çok geçmiş olsun canım miniğine acil şifalar diliyorumMerhaba kizlar kilo bildirimi yapayım 86kacgun dur hastane ev arası mekik dokuyorum oğlum çok kusu yor idrar yolu enfeksiyonu tekrar yeniledi 1 gecede 5 kat kıyafet degistiriyorum ağız dolusu kusu yor pazartesi günü son bir tahlili var ona göre ilaç mi artık ne yapacaklar bilmiyorum inanin ne diyet kaldı ne bisey oglanin derdindeyim
Amin canım çok teşekkürlergüzel takımım hepinize hayırlı cumalar , göğe açılan elleriniz hayırlısıysa boş dönmesin hepinizin duaları hayırlısıysa kabul olsun inşallah , hepinizi çok seviyorum
bebeğim takım için demedim ben ,senin için dedim zaten streslisin birde kilo bildirimi stresi felan yaşama diye . yoksa rahatsan o açıdan tamam :) evet erken doğdu o yüzden bağışıklı düşük kuzucuğun rabbim sağlık versin inşallah . düşe kalka toparlayacak oda inşallahBen onceden de yazmıştım gülüm hani takımı eksiye sokuyor Sam sadece sohbete katilayim diye.yavrum erken doğdu ya bağışıklığı çok düşük normalde de 1 kilo alması gerekirken 400 gr almışyediğini kusu yo hem fiskiriyor ağzından yavrum benim geçen ay antibiyotik verdiler ama yine aynı.
Canım kusması idrar yolu enfeksiyonundan olabilir öyle okumuştum sanki bir yerde, bir de bebek reflüsü mü var acaba? Benim kız da çok kusardı 5. aya kadar bütün fotoları önlüklü hiç çıkarmazdım önlüğünü her emzirme sonrası fışkırtarak kusardı.. Kendi kendine oturmaya başlayınca geçti. Reflü ise internette bazı öneriler vardı reflü yastığı vs gibi şimdi tam hatırlayamadım. Kusması kilo alımını da azaltıyor tabii. Geçer inşallah zamanla büyüdükçe düzelecekler sıkma canını Rabbim dermansız dert vermesinBen onceden de yazmıştım gülüm hani takımı eksiye sokuyor Sam sadece sohbete katilayim diye.yavrum erken doğdu ya bağışıklığı çok düşük normalde de 1 kilo alması gerekirken 400 gr almışyediğini kusu yo hem fiskiriyor ağzından yavrum benim geçen ay antibiyotik verdiler ama yine aynı.
Biliyorum benim için söylediğini gülüm kilo vermek istiyorum çaba sarf ediyorum yaa sürekli bişeyler çıkıyorbebeğim takım için demedim ben ,senin için dedim zaten streslisin birde kilo bildirimi stresi felan yaşama diye . yoksa rahatsan o açıdan tamam :) evet erken doğdu o yüzden bağışıklı düşük kuzucuğun rabbim sağlık versin inşallah . düşe kalka toparlayacak oda inşallah
Amin canım inşallah.evet duydum onu araştırdım onun için yatak ve yastigini bile aldım ama yine kusu yor gazını çıkarıyorum ya bir yada 2 dk sonra fiskirtarak kusu yor.ama dr reflü demedi enfeksiyon dan büyük ihtimalle dedi.pazartesi artık nasil tedavi uygulicak bilmiyorum.Canım kusması idrar yolu enfeksiyonundan olabilir öyle okumuştum sanki bir yerde, bir de bebek reflüsü mü var acaba? Benim kız da çok kusardı 5. aya kadar bütün fotoları önlüklü hiç çıkarmazdım önlüğünü her emzirme sonrası fışkırtarak kusardı.. Kendi kendine oturmaya başlayınca geçti. Reflü ise internette bazı öneriler vardı reflü yastığı vs gibi şimdi tam hatırlayamadım. Kusması kilo alımını da azaltıyor tabii. Geçer inşallah zamanla büyüdükçe düzelecekler sıkma canını Rabbim dermansız dert vermesin
Tamam canımtoplam 200 jj ruhum buharlaştıpis çinliler ne vardı da şu pilavı icat ettiniz
tebrik ederim tatlım :)
günaydın canım . tebrik ederim :)
sen spor yapamadığın için değil düzgün beslenmediğin için kilo veremedin . sporsuzda kilo verilir yavaş verilir ama verilir . hepimiz insanız gün geliyor nefsimize yenilip o günü mahvediyoruz sonrasındaDahlia_ cezasını veriyor kaldığımız yerden devam ediyoruz . ama tatlım senin her menünde hergün kaçamak var .. burada hem seni hem takımı düşündüğüm için son kez yazdım bunları çünkü daha öncede yazdım dinlemedin yine her sabah patates kızartması yemeye devam ettin .senin kilo alman sadece seni etkilemiyor lütfen unutma takımımızın ortalamasını da diğer takımlara karşı düşürüyor .
