Ne bilim oyle geldi aklimaniye ikizler dedin :) akrebim ben hatta fatimemde akrep :)Dahlia_
saol canım benim o kadar isinin arasında bide bizimle tek tek uğraşıyorsun
Kizlar hepinize iyi akşamlar. Menüm biraz karıştı bugün
Sabah erken;sade Türk kahvesi
KahvaltıM; 1 yumurta, zeytin, peynir ,biber,turp,4 ceviz,5 badem.
Öğle;yarım kase patates salatası,3 hurma,6 badem,2 catal kaymak
Aksam;yoğurt lu kereviz salatasi,zeytin yağlı taze börülce yemeği,4 kaşık mantı (kızım yemedi çöpe gitmesin diye yedim)
Ara;(17;30); 1 sade Türk kahvesi,2 kare bitter
Spor; 13 bin adım yürüdüm
40 dakika evde egzersiz
Su; yatana kadar 2lt olur
Dahlia_
Bugün biraz fazla oldu sanki.cezaya razıyım. Dur sen söylemeden ben yapayım. 100 ip atlamak
Ödül hakkımı yarın kullanmak istiyorum. Doğum gününe davetliyim
az ama olsun canım pek istemiyo fatımamDahlia_
Benim rakibimDahlia_ di. Bu hafta ben kazandım Fatimem haftaya da sen kazanırsın inşallah
kalanıda yiycem gelme çok stresliyim ,hepsini ben yiycem
Kizlar menum:
2 dilim ekmek
Peynir zeytin yumurta
Öğle
Bikac nugget bi kase salata kucuk kase yogurt
Aksam
Odül ama abarttim yine:/
7-8 patates cipsi 3 küçük eticin 3 kremali bisküvi 1 koca dilim pastafyzanur pisti olduk pastayla ödül mödül Dahlia_ cezam neyse cekerim :/ Yawrukush tebrikler ortak sen kazandin :)
Eki Görüntüle 1945178 Ödul pastam kendi el yapimim
Onlar beni yiyemez ben onlari yerimNe demek canım benim, işim bu :)
Yoo hiç fena değil, aksine şaşırtmak için güzel :)
Az yemek de iyi birşey değil canım, öyle olunca da kilo veremiyorsun..
Dengeyi bulmak lazım..
Tebrik ederim canım :)
Beni regl mahvetti, pazartesi de ne güzel eksideydim, gecikince şiştim de şiştimm
Seni döverim kimse de elimden alamazzz
Sakın yeme kargoyla bana gönder ben yiyeyim
Eti cinler yesin senii
Ödülün dibine vurmuşsun yinee
Ne demek canım benim, işim bu :)
Dengeyi bulmak lazım..
Beni regl mahvetti, pazartesi de ne güzel eksideydim, gecikince şiştim de şiştimm
Eti cinler yesin senii
Inan yapmayi yemekten cok seviyorum :)) e sonrada herkesle birlikte yiyorumEllerine sağlıkkk :)
Yapma böyle şeyler sonra tutamıyorsun kendini :))
Afiyet olsun canım. Cok güzel olmuş eline sağlıkEki Görüntüle 1945178 Ödul pastam kendi el yapimim
Inan yapmayi yemekten cok seviyorum :)) e sonrada herkesle birlikte yiyorum
Benim kızlarda çok sever pasta börek hamur işleri. Bu aralar fazla yapmıyorum doğrusu. Yapınca bende yiyorum çünküInan yapmayi yemekten cok seviyorum :)) e sonrada herkesle birlikte yiyorum
yok yok ikizlerin bi özelliği varki öyle dedinNe bilim oyle geldi aklima
eminmisin ,bak ben şişmanlarsam sorun tek benim sorunum olur,ama sen şişmanlarsan iki kişinin sorunu olur ,israf insan israfıNe demek canım benim, işim bu :)
Dengeyi bulmak lazım..
