Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

**HAFTALIK EGZERSIZLERIMIZ**

Kizlar artik her hafta vucudumuzdaki tum kaslarimizi calistirmaya, gelistirmeye ve sIkILasmamiza katki saglamasi icin bolgesel egzersizler paylasacagim,
Karin, bacak, kalca, gogus ve kol kaslarinizi calistirack olan bu egzersizler, kas kitlenizin artmasini saglayacak ve daha kolay kilo vereceksiniz.
Hergun toplam 10 dakikanizi almayacaklar, emin olabilirsiniz.

Kendi egzersizinize ek olarak lutfen haftada 5-6 kez yapmaya gayret ediniz.
Saglik sorunu olan uyelerimizi tenzih ediyorum..
Bu mesaji favorilerinize ekleyin, mesajin sag altinda favorilerime ekle yazisini gorebilirsiniz, daha sonra kendi profilinize girip favorilerinizden istediginiz her zaman acip yapabilirsiniz bu egzersizleri.
Hatta kendinize egzersiz arsivi olusturmus olursunuz bu sayede :)

1.Ilk egzersizimiz karin kaslarimiz icin, her iki yanımız için 30ar kez yapıyoruz, toplam 60 kez hareketi tekrarliyoruz.

2.Bu egzersizimiz ic bacak icin, ic bacaktaki fazlalıklar ve sarkmalar icin. Her bacak için 50 kez, toplam 100kez hareketi tekrarliyoruz.

3.Ucuncu egzersizimiz simit bolgesi icin. Her iki yanımız icin 30ar kez yapıyoruz, toplam 60 kez hareketi tekrarlıyoruz.

4.Son egzersizimizde kol kaslarimiz icin..

Kolay gelsin , bol ter atmalar :)

Herkese iyi günler :) Ne yalan söyleyeyim sabah bildirimi görünce çok sevindim bu sefer son olacağına dair umudum arttı Dahlia_ size çok teşekkür ederim çağırdığınız için :) Daha önce diyete bir çok kez başladım ama destek bulamayıp motivasyon eksikliğinden diyetlerim her seferinde bozuldu . Dört gün önce yeniden diyete başladım ve bu sabah baskülde 66'yı görünce havalara uçtum. Güzel motivasyon oldu benim için. Umarım burda hep birlikte hedeflerimize ulaşırız :)

Hos geldin canim. Galiba yenisin

Nerdeyse herkes 600 gr. Vermiş.
Kazananları tebrik ederim

İyi günler canım, hoşgeldin aramıza :)
İlk sayfada kurallarımız var onları okuyup kabul edersen katılım formunu da doldur canım :)

Dünkü menüm ise
Sabah yumurta peynir zeytin tamtahıllı ekmek
Öğle köfte 4 adet patates kızartma 2 çatal dolu dolu Puding
Ara Türk kahvesi
Akşam
Hamsi salata
2.5 lt su
Spor yapamadım

Ayy seni unuttum kıvırcığa bakıyorum artıkkkk
Ne tatlı MaşaAllah

Tamam canım, ama yine de ceza yapabildiğin kadarını yap :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…