Niye canim yaa ben cok sasirdim benim anneannem dedem falan spor konusunda cok anlayislilar demek..ne diye izin vermiyolar ki cok tuhaf? Gerci büyükler her zaman ye bisi olmaz der ama seninkiler daha bi sıkı sanirim:)Ayy boşver yemiyim benim bu tatilde ne hayallerim vardı en az dört kilo vermek gel görki misafirler kaldı dede babaanne olunca biraz da eski toprak böle şeyleri yadırgarlar oturdum oturduğum yerde canım
tartı öncesi turşu ödem yapar da ikimizde bu hataya düştük bugün :) gerisi güzel canım
sporlarıda tamamladıysan gayet iyi :)
senin menünde güzel canım :)
Hepinize iyi akşamlar kızlar. Bugün kızım çok huysuzluk yaptı.bende stresten eşime sardım. Allah sana kavga sebebi.neyse menümü yazip çıkacağım
KahvaltıM; 2 yumurtali peynirli omlet,zeytin,turp,biber,2 kuru kayısı,4 ceviz,5 badem,1 kivi
Ara;sade Türk kahvesi
Ara;1 kuru incir,10 badem
Aksam;yoğurt lu kereviz salatası ve yarım kase patates salatası
Spor;11 bin adım yürüdüm
Su;1.5 litre
Dahlia_
Ayy boşver yemiyim benim bu tatilde ne hayallerim vardı en az dört kilo vermek gel görki misafirler kaldı dede babaanne olunca biraz da eski toprak böle şeyleri yadırgarlar oturdum oturduğum yerde canım
Corbada ictim sonra doymasamda bisi olmaz yarin cuma bide biraz sindirim sorunu cekiyorum:/ yarinki tartiyi mutlaka etkiler:/
teşekkürler canımgüzel menü su ve sporda güzel
alemsin canım yaDahlia_ fatimem düşüne düşüne psikolojin bozuldu ,vücut sağlığını da kaybetmeden kendine gel artık, bugün yarın bitecek nişanlının cezası ,aylarca orada tutamazlar sonuçta ... pozitif olmaya çalış ,zor olsada elinden geleni yap...zaten depresyon insanı çirkinleştiriyor ,adam seni çirkin görürse koyu verir kapıya bak
teşekkür ederim canımtartı öncesi turşu ödem yapar da ikimizde bu hataya düştük bugün :) gerisi güzel canım
sporlarıda tamamladıysan gayet iyi :)
senin menünde güzel canım :)
herkese iyi geceler kızlar yarın tartı yüzümüzü güldürsün inşallah
İyi akşamlar arkadaşlar
Menüm:)sabah:) yumurta
Peynir
Ceviz
Zeytin
Yeşillik
Kayısı
2 dilim ekmek
Öğle:) çorba
Yoğurt
Akşam:) kaşarlı mantar
Çorba
Yoğurt
1 dilim ekmek
Ara:) meyve
Kuruyemiş
Su:) 2 lt
Spor:) sabah: 40dk yürüyüş
Akşam: leslie 3 mile
KizDahlia_ fatimem düşüne düşüne psikolojin bozuldu ,vücut sağlığını da kaybetmeden kendine gel artık, bugün yarın bitecek nişanlının cezası ,aylarca orada tutamazlar sonuçta ... pozitif olmaya çalış ,zor olsada elinden geleni yap...zaten depresyon insanı çirkinleştiriyor ,adam seni çirkin görürse koyu verir kapıya bak
E haliyle biraz acikiyorum ama acikmadan kilo verilmez zaten :)anladım canım.. Sen acıkmıyorsan sıkıntı yok :)
Kizbu ne bicim teselli
E haliyle biraz acikiyorum ama acikmadan kilo verilmez zaten :)
Hele 2 sene once cok sagliksiz beslenerek 18 kiloya yakin verdim 3 ayda 78den 60a kadar dustum asil o zaman aclik cekmistim simdi o zamana gore daha saglikli besleniyorum yinede 13 kiloya yakin fazlam var gerci:/yaa o da doğru :)
Hele 2 sene once cok sagliksiz beslenerek 18 kiloya yakin verdim 3 ayda 78den 60a kadar dustum asil o zaman aclik cekmistim simdi o zamana gore daha saglikli besleniyorum yinede 13 kiloya yakin fazlam var gerci:/
Ya acayip şişkin hissediyorum kendimi wc ye çıkasım var ama olmuyo.. Püfff yarın kesin fazla çıkıcam
bugün menüm
sabah : domates
peynir
zeytin
1dilim ekmek
ara : çok küçük ayva
öğlen :kuru fasulye
salata
yoğurt
akşam : 10 kaşık pilav
kuru fasulye
yoğurt
3dilim ekmek
turşu suyu
akşamı mahvettim valla ,yarınki ödül hakkımı buna sayıyorum .
