Merhaba ablacim Sağol Allah razı olsun.sen nasılsın nasil gidiyorMerhaba canım..
Üzüldüm ya çok geçmiş olsun
Allah acil şifa versin..
Sana da hayırlı cumalar canım..
Amin inşaAllah
Yok canım etkilemiyor senin kilon takımı, rahat ol..
Ödül hakkı herkesin, ona kalırsa hepimizin kaçamakları olmuştur hafta boyunca, kimse ödül yemesin o zaman
Üzülme, olacak tabi arada böyle, sen bırakma yeter ki..
Ama sen biraz az yiyorsun.. Bu hafta artırsan mı azıcık..
Ya da ne bileyim farklı birşey eklesen menüne..
Yoğurt pulbiber kürünü yapıyor musun ??
Aa cok sevindim bir tanem gozunaydin:)Yawrukush sana ne yazacaktım bişeyler yazacaktım uçtu aklımdan :) nasılsın demiştin hee o geldi aklıma şimdi iyiyim canım , bütün derslerden yüksek notla geçmişim hayret ettim valla ,kalmayı beklediğim ingilizceden bile yüksekle geçmişim
Gulum kuzuna gecmis olsun, o iyilessin sen yine diyetime devam edersin.Merhaba kizlar kilo bildirimi yapayım 86kacgun dur hastane ev arası mekik dokuyorum oğlum çok kusu yor idrar yolu enfeksiyonu tekrar yeniledi 1 gecede 5 kat kıyafet degistiriyorum ağız dolusu kusu yor pazartesi günü son bir tahlili var ona göre ilaç mi artık ne yapacaklar bilmiyorum inanin ne diyet kaldı ne bisey oglanin derdindeyim
Sagol Fatimem daha iyileri senin olsun.Güle-güle giy canım aldıklarını
Partiye gittin sadece tantuni mi yedinn ? Valla tebrikler :))
Amin..
Allah razı olsun canım.. Ne güzel dua ettin..
Halim kalmadı vallahi kendimi kandırarak ayakta kalmaya çalışıyorum..
Tamam canım benim, biliyorum unutmazsın sen :)
Çinliler sırf sana ve bana kilo aldırmak için pilavı icat ettilerr
Sevineceğine hayret ediyor ya
Gözün aydın canım benim..
Yok o anlamda demedim, yani daha sakin olayım, daha sakin yorum yapayım gibisinden
Alıştım artık alıştım, böyle seviyorum ben bu deliyi
Aynen vallahi, evdeki aynaları toplamayı düşünüyorum artık, hiçbirine bakmicam
Bomba patlamış sanki suratımda
K.bakmayın ben kimseye yükleneyim diye mağduriyetimi söylemiyorum spor gercektende kilo vermeme engel bi durum Spor yapmıyorum diyede nerdeyse hergün menümü atladım yada patates kızartması yedim diye dört çatal öğlen yemedim yada akşam bende kilo almaktan dolayı memnun değilim fatımanında ne sıkıntılar cektiğini biliyorum buyüzden öuaf yapın beni dedim ki zaten verilen cezalarıda dün yaptım ben feyzadan rica ediyorum benimde üstüme gelinmesin artık bu durumdan dolayı çünkü bende bu ev durumu yüzünden kendi ezberlerimi yapamıyorum çok stres altındayım yeterince .Günaydınlar biraz geç oldu ama anca kahvaltı ortalık toparlama falan.
Alıntı yapmıştım gitti hepsi kilo veren herkesi tebrik ediyorum kilo alanlar eminim haftaya daha dikkatli olacaklardır.
Bir diğer konu menü ve ceza tablosu
fyzanur ve E Elizan-seyma fatimeye yuklenmissiniz biraz lütfen bir daha olmasın. O tabloyu hazırlamak hergün menü takibi yapmak uygun ceza yazmak uğraşmak kolay değil. Fatime hergün zamanından çalıp sizler için uğraşıyor. Diyet sağlıklı beslenme spor yapmak kolay değil Evet bunlar herkesin kendi inisiyatifinde ama burada takımız aldığımız verdiğimiz kilolar takımı ilgilendiriyor. Misafir olması spora belki engel olabilir ama diyete engel değil ne yediğimiz bizi ilgilendirir.
