leslie

Yawrukush canım çok geçmiş olsun neden operasyon geçirdin doğumdan sonra? Şimdi nasılsın umarım en kısa zamanda toparlarsın bebişini de sağlıkla büyüt inşallah
asya_01 canım çocuk gerçekten evin tüm dengelerini değiştiriyor biz de eşimle yeni yeni normale dönüyoruz 9 aydan sonra, hala daha da arada birbirimize giriyoruz karşılıklı anlayış her şeyden önemli yeri gelecek sen yeri gelecek o alttan alacak inşallah en kısa zamanda her şey yoluna girer bebeğinizi mutlulukla huzurla büyütürsünüz

Geçen hafta:51.3
Bu hafta:51.2
fark:0.1
200 gr kaldı yuppiiiii:)
1 seneye yakın 10 kg vermiş bulunmaktayım...Hepsi sizin sayenizde Rabbim sizlere yardımcı olsun.Hepinizi ayrı ayrı öpüyorum Benim ailemsinizz..

Nasilsiniz kizlar, kilo veren herkese kocaman tebrikler..
Biz bebegimizi doktor kontrolune goturduk,orada da esimi disciye getirdik yuzu sisti, apse var heralde.
Cokkk acim eve gitsek de kahvalti yapsak:)
yahhhhhhhğğğğğğğğğğğğ ben seni çok özledim amaaaaaaaaaaaa nolur çabuk iyileşip gel ihtiyacım var sana kendine ve bebeğe çok iyi bak tamammı , eşine geçmiş olsun diş çok zor olur hele apse ayyy ,düzenli kontrol şart bu dişte .

Canim cok sevindim, hep boyle cok sevsin insallah okullarini..

özgecim facedende yazdım ama burdan da yazayım ,gözün aydın canım ,Allah bütün ailene uzur ömür versin ,huzur versin inşallah :) eve ne zaman çıkıyosun :)
Canimin ici cok tesekkur ederim:)

Hayırlı olsun canımbenim Rabbim sağlıkla imanla büyümeyi nasip etsin insallaahhh çok geçmiş olsun
Tesekkur ederim Meliscim:))

Yawrukush :canım ya ćok ćok çok sevindim bebiş in gelmesine allah sağlıkla büyümesini nasibetsin gözünüz aydın olsun öp yerime bebişi:))))
Amin canim eksik olma:)

Merhaba kızlar ben Semra 25 yaşındayım 68 69 kiloyum evli iki çocukluğum takı arkadaşlarımı tanımak isterim birde WhatsApp gurup varmı acaba
Hosgeldin canim ben eski uyelerden Ozge, 28 yasindayim, evliyim,2oglum var 4gun once dogum yaptim:)

Demetim sagol canim benim..
Iyiyiz bizler, toparlaniyoruz bidikla, sen nasilsin, Kerem nasil canim?

Canim masallah kuzuna insallah damla rahatlatir bidigi..
Esinlede yasadiklarin cok normal kuzum ..
Tum duzeniniz, her sey degisti.
Alismaniz zaman alacak, bu surecte anlayisli olun birbirinize..
Birde asyam babalar gercekten bu surece zor alisiyorlar,esine zaman tani canim....

Geçmiş olsun ozgecim ,agrilarin bir an önce geçer inşallah ,çok.merak etmiştim seni
Insallah Feyzos doktor 1-2haftaya biter diyor...

Tebrikler ablişim ♥

Geçmiş olsun özgem inşallah çok kolay bir süreç olur rahat atlatırsın seninde cuman hayırlı olsun ♥

Tebrikler canım
Hazalim sagol kuzum nasilsin?

Amin canim tum dualarina..
Eksik olma kuzum..
Sende insallah kayinvalideni huzurla,guzellikle yolcu edersin, Allah yardimcin olsun.

Sana da hayırlı cumalar canım..
Çok geçmiş olsun, daha çabuk atlatırsın inşaAllah..
Allah yardımcın olsun..
Amin Fatimem insallah..
Safak kac gulum?

Canim epiduralden kaynakli vucudumda basinc olustu..
Belimden kendi kanimi enjekte edip gecirmeye calistilar ama hala dayanilmaz agrilarim var..
1-2haftaya gecer diyorlar, bekliyorum canim..

Geçen hafta:51.3
Bu hafta:51.2
fark:0.1
200 gr kaldı yuppiiiii:)
1 seneye yakın 10 kg vermiş bulunmaktayım...Hepsi sizin sayenizde Rabbim sizlere yardımcı olsun.Hepinizi ayrı ayrı öpüyorum Benim ailemsinizz..
Tebrikler Melisim, azimle verdin tum kilolari,yurekten kutluyorum kuzum:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…