ahhh bu erkekler hastalanınca çocuk gibi oluyorlar ödüm kopuyor eşim hastalanacak diye bebeğe mi bakayım ona mı şaşırıyorum vallahiGünaydın canlar ♥ iki gündür çok giremedim eşim üşüttü birazda halsiz ve tabi ki çooook nazlı
Nasilsiniz kizlar, kilo veren herkese kocaman tebrikler..
Biz bebegimizi doktor kontrolune goturduk,orada da esimi disciye getirdik yuzu sisti, apse var heralde.
Cokkk acim eve gitsek de kahvalti yapsak:)
yahhhhhhhğğğğğğğğğğğğ ben seni çok özledim amaaaaaaaaaaaa nolur çabuk iyileşip gel ihtiyacım var sanaNasilsiniz kizlar, kilo veren herkese kocaman tebrikler..
Biz bebegimizi doktor kontrolune goturduk,orada da esimi disciye getirdik yuzu sisti, apse var heralde.
Cokkk acim eve gitsek de kahvalti yapsak:)
Canim cok sevindim, hep boyle cok sevsin insallah okullarini..kizlar oglani bugunde yanindaydim kreste. bugun birazdaha alisti . bakalim yarin ne olucak :) psikologda gozlemlicek ama haftaya bilgi verecek . smdilik iyi gidiyor . oglumu ole arkadslariyla gormek cok mutlu ediyor beni :) saatimiz geldigindede giderken mudure bugun gule gule dedi el salladi sok oldum :) 2ci gunun en buyuk gelismesi
Canimin ici cok tesekkur ederim:)özgecim facedende yazdım ama burdan da yazayım ,gözün aydın canım ,Allah bütün ailene uzur ömür versin ,huzur versin inşallah :) eve ne zaman çıkıyosun :)
Tesekkur ederim Meliscim:))Hayırlı olsun canımbenim Rabbim sağlıkla imanla büyümeyi nasip etsin insallaahhhçok geçmiş olsun
Amin canim eksik olma:)Yawrukush :canım ya ćok ćok çok sevindim bebiş in gelmesine allah sağlıkla büyümesini nasibetsin gözünüz aydın olsun öp yerime bebişi:))))
Hosgeldin canim ben eski uyelerden Ozge, 28 yasindayim, evliyim,2oglum var 4gun once dogum yaptim:)Merhaba kızlar ben Semra 25 yaşındayım 68 69 kiloyum evli iki çocukluğum takı arkadaşlarımı tanımak isterim birde WhatsApp gurup varmı acaba
Demetim sagol canim benim..Gunaydin guzeller, bereketli&mutlu bir gun dilerim
asya_01 nasil oldunuz canisi, pasamizin gaz sikintilari azaldi mi biraz? Gunduz uykularinda sen yanindayken yuzukoyun yatir gulum. Rahat cikarmasini saglar. Nette gaz icin bebegin karnina nasil masaj yapacagini gosteren videolar var. Kerem i cok rahatlatmisti, ben kendimde de uyguluyorum lazim olunca
Yawrukush umarim iyisinizdir bir tanem. Tel grubunda olan arkadaslar lutfen Ozge ye selamimi iletin. Saat farkindan ve suan muhtemelen uyku duzeni olmadigindan rahatsiz etmek istemiyorum.
Canim masallah kuzuna insallah damla rahatlatir bidigi..Kızlar cenaze vardı 2 g
dr gaz damlası verdi ablacım o rahatlatıyor birazda olsa yanındayken ya yüzü koyun yada sırt üstü yatırıyorum kafası yamuk oluyormuş yoksahırıltısı vardı ben göğsünden sanıyordum burnu tıkalıymış dr da fırça attı bu kadar üstüne düşme sen pimpirikli olursan bu çocuk hep hasta olur dedi bebiş öyle yani iyi şükür de abla ben iyi değilim pek eşimle sıkıntı yaşıyoruz nasıl aşarım bilmiyorum çözüm için uğraşıyorum ama ben uğraştıkça düğüm daha çok artıyor sanki
Insallah Feyzos doktor 1-2haftaya biter diyor...Geçmiş olsun ozgecim ,agrilarin bir an önce geçer inşallah ,çok.merak etmiştim seni
Hazalim sagol kuzum nasilsin?Tebrikler ablişim ♥
Geçmiş olsun özgem inşallah çok kolay bir süreç olur rahat atlatırsınseninde cuman hayırlı olsun ♥
Tebrikler canım
Amin canim tum dualarina..Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin canım ,.hayırlı evlat olsun,Rabbim yavruna hayırlı bir ömür versin.Yawrukush
Yavrunun kucağına aldın hayırlısıyla. Bundan sonra günler daha bir hızlı geçer iki çocukla. Allah yardım etsin gülüm Rabbim kolaylık versin .senin adına çok mutlu oldum
Amin Fatimem insallah..Sana da hayırlı cumalar canım..
Çok geçmiş olsun, daha çabuk atlatırsın inşaAllah..
Allah yardımcın olsun..
Canim epiduralden kaynakli vucudumda basinc olustu..Yawrukush canım çok geçmiş olsun neden operasyon geçirdin doğumdan sonra? Şimdi nasılsın umarım en kısa zamanda toparlarsın bebişini de sağlıkla büyüt inşallah
asya_01 canım çocuk gerçekten evin tüm dengelerini değiştiriyor biz de eşimle yeni yeni normale dönüyoruz 9 aydan sonra, hala daha da arada birbirimize giriyoruz karşılıklı anlayış her şeyden önemli yeri gelecek sen yeri gelecek o alttan alacak inşallah en kısa zamanda her şey yoluna girer bebeğinizi mutlulukla huzurla büyütürsünüz
Tebrikler Melisim, azimle verdin tum kilolari,yurekten kutluyorum kuzum:))Geçen hafta:51.3
Bu hafta:51.2
fark:0.1
200 gr kaldı yuppiiiii:)
1 seneye yakın 10 kg vermiş bulunmaktayım...Hepsi sizin sayenizde Rabbim sizlere yardımcı olsun.Hepinizi ayrı ayrı öpüyorumBenim ailemsinizz..
Vefali evlat masallah:)babama çay verip geliyorum kaçmayın
övünmek gibi olsunVefali evlat masallah:)
övünmek gibi olsunözgem sen bu halde bile buraya uğrayabiliyosan komple dönmen çok yakındır ,ozamaaaaaaaaaaaaaaaaaaannnnn danssssssssssss
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?