Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

saol canım benim o kadar isinin arasında bide bizimle tek tek uğraşıyorsun

Ne demek canım benim, işim bu :)

Yoo hiç fena değil, aksine şaşırtmak için güzel :)

az ama olsun canım pek istemiyo fatımam Dahlia_

Az yemek de iyi birşey değil canım, öyle olunca da kilo veremiyorsun..
Dengeyi bulmak lazım..

Benim rakibim Dahlia_ di. Bu hafta ben kazandım Fatimem haftaya da sen kazanırsın inşallah

Tebrik ederim canım :)
Beni regl mahvetti, pazartesi de ne güzel eksideydim, gecikince şiştim de şiştimm

kalanıda yiycem gelme çok stresliyim ,hepsini ben yiycem

Seni döverim kimse de elimden alamazzz
Sakın yeme kargoyla bana gönder ben yiyeyim

Eti cinler yesin senii
Ödülün dibine vurmuşsun yinee

Onlar beni yiyemez ben onlari yerim Ya bitek pasta yicektim cocuklar yiyodu bende ödül bahanesiyle istee

:) saol canım

Dahlia_ Yawrukush gogo2405 kaptanlarım farkındasınızdır takımızda bayağı başı boşluk var . bence bir kaç kural getirmek gerekiyor . diğer takımlarıda gezdim okudum en gevşek kurallar bizde. tabiki herkes kendinden sorumlu ama bu takım varsa bazı kurallarıda olmalı ve bunlar uygulanmalı .
benim önerilerim :
1.önerim )3 hafta ardı ardına artı çıkan kişi diskalifiye olsun ya da zorunlu izine ayrılsın. kimsenin üç hafta ardı ardına artı çıkmaya mazereti olamaz bence .( sabit olanlar hariç)sağlık problemi nedeniyle alıyorsada izine ayıralım onu .
2.önerim ) herkes birbirinin menülerine zorunlu yorum yapsın ,sadece menüsünü yazıp çıkıp gidenler diskalifiye olsun
3.önerim )2litreden az su içen (mazereti olanlar hariç) spor cezası alsın ,
4.önerim : deneme süresi 3 hafta olsun .

üye azlığı sorunu oluşursa yeni üye davet etme işini üstüme alıyorum.

siz bilirsiniz tabi ama bence bir şeyler yapmak gerekli. diğer üyelerinde yorumunu merak ediyorum bu konuda .

Son düzenleme:
Ne bilim oyle geldi aklima
yok yok ikizlerin bi özelliği varki öyle dedin söyle çabuk,sivri dilli mi,fesat mı,kötü kalplimi

eminmisin ,bak ben şişmanlarsam sorun tek benim sorunum olur,ama sen şişmanlarsan iki kişinin sorunu olur ,israf insan israfı

1 2 ve 3 onerilerin güzel bence de güzel olur ama 4 öneri bence iyi olmaz ya çünkü burda herkes biran önce listeye girmek için ugrasiyor..hem kilo veriyorlar ama binevi boşa gidiyor ama listede olurlarsa takıma katkı olur yinede en iyisini kaptanlarimiz bilir tabi gogo2405 Dahlia_

canım ben gördüm ki çoğu kişi 2 haftadan sonra gidiyor hep. ama tabiki kaptanlarımız bilir .

İfşa etmesene bizi
Biliyodum seni askolsun ama :/
Afiyet olsun canım. Cok güzel olmuş eline sağlık
Tesekkurler canim benim :)
Iste o her yigidin harci degil
Canim herdedigine katiliyorum bencede biraz gevseklik var bizde mesela bazi gruplar 1 haftayi no karbonhidrat haftasi yapip sifir karbonhidrat yiyolar yada no sugar yapıp sifir seker gibi kurallar var kaptanlarda sanirim bizi sikmak istemiyolar ama takim icin boyle seyler yapmak gerekiyor bence ustesinden geliriz :))

canım okadar sıkı da belki doğru değil,kimsenin diyet düzenine karışamayız okadar ama gidip sürekli hamur işi kızartma,kola felan yenilip içiliyorsa onlara karışılabilir.belli başlı kaçamaklara yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…