Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Gerçekten mii ??
Kilonun yakın olmasıyla değil zaten, yani kimi bazen çok kimi az veriyor diye bu hafta rakipler değişsin dedik ama çoğunluğun kararına bakarım yine de.. Nasıl isterseniz öyle yapalım..
Rakip mi olduk kiz :))bence boyle daha guzel

Bence şöyle olsun Dahlia_ çalışmış karar vermiş bir kere. Aynı gruplar da devam etsin, bu da. Yani 2 kulvarda yarışalım. Veya bir hafta gruplu bir hafta eşli olsun.

Yani bence öyle mesela ben bir hırs yapmış Papillon_ a diş bilemiştim tabi herkes nasıl isterse

Hatta grup sabit kalsın ama her hafta grup dışı eşleşme isimleri değişebilir.

Benden ümidi kestin heralde

Canım rakibim bırakma beni

Tamam, şöyle yapalım..
Değişiklikten kimsenin şikayeti yok, o yüzden sizin gruba dokunmuyorum, diğerleri her hafta değişsin :)
Hatta düzeltiyorum şimdi :)

Hoşbuldum :) Hepsini okudum kabul ediyorum, katılım formunu da hazırladım umarım açıklayıcı olmuştur Dahlia_

Ben 19 yaşındayım. Bekarım. Sakarya'da yaşıyorum. Boyum 1.64 cm. Kilom bugün itibariyle 66 :) hedefim 53 kilo. Daha önce hiç 60 kilonun altına inmeyi başaramadım. Şimdi sizlerin de desteğiyle başarabileceğime inanıyorum . Bundan 5 sene önce doktora gittiğimde tiroid rahatsızlığım olduğunu öğrendim. Metabolizmam çok yavaş çalışıyormuş. Hap kullanmam gerekiyordu ama ben akıllılık! edip kullanmadım. Sonraki yıllarda gittikçe kilo almaya başladım. Bir ara 65te sabitlemeyi başarmıştım. Ama geçen gün 68 i görünce yıkıldım. Ciddi anlamda birşeyler yapmam gerektiğini anladım. İnternete saldırdım hemen. Ve sonuç burdayım :) Artık kendimle barışmak istiyorum. Birisi fotoğraf çekerken nasıl poz verirsem kusurlarımı kapatırım hesaplamaları yapmaktan yoruldum. Aynaları es geçmekten, birilerinin laf dokundurmalarından , alışverişte XL bedeni aramaktan bıktım. Bu bizim hayatımız ve neden geri kazanmayalım ki. Hayatımın geri kalanını böyle geçirmek istemiyorum. Geçen gün başıma gelen bir olayda çok üzüldüm. Artık bu konunun beni üzmesine izin vermek istemiyorum. İpleri elime almak istiyorum. Kendime bir program yaptım . Düzenli aralıklarla yemek yiyorum. Her gün yarım saatimi spora ayırıyorum. Haplarımı da kullanmaya başladım. Şekeri ve ekmeği kestim (sadece kahvaltıda bir dilim şeklinde) . Geceleri çok geç yatıyorum. Liseden kalan bir alışkanlık. Sanırım bana kilo aldıran da geceleri yemem. Şimdi akşam 7 den sonra meyve ve yoğurt harici birşey yemiyorum. Programım bu. Neyi doğru neyi yanlış yaptığım konusunda pek bir fikrim yok. Eğer yanlışlarımı söyleyip uyarırsanız çok memnun olurum :)

Canım benim zahmet etmişsin valla bu kadar açıklamaya gerek yoktu, yormuşsun kendini..
İlk sayfada basit bir forum var onu doldurman yeterliydi..

Çok geçmiş olsun öncelikle.. İnşaAllah en kısa zamanda istediğin kiloya ulaşırsın canım..
Neyi doğru neyi yanlış yaptığını menülerini yazdıkca söylüyoruz canım.. Zamanla alışacaksın sen de :)
Şunu söyleyeyim ama akşam meyve yemen doğru değil canım.. Meyve yiyeceksen gündüz ara öğünlerde yiyebilirsin..

Hoş geldin Yaşın çok küçük canım böyle kararlı ol diyet ve sporla kısa zamanda çıtır olacaksın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…