Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

bu hafta 600 grm verdim .cumaya benim hedefimde 1kg inşallah :)
sanal ortam diye bir şey yok bence abla ,diğer takımlar nasıl yapıyor ,kurala uymayanı diskalifiye ediyorlar olup bitiyor. sonuç değişmiyor dediğin üyeleri diskalifiye edelim yer açılsın . bizde aktif arkadaşlarla yeni üyeler çağıralım gördükçe . kararlı insanlara ihtiyaç var burda . diskalifiye edilme kurallarını yarın büyük harflerle yazalım buraya.

Kizlar menum:
2 dilim ekmek
Peynir zeytin yumurta
Öğle
Bikac nugget bi kase salata kucuk kase yogurt
Aksam
Odül ama abarttim yine:/
7-8 patates cipsi 3 küçük eticin 3 kremali bisküvi 1 koca dilim pasta

İnsanın iştahı da bu kadar kabartılmaz ki ama.. Ödülün dibine vurmuşsun bildiğin ufffff....
Ben de bunu okuduktan sonra ödülün karşılığı mutlaka bir spor ekstradan yapılsın mı diye düşündüm.. Düşünsene ödül diye 2 kere o biçim yesek heralde sonrasında en az 2 gün onun kalorisini yakmakla geçer. Bu bence yapılabilir ama henüz Zaman'ı var. Düzenin biraz daha oturması lazım Dahlia_ gogo2405

Dahlia_ e dedim zaten ceza verirsen kabul ederim uygun görurse cezami yazar bende uygularim abarttim farkindayim ama sonucta haftada bitek öğün yemek yemektense ben aburcubur tercih ettim hepde oyle yapmayi dusunuyorum acikca bu odul ogunundede yemek yesem buna 'ÖDÜL ' demem ama yinede mesaj icin tesekkrler..

Oy oy kararliligini sevsinler dogru diyosun canim

Ben basedemem öyle mi diyon

Sinirlenmek niye bu kadar yakisiyo sana ablaam beniim

27 ne gelince buruş buruş ol 50 yaşındaki kadınlar sana abla desin emi cezanı ben keseyim senin ama yooookk yoookkk fatimeyi özelden doldurayımda o versin cezayı

Kızmadım ki ben sana Canım. bence de ödül bu senin insiyatifine bırakılmış zaten. Ben de yarın ne yiycem şimdiden düşünmeye başladım, cips olabilir mesela... Geri kalanı tavsiyeydi

27 ne gelince buruş buruş ol 50 yaşındaki kadınlar sana abla desin emi cezanı ben keseyim senin ama yooookk yoookkk fatimeyi özelden doldurayımda o versin cezayı
Kiiiz ne diyon töbe de artik abla demicem söz o ne bicim beddua yok Dahlia_ senden merhametli cezami o versin

Kızmadım ki ben sana Canım. bence de ödül bu senin insiyatifine bırakılmış zaten. Ben de yarın ne yiycem şimdiden düşünmeye başladım, cips olabilir mesela... Geri kalanı tavsiyeydi
Kizmadigini biliyorumda ne bileyim cok cok abartinca bende bu sekilde konusmak zorunda kaldim. Kaptan ve yardimcisi bile odul ogunlerinde cok sıkmıyolar bizi cunku dedigim gibi haftada 1 ögun tavsiye icin yinede tsk.:)

Haklısın canım..
O yüzden ödül öğününü en geç cumartesi yeyin diyoruz..
Hele de fazla abartınca toparlanması zor oluyor..

Kiiiz ne diyon töbe de artik abla demicem söz o ne bicim beddua yok Dahlia_ senden merhametli cezami o versin

Ama bu hafta cezalar ağırlaştı haberiniz olsunn :)

Haklısın canım..
O yüzden ödül öğününü en geç cumartesi yeyin diyoruz..
Hele de fazla abartınca toparlanması zor oluyor..

Ama bu hafta cezalar ağırlaştı haberiniz olsunn :)
dert ettigin seye bak cezalar vız gelir

İste bende o yuzden hep cuma yerim ödul ogunumu taki pazartesi cok cikmayayim

Ben güya konuşmaya geldim ama kaşınmaya başladım sanırım uyusam fena olmicak yoksa sinirim bozulacak alerjiden..
Tabloyu, rakip eşleşmesini, haftalık egzersizleri sabah paylaşırım..

İyi geceler kızlar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…