Gonderiim canisiofffff harika ya canım çekti bende istiyorummm
E yani yapinca tutamiyoruzBenim kızlarda çok sever pasta börek hamur işleri. Bu aralar fazla yapmıyorum doğrusu. Yapınca bende yiyorum çünkü
Yok kiz iyi niyetlisin ama kendini iyi ifade edemiyosun gibime geldiyok yok ikizlerin bi özelliği varki öyle dedinsöyle çabuk,sivri dilli mi,fesat mı,kötü kalplimi
eminmisin ,bak ben şişmanlarsam sorun tek benim sorunum olur,ama sen şişmanlarsan iki kişinin sorunu olur ,israf insan israfı
Bencede 3 hafta cok uzun bıkabilir insanlar
Aslinda cok fazla karisma gibi olmaz ki sadece bir hafta fazla karbonhidrat tuketilmese cok sorun olmaz diye dusunuyorum ama kaptanlar bilir ben fikir belirttim cnm:)canım okadar sıkı da belki doğru değil,kimsenin diyet düzenine karışamayız okadar ama gidip sürekli hamur işi kızartma,kola felan yenilip içiliyorsa onlara karışılabilir.belli başlı kaçamaklara yani.
Kendi adıma konuşayımDahlia_ @Yawrukush @gogo2405 kaptanlarım farkındasınızdır takımızda bayağı başı boşluk var . bence bir kaç kural getirmek gerekiyor . diğer takımlarıda gezdim okudum en gevşek kurallar bizde. tabiki herkes kendinden sorumlu ama bu takım varsa bazı kurallarıda olmalı ve bunlar uygulanmalı .
benim önerilerim :
1.önerim )3 hafta ardı ardına artı çıkan kişi diskalifiye olsun ya da zorunlu izine ayrılsın. kimsenin üç hafta ardı ardına artı çıkmaya mazereti olamaz bence .( sabit olanlar hariç)sağlık problemi nedeniyle alıyorsada izine ayıralım onu .
2.önerim ) herkes birbirinin menülerine zorunlu yorum yapsın ,sadece menüsünü yazıp çıkıp gidenler
3.önerim )2litreden az su içen (mazereti olanlar hariç) spor cezası alsın ,
4.önerim : deneme süresi 3 hafta olsun .
üye azlığı sorunu oluşursa yeni üye davet etme işini üstüme alıyorum.
siz bilirsiniz tabi ama bence bir şeyler yapmak gerekli. diğer üyelerinde yorumunu merak ediyorum bu konuda .
aboooo bana abla dedi atın bu kadını gruptan istemiyomGonderiim canisiDahlia_ duymasin ama
E yani yapinca tutamiyoruz
Yok kiz iyi niyetlisin ama kendini iyi ifade edemiyosun gibime geldiyoksa konusmalarin cok tatli geliyo bana ablacuuumm
bende senin gibiyim canım bende fikir belirtiyorum oy birliğiyle karar verilir kaptanlar onaylarsa :)Aslinda cok fazla karisma gibi olmaz ki sadece bir hafta fazla karbonhidrat tuketilmese cok sorun olmaz diye dusunuyorum ama kaptanlar bilir ben fikir belirttim cnm:)
1)canım sen menüne dikkat edipte kilo verememişsin , ben belirttim yazımda menüsüne ısrarla dikkat etmeyenleri diskalifiye edelim dedim. dikkat ettiği halde metabolizması duranlar hariç tabiki .belirttim onu.Kendi adıma konuşayım
1;eski takımdayken 1 buçuk ay hiç kilo veremedim.bazen artı da çıktım üst üste. Spor yapmama ve dikkat etmeme rağmen. Bazen vücut korumaya geçiyor. Yapacak bir şey yok
2;bende çoğu zaman menü mü yazıp çıkıyorum. 3 çocukla çoğu zaman vakit bulamiyorum.ancak bu kadar oluyor. Bekar olmak bir avantaj bu konuda. Cocuk bakımı , ev idare etme gibi sorumluluklar yok en azından.
