HımmmmRakip eşleşmesi
1. Grup -yeos - @gogo2405
2. Grup - @Yawrukush -marlin18
3. Grup - E Elizan-seyma -Papillon_
4. Grup - D damlalar @fyzanur
5. Grup - @Kyohei14 -Dahlia_
6. Grup -isimsiz965 - @sunal
Nasıl yani bu hafta kaptanla mı kapışıcam ben, eski rakiplerim kalktı mı
Ahahah burdada belli ettim kendimi valla boğa burcuyum ben fatımam ya sabırsızlığım ondan sekiz ayda yürüyen bebişmişim bir zamanlar :)))
Sabırsız bekle 2 dakika yazıyorum hemen kiloları :))
Niye öyle oldu kiDahlia_ bizim kilolarımızda yakındı iyiydik her hafta değişirse bence olumsuz etki yapar
Sağol canım darısı isteyenlerin başınaAyy seni unuttum kıvırcığa bakıyorum artıkkkk
Ne tatlı MaşaAllah
Tamam canım, ama yine de ceza yapabildiğin kadarını yap :)
Ahahah burdada belli ettim kendimi valla boğa burcuyum ben fatımam ya sabırsızlığım ondan sekiz ayda yürüyen bebişmişim bir zamanlar :)))
Yani bence öyle mesela ben bir hırs yapmışGerçekten mii ??
Kilonun yakın olmasıyla değil zaten, yani kimi bazen çok kimi az veriyor diye bu hafta rakipler değişsin dedik ama çoğunluğun kararına bakarım yine de.. Nasıl isterseniz öyle yapalım..
Bence şöyle olsunDahlia_ çalışmış karar vermiş bir kere. Aynı gruplar da devam etsin, bu da. Yani 2 kulvarda yarışalım. Veya bir hafta gruplu bir hafta eşli olsun.
Benden ümidi kestin heraldeYani bence öyle mesela ben bir hırs yapmışPapillon_ a diş bilemiştim tabi herkes nasıl isterse
Merhaba canım :)
Nasılsın ?
Merhaba canım. Nasılsın.
Herkese iyi günler :) Ne yalan söyleyeyim sabah bildirimi görünce çok sevindim bu sefer son olacağına dair umudum arttıDahlia_ size çok teşekkür ederim çağırdığınız için :) Daha önce diyete bir çok kez başladım ama destek bulamayıp motivasyon eksikliğinden diyetlerim her seferinde bozuldu . Dört gün önce yeniden diyete başladım ve bu sabah baskülde 66'yı görünce havalara uçtum. Güzel motivasyon oldu benim için. Umarım burda hep birlikte hedeflerimize ulaşırız :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?