Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Ne zahmeti sizin başınızı ağrıtmadığım sürece problem değil benim için :) duygularımı paylaşmak istedim bunları kimseye dile getirmemiştim daha önce iyi geldi açıkçası. Meyveyi akşam yemenin yanlış olduğunu bilmiyordum Teşekkür ederim dikkat edeceğim bu konuda bir de birşey sormak istiyorum menüleri yedikçe mi yazıyorsunuz yoksa akşam toplu şekilde mi :) Dahlia_

Akşam toplu yazıyoruz canım. Hoşgeldin aramıza

Menüm
Sabah
2 dilim ekmek
Yarim kk peynir
4 kaşık menemen (yumurtasız ve bol acili)
1 küçük küp helva

Öğle
1 dilim ekmek
Bir tabak içinde az pilav ve turlu yemek
2 kaşık yoğurt

Ödül
Çikolatalı gofret
2 3 tane cips

Aksam
1 dilim ekmek
3 kaşık yeşil fasulye
3 kaşık kavurma et

Su 2 lt içerim yatana kadar
Egzersiz 2000 adim ve 100 kere bacak ve karin egzersizi

Ay abla bende
asya_01 Asyacım meraba canım bebeğin hayırlı olsun gülerek büyüt yeni diyetinde de kolaylıklar dilerim
Sagol canim benim Allah razı olsun.diyete başlıyor um hep bölünüyor bir istikrarı kurmadim.sen nasılsın canım

Selam kızlar bende menümü yazayım bari
Sabah
1dilim kızarmış tbekmek
1haşlama yumurta
1kk peynir

Öğlen yok

Akşamı 5te yedim
1kase ıspanak corbası
2 içli köfte

(Kızlar belki çok acıkırsan bi mandalina yerim )

Sabah aç karna 1saat yürüyüş
Su 2litre

Hosgeldin canim bende 20 yasinda 162 boy ve 66 kgyim kilolarimiz yakin insallah hep birlikte veririz kilolari

Rabbim yardımcın olsun canim

Çok sağol canım benim..

Ne baş ağrıtmasııı, istediğin zaman, istediğin kadar yazabilirsin :)
Yazmadan tadı olmuyor zaten :)
Menünü akşam toplu şekilde yazacaksın canım..

Kızlar sessiz geçiyor bugün :)

Yok yok çok şükürr sessiz sayılmaz :)
Geçmişi okumadın mı senn :)

Güzel olmuş canım, ödülün afiyet olsun :)

Aleykum selam..
Öğün atlamamaya çalış canım..
Menün güzel :)

- Ara öğünleri unutmayın: Sofraya aç oturmamak için, yemekler arasında geçen sürelerde biraz meyve, yoğurt gibi ara öğünlerin yararı olacaktır.
- Krema ve soslardan uzak durun: Soslu, kremalı yiyecekler belki lezzetlidir ama çok da kalori verir. Bu tür katkılardan uzak yemeklerden lezzet almaya çalışın.
- Tatlı içeceklerden kaçının: Şeker katkılı içecekler, meyve suları doymanızı sağlamadığı gibi gereksiz kalori de verecektir. Su, maden sodası ve diyet içecekleri deneyin.
- Egzersizi aksatmayın: Egzersiz enerji harcamanıza katkıda bulunduğu gibi, kas kitlenizi geliştirerek enerji tüketiminin sürekli olmasını da sağlar.
- Yavaş yiyin: Doyma refleksi en erken 20 dakikada başlar. Yavaş yediğiniz taktirde, daha az yemekle doyduğunuzu göreceksiniz.
- Uyarıcı etkenlere dikkat: Günlük alışkanlıklarınızı gözden geçirin. Ne gibi durumlar sizin 'atıştırmanızı' sağlıyor, dikkat edin. Örneğin; TV seyrederken çoğu kişi bir şeyler yemek ister. Bu alışanlıklarınızı değiştirin.

Elma

* Kanı ve böbrekleri temizler
* Cilde parlaklık ve güzellik verir
* Soğuk algınlığı ve öksürüğe iyi gelir
* Kolesterolü düşürür
* Sindirim rahatsızlıklarının kontrol edilmesine yardım eder
* Baş ağrısına iyi gelir
* Yüksek tansiyonu düşürür
* Kan şekerini kontrol altında tutar
* Romatizma ve gut hastalığına iyi gelir
* Uykusuzluğa iyi gelir
* Bağırsaklardaki parazitlerin dökülmesini sağlar
(1 adet küçük elma=63 kalori)

Kivi

* Başlı başına bir C vitamini deposudur, bir adet kivide günlük alınması gereken C vitamini ihtiyacından fazlası vardır
* Kivinin bitkisel besinleri DNA'yı korur
* Antioksidan özelliği vardır
* Kan şekeri kontrolü için yararlıdır
* Kolon kanserini engellenmesine yardımcı olmaktadır
* Astıma karşı koruma sağlar
* Kan inceltici özelliğiyle kan pıhtılaşması riskini önemli bir şekilde düşürmekte ve kanınızdaki yağ miktarını azaltmaktadır
(1 adet kivi=46 kalori)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…