Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

offfff harika ya canım çekti bende istiyorummm
Gonderiim canisi Dahlia_ duymasin ama
Benim kızlarda çok sever pasta börek hamur işleri. Bu aralar fazla yapmıyorum doğrusu. Yapınca bende yiyorum çünkü
E yani yapinca tutamiyoruz
Yok kiz iyi niyetlisin ama kendini iyi ifade edemiyosun gibime geldi yoksa konusmalarin cok tatli geliyo bana ablacuuumm
Bencede 3 hafta cok uzun bıkabilir insanlar

Aslinda cok fazla karisma gibi olmaz ki sadece bir hafta fazla karbonhidrat tuketilmese cok sorun olmaz diye dusunuyorum ama kaptanlar bilir ben fikir belirttim cnm:)

hemde nasıl canım çekti Dahlia_ duymasın

Kendi adıma konuşayım
1;eski takımdayken 1 buçuk ay hiç kilo veremedim.bazen artı da çıktım üst üste. Spor yapmama ve dikkat etmeme rağmen. Bazen vücut korumaya geçiyor. Yapacak bir şey yok
2;bende çoğu zaman menü mü yazıp çıkıyorum. 3 çocukla çoğu zaman vakit bulamiyorum.ancak bu kadar oluyor. Bekar olmak bir avantaj bu konuda. Cocuk bakımı , ev idare etme gibi sorumluluklar yok en azından.
3; herkesin vücudu farklı bu zorlamayla olacak is degil bence.icebilen zaten iciyor suyunu
Ayrıca karşıdaki insanın nasıl bir tepki vereceğini bilmediğim için de menülere fazla yorum yapmak istemiyorum
Bunlar benim düşüncem. Çoğunluk neye karar verirse ona uyarım
Dahlia_ , fyzanur

aboooo bana abla dedi atın bu kadını gruptan istemiyom Dahlia_ ya o ya ben

Aslinda cok fazla karisma gibi olmaz ki sadece bir hafta fazla karbonhidrat tuketilmese cok sorun olmaz diye dusunuyorum ama kaptanlar bilir ben fikir belirttim cnm:)
bende senin gibiyim canım bende fikir belirtiyorum oy birliğiyle karar verilir kaptanlar onaylarsa :)

1)canım sen menüne dikkat edipte kilo verememişsin , ben belirttim yazımda menüsüne ısrarla dikkat etmeyenleri diskalifiye edelim dedim. dikkat ettiği halde metabolizması duranlar hariç tabiki .belirttim onu.
2)sen menünü hergün yazıp yazıp çıkmıyorsun müsait olunca yorum yapıyorsun görüyorum ben. kast ettiğim hiç yapmayan kişiler.kendi menüsünü yazıp onunla sınırlı kalanlar .
3)karşıdaki insan buraya gelip takıma katılıyorsa bir zahmet eleştiriyede açık olsun .yoksa giidp tek başına yapsın diyetini bence .takımın amacı bu değilmi.birbirimize destek olmak

Düşünebiliriz bunları..
Tabi önce kaptanın fikrini öğrenmeliyiz..
Yeni üyeye gelince 2-3 kişiye ihtiyac var bence, görürsen çağır mutlaka..
Ben kaç kişi çağırdım ama gelmediler..

hemde nasıl canım çekti Dahlia_ duymasın

Duydu bileee oklavamı çıkarttırmayı bana

aboooo bana abla dedi atın bu kadını gruptan istemiyom Dahlia_ ya o ya ben

bende senin gibiyim canım bende fikir belirtiyorum oy birliğiyle karar verilir kaptanlar onaylarsa :)

nasıl seni seçiyomuş

Amann beni karıştırmayın

Evet aynen canim marlin18 canim sende merak etme canim eger menumuz yanlissa bunu birbirimize soylemeliyiz dimi kimsenin gucenmesine gerek yok bence ; )

yarin kardeşimle pijama partisi yapacağım ve gelsin abur cuburlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…