Hosgeldin canim bende 2 haftadir listedeyim 20 yasindayim insallah hep birlikte veririz kilolari ablacim :)teşekküredrim hoşgördüm
bu hafta 600 grm verdim .cumaya benim hedefimde 1kg inşallah :)Sana ödül yok cumaya kadar bir kilo vermeni bekliyorum
Bu kadar insafsizlik olmaz yaa
Canım kurallarimiz uygulanirsa gayet iyiler bikaç zamandır kurallar anlaşılsın uyulmaya calisilsin diye uğraşıyorum
Ortam sanal olduğu için çok fazla yapacak birşey olamıyor maalesef
Velhasıl kelam genel olarak herkesin sorumluluğu önce kendine sonra takıma karşı. Hepimiz elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz menü takibi ceza listesi kişisel uyarılar gerektiğinde özel msj bile yazıyoruz ama sonuç pek değişmiyor.
Herkes ne istediğini biliyor birbirimize karşı ılımlı olumlu olursak herkes burda olma sebebini unutmazsak sorun olmayacaktır.
Kizlar menum:
2 dilim ekmek
Peynir zeytin yumurta
Öğle
Bikac nugget bi kase salata kucuk kase yogurt
Aksam
Odül ama abarttim yine:/
7-8 patates cipsi 3 küçük eticin 3 kremali bisküvi 1 koca dilim pasta
İnsanın iştahı da bu kadar kabartılmaz ki ama.. Ödülün dibine vurmuşsun bildiğin ufffff....
Ben de bunu okuduktan sonra ödülün karşılığı mutlaka bir spor ekstradan yapılsın mı diye düşündüm.. Düşünsene ödül diye 2 kere o biçim yesek heralde sonrasında en az 2 gün onun kalorisini yakmakla geçer. Bu bence yapılabilir ama henüz Zaman'ı var. Düzenin biraz daha oturması lazımDahlia_ gogo2405
Oy oy kararliligini sevsinlerbu hafta 600 grm verdim .cumaya benim hedefimde 1kg inşallah :)
sanal ortam diye bir şey yok bence abla ,diğer takımlar nasıl yapıyor ,kurala uymayanı diskalifiye ediyorlar olup bitiyor. sonuç değişmiyor dediğin üyeleri diskalifiye edelim yer açılsın . bizde aktif arkadaşlarla yeni üyeler çağıralım gördükçe . kararlı insanlara ihtiyaç var burda . diskalifiye edilme kurallarını yarın büyük harflerle yazalım buraya.
Ben basedemem öyle mi diyon
Sinirlenmek niye bu kadar yakisiyo sana ablaam beniim
27 ne gelince buruş buruş ol 50 yaşındaki kadınlar sana abla desin emiDahlia_ e dedim zaten ceza verirsen kabul ederim uygun görurse cezami yazar bende uygularim abarttim farkindayim ama sonucta haftada bitek öğün yemek yemektense ben aburcubur tercih ettim hepde oyle yapmayi dusunuyorum acikca bu odul ogunundede yemek yesem buna 'ÖDÜL ' demem ama yinede mesaj icin tesekkrler..
gruba darbe mi yapsam geçiçi süre kaptanlığı ve yardımcılıkları kendi bünyemde mi toplasam napsam DOy oy kararliligini sevsinlerdogru diyosun canim
Kızmadım ki ben sana Canım. bence de ödül bu senin insiyatifine bırakılmış zaten. Ben de yarın ne yiycem şimdiden düşünmeye başladım, cips olabilir mesela... Geri kalanı tavsiyeydiDahlia_ e dedim zaten ceza verirsen kabul ederim uygun görurse cezami yazar bende uygularim abarttim farkindayim ama sonucta haftada bitek öğün yemek yemektense ben aburcubur tercih ettim hepde oyle yapmayi dusunuyorum acikca bu odul ogunundede yemek yesem buna 'ÖDÜL ' demem ama yinede mesaj icin tesekkrler..
gruba darbe mi yapsam geçiçi süre kaptanlığı ve yardımcılıkları kendi bünyemde mi toplasam napsam D: D:
Kiiiz ne diyon töbe de artik abla demicem söz o ne bicim beddua27 ne gelince buruş buruş ol 50 yaşındaki kadınlar sana abla desin emicezanı ben keseyim senin ama yooookk yoookkk fatimeyi özelden doldurayımda o versin cezayı
Kizmadigini biliyorumda ne bileyim cok cok abartinca bende bu sekilde konusmak zorunda kaldim. Kaptan ve yardimcisi bile odul ogunlerinde cok sıkmıyolar bizi cunku dedigim gibi haftada 1 ögun tavsiye icin yinede tsk.:)Kızmadım ki ben sana Canım. bence de ödül bu senin insiyatifine bırakılmış zaten. Ben de yarın ne yiycem şimdiden düşünmeye başladım, cips olabilir mesela... Geri kalanı tavsiyeydi
İnsanın iştahı da bu kadar kabartılmaz ki ama.. Ödülün dibine vurmuşsun bildiğin ufffff....
Ben de bunu okuduktan sonra ödülün karşılığı mutlaka bir spor ekstradan yapılsın mı diye düşündüm.. Düşünsene ödül diye 2 kere o biçim yesek heralde sonrasında en az 2 gün onun kalorisini yakmakla geçer. Bu bence yapılabilir ama henüz Zaman'ı var. Düzenin biraz daha oturması lazımDahlia_ gogo2405
Kiiiz ne diyon töbe de artik abla demicem söz o ne bicim bedduayok Dahlia_ senden merhametli cezami o versin
Haklısın canım..
O yüzden ödül öğününü en geç cumartesi yeyin diyoruz..
Hele de fazla abartınca toparlanması zor oluyor..
Ama bu hafta cezalar ağırlaştı haberiniz olsunn :)
Haftaya ödül olarak tek cips yesem sorun olurmu ben odulumu bi hafta onceden belirliyorum daEli maşalı kaptan olurdu sendennn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?