3; herkesin vücudu farklı bu zorlamayla olacak is degil bence.icebilen zaten iciyor suyunu
Ayrıca karşıdaki insanın nasıl bir tepki vereceğini bilmediğim için de menülere fazla yorum yapmak istemiyorum
Bunlar benim düşüncem. Çoğunluk neye karar verirse ona uyarım
Dahlia_ , fyzanur
Seni sectiiiimmmnasıl seni seçiyomuş
Dahlia_ @Yawrukush @gogo2405 kaptanlarım farkındasınızdır takımızda bayağı başı boşluk var . bence bir kaç kural getirmek gerekiyor . diğer takımlarıda gezdim okudum en gevşek kurallar bizde. tabiki herkes kendinden sorumlu ama bu takım varsa bazı kurallarıda olmalı ve bunlar uygulanmalı .
benim önerilerim :
1.önerim )3 hafta ardı ardına artı çıkan kişi diskalifiye olsun ya da zorunlu izine ayrılsın. kimsenin üç hafta ardı ardına artı çıkmaya mazereti olamaz bence .( sabit olanlar hariç)sağlık problemi nedeniyle alıyorsada izine ayıralım onu .
2.önerim ) herkes birbirinin menülerine zorunlu yorum yapsın ,sadece menüsünü yazıp çıkıp gidenler diskalifiye olsun
3.önerim )2litreden az su içen (mazereti olanlar hariç) spor cezası alsın ,
4.önerim : deneme süresi 3 hafta olsun .
üye azlığı sorunu oluşursa yeni üye davet etme işini üstüme alıyorum.
siz bilirsiniz tabi ama bence bir şeyler yapmak gerekli. diğer üyelerinde yorumunu merak ediyorum bu konuda .
Gonderiim canisiDahlia_ duymasin ama
E yani yapinca tutamiyoruz
Yok kiz iyi niyetlisin ama kendini iyi ifade edemiyosun gibime geldiyoksa konusmalarin cok tatli geliyo bana ablacuuumm
aboooo bana abla dedi atın bu kadını gruptan istemiyomDahlia_ ya o ya ben
bende senin gibiyim canım bende fikir belirtiyorum oy birliğiyle karar verilir kaptanlar onaylarsa :)
nasıl seni seçiyomuş
Evet aynen canim1)canım sen menüne dikkat edipte kilo verememişsin , ben belirttim yazımda menüsüne ısrarla dikkat etmeyenleri diskalifiye edelim dedim. dikkat ettiği halde metabolizması duranlar hariç tabiki .belirttim onu.
2)sen menünü hergün yazıp yazıp çıkmıyorsun müsait olunca yorum yapıyorsun görüyorum ben. kast ettiğim hiç yapmayan kişiler.kendi menüsünü yazıp onunla sınırlı kalanlar .
3)karşıdaki insan buraya gelip takıma katılıyorsa bir zahmet eleştiriyede açık olsun .yoksa giidp tek başına yapsın diyetini bence .takımın amacı bu değilmi.birbirimize destek olmak
Oy oy cattim akreplereSeni değil ben kim gelse kurtaramaz bu yazıdan sonraa
Feyza beni bile görmezz
Düşünebiliriz bunları..
Tabi önce kaptanın fikrini öğrenmeliyiz..
Yeni üyeye gelince 2-3 kişiye ihtiyac var bence, görürsen çağır mutlaka..
Ben kaç kişi çağırdım ama gelmediler..
Duydu bileee oklavamı çıkarttırmayı bana
Amann beni karıştırmayın
Bizimde bugun öyle oldu birazyarin kardeşimle pijama partisi yapacağım ve gelsin abur cuburlar
Oy oy cattim akreplere
Ben bile sinirlenince korkarım Feyzadan sen ne diyorsunnnn
Tamam canim :) ilgilenir merak etme[/QUiyiakşamlar ben dedğiniz linke tıkladım ama yapamadm bişe hala beklemedeyimbenim akibetim ne olacak acep
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?