hapını içte yat ,Allah rahat uyku versin alerjisiz kaşıntısız inşallahBen güya konuşmaya geldim ama kaşınmaya başladım sanırım uyusam fena olmicak yoksa sinirim bozulacak alerjiden..
Tabloyu, rakip eşleşmesini, haftalık egzersizleri sabah paylaşırım..
İyi geceler kızlar..
en küçük boyundan ye gidip en büyük boyunu almaHaftaya ödül olarak tek cips yesem sorun olurmu ben odulumu bi hafta onceden belirliyorum da
Sen bi dur belki akovser buyuk boyuna izin verceken küçük boyundan ye gidip en büyük boyunu alma
iyi gceler sizlere aranıza aldığnız için teşekkürlerHaklısın canım..
O yüzden ödül öğününü en geç cumartesi yeyin diyoruz..
Hele de fazla abartınca toparlanması zor oluyor..
Ama bu hafta cezalar ağırlaştı haberiniz olsunn :)
canım sende yaz menünü başlamış ol işte :)iyi gceler sizlere aranıza aldığnız için teşekkürler
Yazalım kuzum. Senide yönetime alalım.bu hafta 600 grm verdim .cumaya benim hedefimde 1kg inşallah :)
sanal ortam diye bir şey yok bence abla ,diğer takımlar nasıl yapıyor ,kurala uymayanı diskalifiye ediyorlar olup bitiyor. sonuç değişmiyor dediğin üyeleri diskalifiye edelim yer açılsın . bizde aktif arkadaşlarla yeni üyeler çağıralım gördükçe . kararlı insanlara ihtiyaç var burda . diskalifiye edilme kurallarını yarın büyük harflerle yazalım buraya.
Çok fena olmuş üstüne birde grip geçmiş olsun canım. Bebelere bulasmasa bari.Ve ben ancak bu saatte takima gelebilen , tukenmis anne sendromuna yakalanmasina az kalmis, paspalliktan tum gun dokulmus, cocuk aglamasi rutin muzik sesi olmus, bir de guzelcene gribe yakalanmis, agrimayan eklemi kalmamis , 1 tencere corba ve yemegi annesiyle birlikte birkac saatte bebek avutmaktan zor yapabilmis,46 gunluk bebesi gun icinde toplam 3saat uyumamis ve hala aksamin 10.30unda uykuya direnen takim arkadasiniz menusunu yazmaya geldi..
Beynimin pekmezi akti sanki:)
Cuma Menum
Sabah
2haslanmis yumurta
Zeytin
Peynir
Domates, salatalik, havuc
2dilim ekmek
Oglen
1adet ton baligi
Kucuk pita ekmegi
Yarim portakal
Yarim avokado
Ara
Kahve
1hurma
Aksam
1kase corba
Kofte
3kasik bulgur pilavi
Bol salata
Ara
Bolca limonlu cay
1greyfurt
2lt su
Egzersiz:Arasla suresiz kucakta yurume
Ve ben ancak bu saatte takima gelebilen , tukenmis anne sendromuna yakalanmasina az kalmis, paspalliktan tum gun dokulmus, cocuk aglamasi rutin muzik sesi olmus, bir de guzelcene gribe yakalanmis, agrimayan eklemi kalmamis , 1 tencere corba ve yemegi annesiyle birlikte birkac saatte bebek avutmaktan zor yapabilmis,46 gunluk bebesi gun icinde toplam 3saat uyumamis ve hala aksamin 10.30unda uykuya direnen takim arkadasiniz menusunu yazmaya geldi..
Beynimin pekmezi akti sanki:)
Cuma Menum
Sabah
2haslanmis yumurta
Zeytin
Peynir
Domates, salatalik, havuc
2dilim ekmek
Oglen
1adet ton baligi
Kucuk pita ekmegi
Yarim portakal
Yarim avokado
Ara
Kahve
1hurma
Aksam
1kase corba
Kofte
3kasik bulgur pilavi
Bol salata
Ara
Bolca limonlu cay
1greyfurt
2lt su
Egzersiz:Arasla suresiz kucakta yurume
Haftaya ödül olarak tek cips yesem sorun olurmu ben odulumu bi hafta onceden belirliyorum da
İsim | Cuma | Cumartesi | Pazar | Pazartesi | Salı | Çarşamba | Perşembe |
| |||||||
| ÖDÜL | 100 İA | 50 S | ||||
S sunal | ÖDÜL | 15 dk y. 50 M | |||||
E Elizan-seyma | ÖDÜL | ÖDÜL | | ||||
| - | 10 dk y. 100 İA | 150 İA 15 dk y | ||||
| ÖDÜL | ||||||
M Mitsuomi | ÖDÜL 100JJ | - | - | 150 DK | 15 dk y. | 50 M | |
| 100 JJ | ||||||
| - | - | - | - | - | - | |
| ÖDÜL 10 dk y | 10 dk y | 10 dk y | ||||
D damlalar | - | ÖDÜL | 15 dk y 150 İA | 100 DK 100 JJ | - | ||
Z zelis90 | - | - | - | - | - | 50 M 100 JJ | - |
GünaydınDahlia_ im istiyosan muafı kaldırabilirsin bugün gidicekler misafirler :)
Müsaitim canım tamamdırOnlar geçen haftaki menüler canım, gitti artık, bu haftadan nasıl müsait olursan öyle yazarım canım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?