Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Çok şükür canım iyiyim ben :)
Sen nasılsınn ??
Aras nasıl ??
Idare ediyoruz canim.
Aras daha iyice sunneti falan, ama benim agrim cok
Tum gun agrim var, gecmiyor, gecmiyor

Bende ozledim sizleri canim, esim mesaj atmis disini cekiyorlarmis, oy cok acim bennnnn

övünmek gibi olsun özgem sen bu halde bile buraya uğrayabiliyosan komple dönmen çok yakındır ,ozamaaaaaaaaaaaaaaaaaaannnnn danssssssssssss
Canim discide hazir firsat buldum ondan..
Bakalim ne zaman donebilecegim...

Allah bağışlasın bebişini şimdi nasıl misss kokuyodur

Geçen hafta 88.5 mişim Dahlia_ @gogo2405 hafta içinde de tartılıyorum ondan karıştırmışım :)

Bu hafta : 87.7
Geçen hafta: 88.5
Fark: 0.8
yüzde : 0,90

Tebrikler canım :)

Geçen hafta:51.3
Bu hafta:51.2
fark:0.1
200 gr kaldı yuppiiiii:)
1 seneye yakın 10 kg vermiş bulunmaktayım...Hepsi sizin sayenizde Rabbim sizlere yardımcı olsun.Hepinizi ayrı ayrı öpüyorum Benim ailemsinizz..

Canım Melisimmm
Hepsi senin başarınnn

Dahlia_ fatimem akşam yemeyelim demişsinde ben o riski alırım ama sonradan saldırmaya kalkarsam yiyeceklere o sorumluluğu alıyomusun sonra kızmak yok bak

Yoookkk alamıyorummmmm
Sen beni yalnış anladınn ben yemeyelim demedim yiyelim dedimm yiyelimmm

Çok şükür 15 oldu şafak

Canım benim yaa Kıyamam
Çabuk geçer inşaAllah ya..

Merhabalar yedim geldim Kızlar ama fazla oldu sanki ya kilo verdi ya ben ödül olsun dedim sabah ama
8.00 bir bardak süt
9.30 2parça yağlı çörek şekersiz çay
13.30 1 tabak sebze yemeği az ağlıydı 2 kaşık yoğurt ekmek yemedi
Ara 1 nescafe
Başka ara 2 mandalina
19.00 6 parça haşlanmış karnabahar
1 tane cok az yağda kızarmış kabak
Başkada birşey yemem yeşil çay içecem
12 bardak su
Yarım saat tempolu yürüyüş
15 dakika hareket

O gunler de gelecek guzel gozlum, inan bana. Kadin maalesef daha fazla yipraniyor bu adaptasyon surecinde. Uzulmemek icin daha fazla yorulmaya, daha fazla sorumluluk almaya ve ilgi beklememeye bastan hazirla kendini. Cocuk tepki vermeye, gulmeye ve babasini tanimaya baslayinca erkekte de degisim basliyor. Duzelecek canisi, sabret

Sen nasilsin guzellik? Ilgilenemiyorum kusuruma bakma. Okul nasil gidiyor, sosyal hayatin duzene girmistir insallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…