su : 1.5 litre
spor : 25 dk yürüyüş
300 ip atlama
50 şer adet kol çalışma
Dahlia_ @gogo2405
Meraba kizlar menum
Sabah
2 dilim ekmek peynir zeytin
Ara
15e yakin findik
Ogle
4 kofte 1 kase salata kucuk kase yogurt 1 kasik patates yemegi
Aksam
1 elmali kurabiye 4-5 kasik corba sonradan
Su 2 lt. Spor egzersizler ve dk cezami yapicam inşallah
neden keyfin yok canım ? Bilmiyordum turşunun ödem yaptığını ya bilseydim yetmezdim
İyi akşamlar kızlar
Bugünkü menüm
Sabah 1 dilim çavdar ekmeği
tereyağında yumurta
peynir
1 tatlı kaşığı kahvaltılık sos
Ara şekersiz türk kahvesi
Öğle
1 kase yayla çorbası
1 tabak kıymalı ıspanak yemeği
salata yoğurt
Ara 1 dilim ananas
15 badem
Akşam
1 kase yayla çorbası
1 dilim mantarlı biftek
Haşlanmış sebze
salata
Su 3 lt
Spor 1 mile leslie 50 squat cezam varmış onu da yaptımDahlia_
Dahlia_ fatimem düşüne düşüne psikolojin bozuldu ,vücut sağlığını da kaybetmeden kendine gel artık, bugün yarın bitecek nişanlının cezası ,aylarca orada tutamazlar sonuçta ... pozitif olmaya çalış ,zor olsada elinden geleni yap...zaten depresyon insanı çirkinleştiriyor ,adam seni çirkin görürse koyu verir kapıya bak
Dahlia_ fatimem 100 jj cezayı yeni gördüm sabah kalkar kalkmaz yapıp bildircem canım ,aklımda
Hepinize iyi akşamlar kızlar. Bugün kızım çok huysuzluk yaptı.bende stresten eşime sardım. Allah sana kavga sebebi.neyse menümü yazip çıkacağım
KahvaltıM; 2 yumurtali peynirli omlet,zeytin,turp,biber,2 kuru kayısı,4 ceviz,5 badem,1 kivi
Ara;sade Türk kahvesi
Ara;1 kuru incir,10 badem
Aksam;yoğurt lu kereviz salatası ve yarım kase patates salatası
Spor;11 bin adım yürüdüm
Su;1.5 litre
Dahlia_
herkese iyi geceler kızlar yarın tartı yüzümüzü güldürsün inşallah
İyi akşamlar arkadaşlar
Menüm:)sabah:) yumurta
Peynir
Ceviz
Zeytin
Yeşillik
Kayısı
2 dilim ekmek
Öğle:) çorba
Yoğurt
Akşam:) kaşarlı mantar
Çorba
Yoğurt
1 dilim ekmek
Ara:) meyve
Kuruyemiş
Su:) 2 lt
Spor:) sabah: 40dk yürüyüş
Akşam: leslie 3 mile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?