- 4 Nisan 2014
- 5.077
- 10.602
- 448
bende kızın yazısını kopyalayıp altına yazdım niye öyle çıktı yazım anlamadım :/
ben cumahoşgeldin canım :) gruba mi katılmak istiyorsun
okudum formdaki cevaplar kısm aktif olmadığndan sorular yanıtsız kalıo yanlış mı yapıyom bilemedimcanım takımımıza hoş geldin ,1.sayfada kurallarımız var onları okurmusun ,kabul ediyorsan buraya yaz,ve oradaki formu doldurup buraya kopyala lütfen :)
sen bilmiyonmu onlar benim yoldaşlarımKedileri kötü emellerine alet etme lütfen Feyzacımmmm
canım bu yazıyı cevapla de sonra karşısını doldurben cuma
okudum formdaki cevaplar kısm aktif olmadığndan sorular yanıtsız kalıo yanlış mı yapıyom bilemedim
bende kızın yazısını kopyalayıp altına yazdım niye öyle çıktı yazım anlamadım :/
heee anladım bende diyorum niye böyle oldu :)Yazarken alıntıladığı mesajın içine yazmış o yüzden yazısı değil de alıntıladığı mesaj kalmış..
Haliyle de cevaplayınca kendi kendine yazmış gibi oluyor :)
hoşgördüm kabül ediyorum
hoşgördüm kabül ediyorum
35 imden sonra fit olmak ylun yarısı diyrekcanım bu yazıyı cevapla de sonra karşısını doldur
4. TAKIM KATILIM FORMU
Kullanıcı Adı :aseel
İsim (İsteğe Bağlı ):aysel
Yaşınız :34
Medeni Durumunuz :bekar
Çocuk Sayısı ve yaşları:yok
Yaşadığınız şehir:rize
Boyunuz :155
Kilonuz:86
Hedef kilonuz :55
Kilo alma hikayeniz :yemeyi çok sevmem
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz?
Sana ödül yok cumaya kadar bir kilo vermeni bekliyorumkalanıda yiycem gelme çok stresliyim ,hepsini ben yiycem
Bu kadar insafsizlik olmaz yaaEki Görüntüle 1945178 Ödul pastam kendi el yapimim
Canım kurallarimiz uygulanirsa gayet iyiler bikaç zamandır kurallar anlaşılsın uyulmaya calisilsin diye uğraşıyorumDahlia_ @Yawrukush gogo2405 kaptanlarım farkındasınızdır takımızda bayağı başı boşluk var . bence bir kaç kural getirmek gerekiyor . diğer takımlarıda gezdim okudum en gevşek kurallar bizde. tabiki herkes kendinden sorumlu ama bu takım varsa bazı kurallarıda olmalı ve bunlar uygulanmalı .
benim önerilerim :
1.önerim )3 hafta ardı ardına artı çıkan kişi diskalifiye olsun ya da zorunlu izine ayrılsın. kimsenin üç hafta ardı ardına artı çıkmaya mazereti olamaz bence .( sabit olanlar hariç)sağlık problemi nedeniyle alıyorsada izine ayıralım onu .
2.önerim ) herkes birbirinin menülerine zorunlu yorum yapsın ,sadece menüsünü yazıp çıkıp gidenler diskalifiye olsun
3.önerim )2litreden az su içen (mazereti olanlar hariç) spor cezası alsın ,
4.önerim : deneme süresi 3 hafta olsun .
üye azlığı sorunu oluşursa yeni üye davet etme işini üstüme alıyorum.
siz bilirsiniz tabi ama bence bir şeyler yapmak gerekli. diğer üyelerinde yorumunu merak ediyorum bu konuda .
35 imden sonra fit olmak ylun yarısı diyrek
çok soru sordum afedersiz ama tamam mı formu da doldurdum35 imden sonra fit olmak ylun yarısı diyrek
Hoşgeldin canım aramıza.çok soru sordum afedersiz ama tamam mı formu da doldurdum
teşekküredrim hoşgördümHoşgeldin canım aramıza.
Ben basedemem öyle mi diyonBen bile sinirlenince korkarım Feyzadan sen ne diyorsunnnn
Sinirlenmek niye bu kadar yakisiyo sana ablaam beniim
Sana ödül yok cumaya kadar bir kilo vermeni bekliyorum
Bu kadar insafsizlik olmaz yaa
Niye kaptanimm yaa :)
Canım kurallarimiz uygulanirsa gayet iyiler bikaç zamandır kurallar anlaşılsın uyulmaya calisilsin diye uğraşıyorum
Ortam sanal olduğu için çok fazla yapacak birşey olamıyor maalesef
Velhasıl kelam genel olarak herkesin sorumluluğu önce kendine sonra takıma karşı. Hepimiz elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz menü takibi ceza listesi kişisel uyarılar gerektiğinde özel msj bile yazıyoruz ama sonuç pek değişmiyor.
Herkes ne istediğini biliyor birbirimize karşı ılımlı olumlu olursak herkes burda olma sebebini unutmazsak sorun olmayacaktır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?