Eti cinler yesin senii
Dahlia_ Yawrukush gogo2405 kaptanlarım farkındasınızdır takımızda bayağı başı boşluk var . bence bir kaç kural getirmek gerekiyor . diğer takımlarıda gezdim okudum en gevşek kurallar bizde. tabiki herkes kendinden sorumlu ama bu takım varsa bazı kurallarıda olmalı ve bunlar uygulanmalı .
benim önerilerim :
1.önerim )3 hafta ardı ardına artı çıkan kişi diskalifiye olsun ya da zorunlu izine ayrılsın. kimsenin üç hafta ardı ardına artı çıkmaya mazereti olamaz bence .( sabit olanlar hariç)sağlık problemi nedeniyle alıyorsada izine ayıralım onu .
2.önerim ) herkes birbirinin menülerine zorunlu yorum yapsın ,sadece menüsünü yazıp çıkıp gidenler
3.önerim )2litreden az su içen (mazereti olanlar hariç) spor cezası alsın ,
4.önerim : deneme süresi 3 hafta olsun .
üye azlığı sorunu oluşursa yeni üye davet etme işini üstüme alıyorum.
siz bilirsiniz tabi ama bence bir şeyler yapmak gerekli. diğer üyelerinde yorumunu merak ediyorum bu konuda .
canım ben gördüm ki çoğu kişi 2 haftadan sonra gidiyor hep. ama tabiki kaptanlarımız bilir .
Biliyodum seni askolsun ama :/İfşa etmesene bizi
Tesekkurler canim benim :)Afiyet olsun canım. Cok güzel olmuş eline sağlık
Iste o her yigidin harci degilYap ama yemee
Canim herdedigine katiliyorum bencede biraz gevseklik var bizde mesela bazi gruplar 1 haftayi no karbonhidrat haftasi yapip sifir karbonhidrat yiyolar yada no sugar yapıp sifir seker gibi kurallar var kaptanlarda sanirim bizi sikmak istemiyolar ama takim icin boyle seyler yapmak gerekiyor bence ustesinden geliriz :))Dahlia_ Yawrukush gogo2405 kaptanlarım farkındasınızdır takımızda bayağı başı boşluk var . bence bir kaç kural getirmek gerekiyor . diğer takımlarıda gezdim okudum en gevşek kurallar bizde. tabiki herkes kendinden sorumlu ama bu takım varsa bazı kurallarıda olmalı ve bunlar uygulanmalı .
benim önerilerim :
1.önerim )3 hafta ardı ardına artı çıkan kişi diskalifiye olsun ya da zorunlu izine ayrılsın. kimsenin üç hafta ardı ardına artı çıkmaya mazereti olamaz bence .( sabit olanlar hariç)sağlık problemi nedeniyle alıyorsada izine ayıralım onu .
2.önerim ) herkes birbirinin menülerine zorunlu yorum yapsın ,sadece menüsünü yazıp çıkıp gidenler
3.önerim )2litreden az su içen (mazereti olanlar hariç) spor cezası alsın ,
4.önerim : deneme süresi 3 hafta olsun .
üye azlığı sorunu oluşursa yeni üye davet etme işini üstüme alıyorum.
siz bilirsiniz tabi ama bence bir şeyler yapmak gerekli. diğer üyelerinde yorumunu merak ediyorum bu konuda .
Dahlia_ Ben 100 ip atladım yinede. Artı olmasın yediklerim
canım ben gördüm ki çoğu kişi 2 haftadan sonra gidiyor hep. ama tabiki kaptanlarımız bilir .
canım okadar sıkı da belki doğru değil,kimsenin diyet düzenine karışamayız okadar ama gidip sürekli hamur işi kızartma,kola felan yenilip içiliyorsa onlara karışılabilir.belli başlı kaçamaklara yani.Biliyodum seni askolsun ama :/
Tesekkurler canim benim :)
Iste o her yigidin harci degil
Canim herdedigine katiliyorum bencede biraz gevseklik var bizde mesela bazi gruplar 1 haftayi no karbonhidrat haftasi yapip sifir karbonhidrat yiyolar yada no sugar yapıp sifir seker gibi kurallar var kaptanlarda sanirim bizi sikmak istemiyolar ama takim icin boyle seyler yapmak gerekiyor bence ustesinden geliriz :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?