Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Merhaba kizlar, dun hic ugrayamadim..
Akini okula birakip annemle kiyafet alisverisine gittik.
Aslinda kilo vermeden hicbir sey almayacaktim kendime ama aksam Akinimin okulunda parti vardi.
Aylardida hamile kiyafetleri giymekten bikmistim, 1-2 birsey aldim.
Aksamda parti kosturmasi derken bu saatte gelebildim.

Persembe Menum
Sabah
Haslanmis 2yumurta
2dilim ekmek
Zeytin
Domates salatalik
Yarim avakado
Sekersiz cay

Oglen
1yumurtali ispanak yemegi
1dilim ekmek
4kasik yogurt

Ara
Kahve
2hurma

Aksam
Cok az tantuni (sadece eti hic ekmek yemedim)
Domates maydanoz
1kucuk muz

2lt su
Egzersiz:Bolca yuruyus

günaydın kızlar.... günün ilk kilo bildirimi benden gelsin o zman.

geçen hafta; 86,6
bu hafta; 86
fark; 0,600

pazartesi tartı 85,9 göstermişti ama ben şuanki tablodan da gayet memnunum. bu şişliğe rağmen iyi çıktım yani

Kilo almamissin ne guzel Edam:)
Aras efendi uykuyu pek sevmiyor..
Cani sag olsun..
Akinda aynen boyleydi, demek ki bizim genlerden uykusuz bebeler cikiyor:)

Fatimem menume yorum yapmis cok sevindim:))

Yawrukush özgecim bugün hiç göremedim seni her şey yolunda mı bebişler nasıl,annen nasıl,sen nasılsın
Canim gun nasil bitti anlamadim bugun:)
Hepimiz iyiyiz sen nasilsin canim?

Orası öyle tabi..
Ama şaka değil ki, 12 ay nasıl bekleyeceğim derken 13 ay oldu..
Gel de şimdi sakin sakin bekle...
Canim yasadigin hic kolay degil, bize sabret demesi kolay ama gel birde sana be nisanlina sor..
Allah ikinize de guc kuvvet, dayanma gucu versin..
Cok guzel bir duadir hep ederim, bu son ayriliginiz olsun gulum....

toplam 200 jj ruhum buharlaştıpis çinliler ne vardı da şu pilavı icat ettiniz

tebrik ederim tatlım :)

Herkese günaydın kızlar
Hayırlı cumalar
Bol eksilerr

Geçen hafta;56.9
Bu Sabah;56.3
Fark; 600gr
Yüzde;1.05
Hafta ya hedef; 55.5
@AKovser
günaydın canım . tebrik ederim :)

Gecen hafta : 64.700
Bu hafta : 64.800
+100 gr
Valla bn çok mutlu oldum çünkü nerdeyse aynı kalmışım berbat bi haftaydı bilen biliyor zaten sıfır sporla

sen spor yapamadığın için değil düzgün beslenmediğin için kilo veremedin . sporsuzda kilo verilir yavaş verilir ama verilir . hepimiz insanız gün geliyor nefsimize yenilip o günü mahvediyoruz sonrasında @AKovser cezasını veriyor kaldığımız yerden devam ediyoruz . ama tatlım senin her menünde hergün kaçamak var .. burada hem seni hem takımı düşündüğüm için son kez yazdım bunları çünkü daha öncede yazdım dinlemedin yine her sabah patates kızartması yemeye devam ettin .senin kilo alman sadece seni etkilemiyor lütfen unutma takımımızın ortalamasını da diğer takımlara karşı düşürüyor .

@AKovser

Yawrukush sana ne yazacaktım bişeyler yazacaktım uçtu aklımdan :) nasılsın demiştin hee o geldi aklıma şimdi iyiyim canım , bütün derslerden yüksek notla geçmişim hayret ettim valla ,kalmayı beklediğim ingilizceden bile yüksekle geçmişim

@AKovser ayhh kafam gidik ne yazacaktım diyorum ...yüzünde ki o lekelerde stresten işte benimki de dün alerji oldu her yeri kıpkırmızı ,kızamık çıkarmış gibiyim . nemlendiricilerde yakıyor birşeyde süremiyorum . bu durumda napıcaz aynaya bakmıycaz kendimizi güzeliz ,bizde yok öyle lekeler diye motive ediciiizzz

Merhaba kizlar kilo bildirimi yapayım 86 kacgun dur hastane ev arası mekik dokuyorum oğlum çok kusu yor idrar yolu enfeksiyonu tekrar yeniledi 1 gecede 5 kat kıyafet degistiriyorum ağız dolusu kusu yor pazartesi günü son bir tahlili var ona göre ilaç mi artık ne yapacaklar bilmiyorum inanin ne diyet kaldı ne biseyoglanin derdindeyim

geçmiş olsun bebişine oyy kıyamam ,canım senin bayağı derdin var ,en güzeli izne ayrıl buraya gelmek zorunda hissetme kendini . ara ara gel dertleşelim istediğinde menülerini yaz . okadar derdin içinde kilo bildirimi menü yazma derdi felan düşünme . bebişinin bağışıklığı zayıf anladığım kadarıyla derdin başından aşkın

Ben onceden de yazmıştım gülüm hani takımı eksiye sokuyor Sam sadece sohbete katilayim diye.yavrum erken doğdu ya bağışıklığı çok düşük normalde de 1 kilo alması gerekirken 400 gr almış yediğini kusu yo hem fiskiriyor ağzından yavrum benim geçen ay antibiyotik verdiler ama yine aynı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…