Hos geldin canim. Galiba yenisinHerkese iyi günler :) Ne yalan söyleyeyim sabah bildirimi görünce çok sevindim bu sefer son olacağına dair umudum arttıDahlia_ size çok teşekkür ederim çağırdığınız için :) Daha önce diyete bir çok kez başladım ama destek bulamayıp motivasyon eksikliğinden diyetlerim her seferinde bozuldu . Dört gün önce yeniden diyete başladım ve bu sabah baskülde 66'yı görünce havalara uçtum. Güzel motivasyon oldu benim için. Umarım burda hep birlikte hedeflerimize ulaşırız :)
Merhaba canım. Nasılsın.Merhaba kızlar :)
Nerdeyse herkes 600 gr. Vermiş.
Herkese iyi günler :) Ne yalan söyleyeyim sabah bildirimi görünce çok sevindim bu sefer son olacağına dair umudum arttıDahlia_ size çok teşekkür ederim çağırdığınız için :) Daha önce diyete bir çok kez başladım ama destek bulamayıp motivasyon eksikliğinden diyetlerim her seferinde bozuldu . Dört gün önce yeniden diyete başladım ve bu sabah baskülde 66'yı görünce havalara uçtum. Güzel motivasyon oldu benim için. Umarım burda hep birlikte hedeflerimize ulaşırız :)
Merhaba kizlar. Hepimize mutlu hafta sonları olsun.sporumu yaptım 40 dakika.
Nerdeyse herkes 600 gr. Vermiş.
Kazananları tebrik ederim
Evet canım. Genelde sabahlari yapıyorum kız uyurken. Yoksa rahat bırakmıyorMerhaba canım, hoşgeldin :)
Ne güzelll
Çocuklar bulduğun ilk fırsatta yapıyorsun galiba :)
Ben de anlamadım :))Sözleştiniz mi naptınız anlamadım kii
Bu hafta rakipleri değişelim :)
Dahlia_ 200 dk mı yok yok şöyle 70 lere ineyim anca
Sesim çıkmıyor diye diyete ve spora zeval verdim sanmayın kanıtlı spor etkinliğim
Eki Görüntüle 1945448 minik kuzumun benimle ilgilenen Yok mu duruşu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?