Dahlia_
Merhaba kizlar, dun hic ugrayamadim..
Akini okula birakip annemle kiyafet alisverisine gittik.
Aslinda kilo vermeden hicbir sey almayacaktim kendime ama aksam Akinimin okulunda parti vardi.
Aylardida hamile kiyafetleri giymekten bikmistim, 1-2 birsey aldim.
Aksamda parti kosturmasi derken bu saatte gelebildim.
Persembe Menum
Sabah
Haslanmis 2yumurta
2dilim ekmek
Zeytin
Domates salatalik
Yarim avakado
Sekersiz cay
Oglen
1yumurtali ispanak yemegi
1dilim ekmek
4kasik yogurt
Ara
Kahve
2hurma
Aksam
Cok az tantuni (sadece eti hic ekmek yemedim)
Domates maydanoz
1kucuk muz
2lt su
Egzersiz:Bolca yuruyus
Kilo almamissin ne guzel Edam:)
Aras efendi uykuyu pek sevmiyor..
Cani sag olsun..
Akinda aynen boyleydi, demek ki bizim genlerden uykusuz bebeler cikiyor:)
Fatimem menume yorum yapmis cok sevindim:))
Canim gun nasil bitti anlamadim bugun:)
Hepimiz iyiyiz sen nasilsin canim?
Canim yasadigin hic kolay degil, bize sabret demesi kolay ama gel birde sana be nisanlina sor..
Allah ikinize de guc kuvvet, dayanma gucu versin..
Cok guzel bir duadir hep ederim, bu son ayriliginiz olsun gulum....
@Saadetim33 Hazalim hepimiz merak ediyoruz seni canim..
asya_01 nasilsin gulum her sey yolunda mi?@gogo2405 ablam yogunsun Allah kolaylik versin.@gogo2405 ablacim ve Dahlia_ Fatimem ben yarin Turkiye saatiyle 18-18.30 arasi bildirim yapacagim, o saatte uyaniyorum canlar, bildirimi unuttum sanmayin:)
toplam 200 jj ruhum buharlaştıpis çinliler ne vardı da şu pilavı icat ettiniz
tebrik ederim tatlım :)
günaydın canım . tebrik ederim :)
sen spor yapamadığın için değil düzgün beslenmediğin için kilo veremedin . sporsuzda kilo verilir yavaş verilir ama verilir . hepimiz insanız gün geliyor nefsimize yenilip o günü mahvediyoruz sonrasındaDahlia_ cezasını veriyor kaldığımız yerden devam ediyoruz . ama tatlım senin her menünde hergün kaçamak var .. burada hem seni hem takımı düşündüğüm için son kez yazdım bunları çünkü daha öncede yazdım dinlemedin yine her sabah patates kızartması yemeye devam ettin .senin kilo alman sadece seni etkilemiyor lütfen unutma takımımızın ortalamasını da diğer takımlara karşı düşürüyor .
