Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

çok geçmiş olsun canım miniğine acil şifalar diliyorum
güzel takımım hepinize hayırlı cumalar , göğe açılan elleriniz hayırlısıysa boş dönmesin hepinizin duaları hayırlısıysa kabul olsun inşallah , hepinizi çok seviyorum
Amin canım çok teşekkürler

bebeğim takım için demedim ben ,senin için dedim zaten streslisin birde kilo bildirimi stresi felan yaşama diye . yoksa rahatsan o açıdan tamam :) evet erken doğdu o yüzden bağışıklı düşük kuzucuğun rabbim sağlık versin inşallah . düşe kalka toparlayacak oda inşallah

Canım kusması idrar yolu enfeksiyonundan olabilir öyle okumuştum sanki bir yerde, bir de bebek reflüsü mü var acaba? Benim kız da çok kusardı 5. aya kadar bütün fotoları önlüklü hiç çıkarmazdım önlüğünü her emzirme sonrası fışkırtarak kusardı.. Kendi kendine oturmaya başlayınca geçti. Reflü ise internette bazı öneriler vardı reflü yastığı vs gibi şimdi tam hatırlayamadım. Kusması kilo alımını da azaltıyor tabii. Geçer inşallah zamanla büyüdükçe düzelecekler sıkma canını Rabbim dermansız dert vermesin

Biliyorum benim için söylediğini gülüm kilo vermek istiyorum çaba sarf ediyorum yaa sürekli bişeyler çıkıyor
Bide hep oglumla ilgili oluyor derler ya sakinan göze çöp batar diye aynen öyle.kış mevsimini çok severdim inan ki kış kabusum oldu baharı iple çekiyorum

Amin canım inşallah.evet duydum onu araştırdım onun için yatak ve yastigini bile aldım ama yine kusu yor gazını çıkarıyorum ya bir yada 2 dk sonra fiskirtarak kusu yor.ama dr reflü demedi enfeksiyon dan büyük ihtimalle dedi.pazartesi artık nasil tedavi uygulicak bilmiyorum.

Tamam canım

Güle-güle giy canım aldıklarını

Partiye gittin sadece tantuni mi yedinn ? Valla tebrikler :))

Amin..
Allah razı olsun canım.. Ne güzel dua ettin..
Halim kalmadı vallahi kendimi kandırarak ayakta kalmaya çalışıyorum..

Tamam canım benim, biliyorum unutmazsın sen :)

Çinliler sırf sana ve bana kilo aldırmak için pilavı icat ettilerr

Sevineceğine hayret ediyor ya
Gözün aydın canım benim..

Dahlia_ fatimem ben geride kalıyım bir süre demişsin sakın öyle bir şey yapma ,yalnız kalıp iyice bunalıma mı gircen olmaz öyle şey , buraya geliyosun dertleşiyoruz

Yok o anlamda demedim, yani daha sakin olayım, daha sakin yorum yapayım gibisinden

benim teselli anlayışım biraz kıt Dahlia_ fatime anlar beni

Alıştım artık alıştım, böyle seviyorum ben bu deliyi

Aynen vallahi, evdeki aynaları toplamayı düşünüyorum artık, hiçbirine bakmicam
Bomba patlamış sanki suratımda

Merhaba canım..
Üzüldüm ya çok geçmiş olsun
Allah acil şifa versin..

güzel takımım hepinize hayırlı cumalar , göğe açılan elleriniz hayırlısıysa boş dönmesin hepinizin duaları hayırlısıysa kabul olsun inşallah , hepinizi çok seviyorum

Sana da hayırlı cumalar canım..
Amin inşaAllah

Yok canım etkilemiyor senin kilon takımı, rahat ol..

gogo2405 Dahlia_ kaptanlarım ben dün pilavı çok kaçırdım ya bugün kaçamak yapmam yasak değil mi ? kardeşim konyadan geldi pasta börek felan yaptık . yasaksa yemiycem

Ödül hakkı herkesin, ona kalırsa hepimizin kaçamakları olmuştur hafta boyunca, kimse ödül yemesin o zaman

Kızlar ya kilom fazla çıktı 200 gr off sanırım ödem ya kilom 63.3 Dahlia_ çok üzgünüm ya

Üzülme, olacak tabi arada böyle, sen bırakma yeter ki..
Ama sen biraz az yiyorsun.. Bu hafta artırsan mı azıcık..
Ya da ne bileyim farklı birşey eklesen menüne..
Yoğurt pulbiber kürünü yapıyor musun ??

bırakmam tabiki ama ne biliyim az da olsa bi eksi bekliyordum. Ya canım ödem için ne yapabiliriz yani bildiğin birşey var mi ? Yoğurt bul biber kurunu yapıyorum..
Bilmiyorum ya ne yapsam düzene girer menüme ne eklemeliyim

Ödem için maydanoz suyu birebir..
Rahatsızlığın yoksa 2-3 gün onu içebilirsin..
Biraz tansiyon düşürüyor diye dikkatli olmak gerek, yani aç olduğun zaman içmeni önermem..
Düzenli içersen yeşilçay da faydalı..
Hatta birisi yazmıştı düzenli günde 3 fincan yeşilçay içiyorum diye hiç regl döneminde de ödemim olmuyor..
Menüne de bakıcam ben, şimdi çıkmam gerek, daha sonra neler yapabilirsin diye konuşuruz..

Tamam canım çok tesekkur ederim

Günaydınlar biraz geç oldu ama anca kahvaltı ortalık toparlama falan.
Alıntı yapmıştım gitti hepsi kilo veren herkesi tebrik ediyorum kilo alanlar eminim haftaya daha dikkatli olacaklardır.
Bir diğer konu menü ve ceza tablosu

fyzanur ve E Elizan-seyma fatimeye yuklenmissiniz biraz lütfen bir daha olmasın. O tabloyu hazırlamak hergün menü takibi yapmak uygun ceza yazmak uğraşmak kolay değil. Fatime hergün zamanından çalıp sizler için uğraşıyor. Diyet sağlıklı beslenme spor yapmak kolay değil Evet bunlar herkesin kendi inisiyatifinde ama burada takımız aldığımız verdiğimiz kilolar takımı ilgilendiriyor. Misafir olması spora belki engel olabilir ama diyete engel değil ne yediğimiz bizi ilgilendirir.
Takım olarak sarı kartimiz var ve asıl listede olan herkesi ilgilendiriyor. Iki defa daha yuzdemiz 0.30 un altında kalırsa bi sarı kart daha alacağız ve kırmızı kartimiz olacak. Cezası malum karne alamama kısmına girmiyorum ama sonuç listelerini hazırlamayı bikaç hafta bizim takım yapmak zorunda kalacak normalde sonuç listelerini hazırlamak kaptan ve yardimcilarinin görevi ancak ceza alırsak takımın yuzdesini düşüren en az kilo veren yada kilo alan üyeler sırayla yapacaklar sonuç listelerini. Ve elbette bu durum listede olan arkadaşları ilgilendiriyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…