Kilo almamissin ne guzel Edam:)Kilo aynı duruyor 79 kg almadım daha koşturmaktan .. Neden uyuşmuyor bebe acaba ? Ahhhh ben 1.5 sene uyumadım hiççok zor tabi biz hep hastanelerde sabahlardık evin kapısından giremezdik .. Zor ya .. Akında öylemiydi.. Tespitlerine göre ilk çocukla 2ci çocuk aynı olmuyor
Fatimem menume yorum yapmis cok sevindim:))Güzel olmuş
İlk günden olmamış canım menün..
Ablam pek güzel menü değil..
Bugün dikkat et olur mu..
Tamam canım, mutlaka birşeyler ekle ki faydasını göresin yaptıklarının
Aynen, çok şükür sağlıklı..
Artık tam olarak ne olmuş gelince öğrenebiliriz..
Sakınnn
İyi düşünün iyi olsun
Yine de fazla kaçırmayın bu gün yemeği, hele akşam ne kadar az yerseniz o kadar iyi..
Canim gun nasil bitti anlamadim bugun:)Yawrukush özgecim bugün hiç göremedim seni her şey yolunda mı bebişler nasıl,annen nasıl,sen nasılsın
Canim yasadigin hic kolay degil, bize sabret demesi kolay ama gel birde sana be nisanlina sor..Orası öyle tabi..
Ama şaka değil ki, 12 ay nasıl bekleyeceğim derken 13 ay oldu..
Gel de şimdi sakin sakin bekle...
toplam 200 jj ruhum buharlaştıTUM CITIRLARIN DIKKATINE
- Canlarim uyelerimizin cogunlugunun karari ile artik menulerimizdeki kacamaklar, yenilen gidaya ve uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
- Ayni sekilde egzersizlerimizdeki eksiklikler de uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
- Tablomuzdaki MUAF ibaresinin anlami, bir saglik sorunu veya olagan disi bir durumdan oturu uyemizin muaf tutulmasini belirtir.
- Tablomuzdaki ODUL ibresinin anlami, haftada 1 ya da 2 ogun, cuma tarti bildiriminizden sonra dilediginizi yediginiz ODUL OGUNUNU belirtir. Odul ogunlerinden dolayi ceza almazsiniz.
KISALTMALARIN ANLAMLARI:
JJ: Jumping jack hareketi
IA: Ip atlama
M:Mekik egzersizi
Y:Yuruyus
DK: Dizleri karina cekerek oldugumuz yerde kosma
S: Squat
PERSEMBE GUNU MENU VE SPOR CIZELGEMIZ
Tablomuzda her gun icin 2 adet ifade bulunmaktadir.Ilki menulerimiz icin, ikincisi ise yaptigimiz egzersizlerimiz icindir.
İsim Cuma Cumartesi Pazar Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe @isimsiz965 @Papillon_ ÖDÜL 100 İA 50 S S sunal ÖDÜL 15 dk y 15 dk y. 50 M E Elizan-seyma ÖDÜL ÖDÜL MUAF MUAF MUAF MUAF MUAF yeos - 10 dk y. 100 İA 150 İA 15 dk y 150 DK 100 JJ 100 JJ 150 DK marlin18 ÖDÜL @tiffany20 - - - - - - - @Kyohei14 ÖDÜL 100JJ - - 150 DK 15 dk y. 50 M @Saadetim33 - - - - - - - fyzanur 15 dk y 100 JJ 100 JJ asya_01 10 dk y - - - - - - Yawrukush ÖDÜL 10 dk y 10 dk y 10 dk y - @damlalar - ÖDÜL 15 dk y 150 İA 100 DK 100 JJ - - @qawsedrf - - - - - - - @zelis90 - - - - - 50 M 100 JJ -
tebrik ederim tatlım :)günaydın kızlar.... günün ilk kilo bildirimi benden gelsin o zman.
geçen hafta; 86,6
bu hafta; 86
fark; 0,600
pazartesi tartı 85,9 göstermişti ama ben şuanki tablodan da gayet memnunum. bu şişliğe rağmen iyi çıktım yani
Herkese günaydın kızlar
Hayırlı cumalar
Bol eksilerr
günaydın canım . tebrik ederim :)
Gecen hafta : 64.700
Bu hafta : 64.800
+100 gr
Valla bn çok mutlu oldum çünkü nerdeyse aynı kalmışım berbat bi haftaydı bilen biliyor zaten sıfır sporla
bu hafta herkes 600 vermiş ,seni gidi rakip seniiiiiHayırlı cumalar kızlar.. günümüz güzel geçsin inşallah..:))
Geçen hafta kg:83.60kg
Bugün kg:83 kg
Fark:0.6 kg
benim teselli anlayışım biraz kıtKizbu ne bicim teselli
E haliyle biraz acikiyorum ama acikmadan kilo verilmez zaten :)
geçmiş olsun bebişine oyy kıyamam ,canım senin bayağı derdin var ,en güzeli izne ayrıl buraya gelmek zorunda hissetme kendini . ara ara gel dertleşelim istediğinde menülerini yaz . okadar derdin içinde kilo bildirimi menü yazma derdi felan düşünme . bebişinin bağışıklığı zayıf anladığım kadarıyla derdin başından aşkınMerhaba kizlar kilo bildirimi yapayım 86kacgun dur hastane ev arası mekik dokuyorum oğlum çok kusu yor idrar yolu enfeksiyonu tekrar yeniledi 1 gecede 5 kat kıyafet degistiriyorum ağız dolusu kusu yor pazartesi günü son bir tahlili var ona göre ilaç mi artık ne yapacaklar bilmiyorum inanin ne diyet kaldı ne bisey oglanin derdindeyim
Ben onceden de yazmıştım gülüm hani takımı eksiye sokuyor Sam sadece sohbete katilayim diye.yavrum erken doğdu ya bağışıklığı çok düşük normalde de 1 kilo alması gerekirken 400 gr almışgeçmiş olsun bebişine oyy kıyamam ,canım senin bayağı derdin var ,en güzeli izne ayrıl buraya gelmek zorunda hissetme kendini . ara ara gel dertleşelim istediğinde menülerini yaz . okadar derdin içinde kilo bildirimi menü yazma derdi felan düşünme . bebişinin bağışıklığı zayıf anladığım kadarıyla derdin başından aşkın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?