Takım olarak sarı kartimiz var ve asıl listede olan herkesi ilgilendiriyor. Iki defa daha yuzdemiz 0.30 un altında kalırsa bi sarı kart daha alacağız ve kırmızı kartimiz olacak. Cezası malum karne alamama kısmına girmiyorum ama sonuç listelerini hazırlamayı bikaç hafta bizim takım yapmak zorunda kalacak normalde sonuç listelerini hazırlamak kaptan ve yardimcilarinin görevi ancak ceza alırsak takımın yuzdesini düşüren en az kilo veren yada kilo alan üyeler sırayla yapacaklar sonuç listelerini. Ve elbette bu durum listede olan arkadaşları ilgilendiriyor.
Günaydınlar biraz geç oldu ama anca kahvaltı ortalık toparlama falan.
Alıntı yapmıştım gitti hepsi kilo veren herkesi tebrik ediyorum kilo alanlar eminim haftaya daha dikkatli olacaklardır.
Bir diğer konu menü ve ceza tablosu
fyzanur ve E Elizan-seyma fatimeye yuklenmissiniz biraz lütfen bir daha olmasın. O tabloyu hazırlamak hergün menü takibi yapmak uygun ceza yazmak uğraşmak kolay değil. Fatime hergün zamanından çalıp sizler için uğraşıyor. Diyet sağlıklı beslenme spor yapmak kolay değil Evet bunlar herkesin kendi inisiyatifinde ama burada takımız aldığımız verdiğimiz kilolar takımı ilgilendiriyor. Misafir olması spora belki engel olabilir ama diyete engel değil ne yediğimiz bizi ilgilendirir.
Takım olarak sarı kartimiz var ve asıl listede olan herkesi ilgilendiriyor. Iki defa daha yuzdemiz 0.30 un altında kalırsa bi sarı kart daha alacağız ve kırmızı kartimiz olacak. Cezası malum karne alamama kısmına girmiyorum ama sonuç listelerini hazırlamayı bikaç hafta bizim takım yapmak zorunda kalacak normalde sonuç listelerini hazırlamak kaptan ve yardimcilarinin görevi ancak ceza alırsak takımın yuzdesini düşüren en az kilo veren yada kilo alan üyeler sırayla yapacaklar sonuç listelerini. Ve elbette bu durum listede olan arkadaşları ilgilendiriyor.
günaydın kızlar.... günün ilk kilo bildirimi benden gelsin o zman.
geçen hafta; 86,6
bu hafta; 86
fark; 0,600
pazartesi tartı 85,9 göstermişti ama ben şuanki tablodan da gayet memnunum. bu şişliğe rağmen iyi çıktım yani
Gecen hafta : 64.700
Bu hafta : 64.800
+100 gr
Valla bn çok mutlu oldum çünkü nerdeyse aynı kalmışım berbat bi haftaydı bilen biliyor zaten sıfır sporla
Hayırlı cumalar kızlar.. günümüz güzel geçsin inşallah..:))
Geçen hafta kg:83.60kg
Bugün kg:83 kg
Fark:0.6 kg
Alintilarimi tekrar aldım tebrikler herkese.
Alintilarimi tekrar aldım tebrikler herkese.
bu hafta herkes 600 vermiş ,seni gidi rakip seniiiii
Ben de seni tebrik ederim canım.. Haftaya sporu arttırmayı düşünüyorum..haber vereyim dedim tatlı rakibime
Sagol Özgem yavrum iyi olsun da inşallah diyete tekrar asilirimAa cok sevindim bir tanem gozunaydin:)
Gulum kuzuna gecmis olsun, o iyilessin sen yine diyetime devam edersin.
Sagol Fatimem daha iyileri senin olsun.
Canim uluslar arasi gece partisiydi yemekli degildi.
18 ulke standi kurulmustu ulkeler kendi ozel giysi vs lerini tanitti.
Tantunimi anacigim hazirladi evde yedimde gittim.
Bak fotoda yukleyeyim:)
Eki Görüntüle 1945020
Sagol abla evet tekrar etti ne yapmalı onuda bilmiyorum acaba sünnet mi ettirsek diyorumasya_01 bebise geçmiş olsun canım idrar yolu enfeksiyonu zor oluyo çabuk iyileşir inşallah.
Sünnet ettirebilirsin idrar yolu enfeksiyonu tekrarlayan bişey benim kizimdada olmuştu bebekken ve 6 ay koruyucu amaçlı antibiyotik bi şurup kullanmıştım günde bir kere bir ölçek.Sagol abla evet tekrar etti ne yapmalı onuda bilmiyorum acaba sünnet mi ettirsek diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?