Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Kusura bakmayın gerçekten çok gerginim..
Daha sakin olmaya çalışacağım..
Bir süre sessiz kalsam iyi olacak galiba..

Sakin ol canim ya Rabbim yardimcn olsun sikma guzel canini

Güzel olmuş canım ama spor yok yine :)

Ya acayip şişkin hissediyorum kendimi wc ye çıkasım var ama olmuyo.. Püfff yarın kesin fazla çıkıcam

Sabah erkenden yani tartılmadan 3-4 saat önce soğyk su iç 2-3 bardak, belki faydası olur..
Ben kronik kabızlık yaşıyorum ama sabahları soğuk su içmek iyi geliyor bazen..
Hatta 5-6 bardağa kadar içmeye zorluyorum kendimi..

Benimde siskinligimvar ya

Bende oyleyim dedim ya kizlar ya noldu bize:/ yarin arti cikmam insallah halbuki bu hafta cokta dikkat ettim yaa :/

Düzenli yeşilçay içince şişlik olmuyor, aklınızda bulunsun canlar..
Bir de böyle durumlarda suyunuzu artırmaya çalışın..

Sabah erkenden tartılmayın, yani ne kadar bekleyebiliyorsanız bekleyin..

Niye canim yaa ben cok sasirdim benim anneannem dedem falan spor konusunda cok anlayislilar demek..ne diye izin vermiyolar ki cok tuhaf? Gerci büyükler her zaman ye bisi olmaz der ama seninkiler daha bi sıkı sanirim:)
Ya ondan değil işte eski toprak garipsiyolar bikerede plates yaparken yakalandım babaanneme kızdı bna baya daha kızsın bişey olr diye bnde aynı şeyleri duymamak için yapmıyorum onlar varken

TUM CITIRLARIN DIKKATINE

• Canlarim uyelerimizin cogunlugunun karari ile artik menulerimizdeki kacamaklar, yenilen gidaya ve uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
  • Ayni sekilde egzersizlerimizdeki eksiklikler de uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
  • Tablomuzdaki MUAF ibaresinin anlami, bir saglik sorunu veya olagan disi bir durumdan oturu uyemizin muaf tutulmasini belirtir.
  • Tablomuzdaki ODUL ibresinin anlami, haftada 1 ya da 2 ogun, cuma tarti bildiriminizden sonra dilediginizi yediginiz ODUL OGUNUNU belirtir. Odul ogunlerinden dolayi ceza almazsiniz.
KISALTMALARIN ANLAMLARI:
JJ: Jumping jack hareketi
IA: Ip atlama
M:Mekik egzersizi
Y:Yuruyus
DK: Dizleri karina cekerek oldugumuz yerde kosma
S: Squat

PERSEMBE GUNU MENU VE SPOR CIZELGEMIZ
Tablomuzda her gun icin 2 adet ifade bulunmaktadir.Ilki menulerimiz icin, ikincisi ise yaptigimiz egzersizlerimiz icindir.

İsimCumaCumartesiPazarPazartesiSalıÇarşambaPerşembe
isimsiz965
Papillon_ ÖDÜL 100 İA 50 S
S sunal ÖDÜL 15 dk y 15 dk y. 50 M
E Elizan-seyma ÖDÜL ÖDÜL MUAF MUAF MUAF MUAF MUAF
yeos -10 dk y. 100 İA150 İA 15 dk y 150 DK 100 JJ 100 JJ 150 DK
marlin18 ÖDÜL
tiffany20 -------
M Mitsuomi ÖDÜL 100JJ--150 DK 15 dk y. 50 M
@Saadetim33-------
fyzanur 15 dk y 100 JJ 100 JJ
asya_01 10 dk y------
Yawrukush ÖDÜL 10 dk y10 dk y 10 dk y -
D damlalar -ÖDÜL 15 dk y 150 İA 100 DK 100 JJ--
qawsedrf -------
Z zelis90 -----50 M 100 JJ-

Ooo cezalarim birikti bugun 150 tane dk yapicaktim ama 50yi zor yaptim once yaptigim egzersizler yordu beni yavaş yavaş tamamlarim ins. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…