- 26 Aralık 2016
- 773
- 2.046
- 113
- 28
Tamam canım teşekkür ederim :)İşim var biraz o yüzden pek fazla kalmicam daha sonra alıntılarımı yazarım..
E Elizan-seyma sıkma canını, kapatalım mevzuyu, özel durumun geçene kadar muafsın ama yediklerine dikkat et yine de tamam mı canım ?
Kusması falan geçiyor mu abla pekiSünnet ettirebilirsin idrar yolu enfeksiyonu tekrarlayan bişey benim kizimdada olmuştu bebekken ve 6 ay koruyucu amaçlı antibiyotik bi şurup kullanmıştım günde bir kere bir ölçek.
Antibiyotik kullandıkça geçer tabiki enfeksiyonu azaltıp geçirecek. Ben şurup severek içtiği için iğne falan yaptirmamistim.Kusması falan geçiyor mu abla peki
Hayırlı cumalar canımHayırlı Cumalar canlar
tebrikler sevgili rakibem azmin daim olsun :)
tekrar tebrikler canım harikasın inşallah yavaş yavaş eriyeceğizzzz :)
eyvahhh
abla diğer mesajlarimi okumadin galiba ,spor yapamamanin kilo vermeye engel olmadigini ,herkesin kendinden sorumlu oldugunu diğer arkadaşa bende söyledim,ebrusun olduğu donemde bende.liste hazirladim belki hatirlarsin ,zorluğu bende yasadim,asla fatimeye yüklenmem ben ,zaten sadece bir önderiydi spor yazmasan olur mu dedim yuklenmedim ki, @AKovser sana en küçük bir yüklenme yaptiysam bile çok özür dilerim,hakkini helal et lutfen. Burasi bir takim bilincindeyim.kuralları var hepimiz bunlara uymak zorundayiz ben bunun bilincindeyim.bütün kurallarda basim üstüneAmacım kimseyi kişisel olarak eleştirip rencide etmek değil E Elizan-seymafyzanur takım olarak sorumluluklarimizi hatırlatmak. Hepimizin özel durumları olacak elbette.
Bugün sırf mesaj yazmak ve listeyi hazırlamak için 12:30 dan 14:00 e kadar telefonu elimden bırakmadan uğraştım ki menü takibi ve tablo hazırlamak ne kadar sürer düşünün. Takımlara ve cuma yarışmalarına verilen emek çok fazla o yüzden herkes birbiriyle empati kurmaya çalışırsa hepimiz mutlu oluruz.
hic bir menune yorum yapmiycam arkadasim,diyetinde başarılar...K.bakmayın ben kimseye yükleneyim diye mağduriyetimi söylemiyorum spor gercektende kilo vermeme engel bi durum Spor yapmıyorum diyede nerdeyse hergün menümü atladım yada patates kızartması yedim diye dört çatal öğlen yemedim yada akşam bende kilo almaktan dolayı memnun değilim fatımanında ne sıkıntılar cektiğini biliyorum buyüzden öuaf yapın beni dedim ki zaten verilen cezalarıda dün yaptım ben feyzadan rica ediyorum benimde üstüme gelinmesin artık bu durumdan dolayı çünkü bende bu ev durumu yüzünden kendi ezberlerimi yapamıyorum çok stres altındayım yeterince . @AKovsergogo2405 fyzanur
Takım içinde huzursuzluk olmasın lütfen öpüşüp sarılın bakiimhic bir menune yorum yapmiycam arkadasim,diyetinde başarılar...
Huzursuzluk yok abla:)Takım içinde huzursuzluk olmasın lütfen öpüşüp sarılın bakiim
Anladım abla inşallah gecer hala kusuyor napicam bilmiyorumAntibiyotik kullandıkça geçer tabiki enfeksiyonu azaltıp geçirecek. Ben şurup severek içtiği için iğne falan yaptirmamistim.
Menün güzel rakibemMerhaba kızlar
Sabah
2 dilim ekmek
Kk peynir
4 kaşık bol acili yumurtasız menemen
Öğle
3 kaşık kuru fasulye
2 kaşık bulgur pilavı
3 kaşık taşlık et
2 kaşık yoğurt
Aksam
2 kaşık pilav
4 kaşık yeşil fasulye
2 kaşık yoğurt
2 3 kaşık çorba
su 2lt
egzersiz 100 tane bacak ve karin egzersizi
1000 adim ve ev isi
Menün güzel rakibem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?