Dahlia_
@Yawrukush sana ne yazacaktım bişeyler yazacaktım uçtu aklımdan :) nasılsın demiştin hee o geldi aklıma şimdi iyiyim canım , bütün derslerden yüksek notla geçmişim hayret ettim valla ,kalmayı beklediğim ingilizceden bile yüksekle geçmişim
Dahlia_ fatimem ben geride kalıyım bir süre demişsin sakın öyle bir şey yapma ,yalnız kalıp iyice bunalıma mı gircen olmaz öyle şey , buraya geliyosun dertleşiyoruz
Dahlia_ ayhh kafam gidik ne yazacaktım diyorum ...yüzünde ki o lekelerde stresten işte benimki de dün alerji oldu her yeri kıpkırmızı ,kızamık çıkarmış gibiyim . nemlendiricilerde yakıyor birşeyde süremiyorum . bu durumda napıcaz aynaya bakmıycaz kendimizi güzeliz ,bizde yok öyle lekeler diye motive ediciiizzz
Merhaba kizlar kilo bildirimi yapayım 86kacgun dur hastane ev arası mekik dokuyorum oğlum çok kusu yor idrar yolu enfeksiyonu tekrar yeniledi 1 gecede 5 kat kıyafet degistiriyorum ağız dolusu kusu yor pazartesi günü son bir tahlili var ona göre ilaç mi artık ne yapacaklar bilmiyorum inanin ne diyet kaldı ne bisey oglanin derdindeyim
güzel takımım hepinize hayırlı cumalar , göğe açılan elleriniz hayırlısıysa boş dönmesin hepinizin duaları hayırlısıysa kabul olsun inşallah , hepinizi çok seviyorum
Ben onceden de yazmıştım gülüm hani takımı eksiye sokuyor Sam sadece sohbete katilayim diye.yavrum erken doğdu ya bağışıklığı çok düşük normalde de 1 kilo alması gerekirken 400 gr almışyediğini kusu yo hem fiskiriyor ağzından yavrum benim geçen ay antibiyotik verdiler ama yine aynı.
Merhaba canım..
Üzüldüm ya çok geçmiş olsun
Allah acil şifa versin..
Sana da hayırlı cumalar canım..
Amin inşaAllah
Yok canım etkilemiyor senin kilon takımı, rahat ol..
Ödül hakkı herkesin, ona kalırsa hepimizin kaçamakları olmuştur hafta boyunca, kimse ödül yemesin o zaman
Üzülme, olacak tabi arada böyle, sen bırakma yeter ki..
Ama sen biraz az yiyorsun.. Bu hafta artırsan mı azıcık..
Ya da ne bileyim farklı birşey eklesen menüne..
Yoğurt pulbiber kürünü yapıyor musun ??
Kilo veren herkesi tebrik ediyorum..
Sabit kalanlar ya da artı olanlar da üzülmesin, bu hafta daha azimli olup çok daha fazlasını verirsiniz inşaAllah..
bırakmam tabiki ama ne biliyim az da olsa bi eksi bekliyordum. Ya canım ödem için ne yapabiliriz yani bildiğin birşey var mi ? Yoğurt bul biber kurunu yapıyorum..
Bilmiyorum ya ne yapsam düzene girer menüme ne eklemeliyim
Ödem için maydanoz suyu birebir..
Rahatsızlığın yoksa 2-3 gün onu içebilirsin..
Biraz tansiyon düşürüyor diye dikkatli olmak gerek, yani aç olduğun zaman içmeni önermem..
Düzenli içersen yeşilçay da faydalı..
Hatta birisi yazmıştı düzenli günde 3 fincan yeşilçay içiyorum diye hiç regl döneminde de ödemim olmuyor..
Menüne de bakıcam ben, şimdi çıkmam gerek, daha sonra neler yapabilirsin diye konuşuruz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?