- 26 Aralık 2016
- 773
- 2.046
- 113
- 28
Sağol canım..
İlaç aldım sonra da kalorifere yapıştım oturuyorum öylece :))
Hemde çok benim üst bölgem cok zayıf alt bölgemden dolayı xl giyıyorum :))E Elizan-seyma hoşbuldum inşallah diyelim :) xl a veda etmeye hazırsındır umarım rakibem :)
Hemde çok benim üst bölgem cok zayıf alt bölgemden dolayı xl giyıyorum :))
Akşam toplu yazıyoruz canım. Hoşgeldin aramızaNe zahmeti sizin başınızı ağrıtmadığım sürece problem değil benim için :) duygularımı paylaşmak istedim bunları kimseye dile getirmemiştim daha önce iyi geldi açıkçası. Meyveyi akşam yemenin yanlış olduğunu bilmiyordum Teşekkür ederim dikkat edeceğim bu konuda bir de birşey sormak istiyorum menüleri yedikçe mi yazıyorsunuz yoksa akşam toplu şekilde mi :)Dahlia_
inşallahBenimde üst bedenim daha ince bu yüzden basenlerim daha çok göze batıyor tez zamanda kurtuluruz inşallah :)
Ay abla bendeÇok şükür iyiyim canım, yuvarlana yuvarlana gidiyorum :)
Çok güzel geçmiştir kesin :)
Her ülkeden farklı şeyler görmek eğlenceli olur :)
Sen yeter ki, yap, ben sana bol bol ceza yazarımm
Ciddiyim ama eğer seni cezalar motive ediyorsa sayıyı biraz artırayım..
200 DK falan olsun mesela..
Tebrikler canımmm
Güzel fikir ablacım :)
Sagol canim benim Allah razı olsun.diyete başlıyor um hep bölünüyor bir istikrarı kurmadim.sen nasılsın canımasya_01 Asyacım meraba canım bebeğin hayırlı olsun gülerek büyüt yeni diyetinde de kolaylıklar dilerim
Hosgeldin canim bende 20 yasinda 162 boy ve 66 kgyim kilolarimiz yakinHoşbuldum :) Hepsini okudum kabul ediyorum, katılım formunu da hazırladım umarım açıklayıcı olmuşturDahlia_
Ben 19 yaşındayım. Bekarım. Sakarya'da yaşıyorum. Boyum 1.64 cm. Kilom bugün itibariyle 66 :) hedefim 53 kilo. Daha önce hiç 60 kilonun altına inmeyi başaramadım. Şimdi sizlerin de desteğiyle başarabileceğime inanıyorum . Bundan 5 sene önce doktora gittiğimde tiroid rahatsızlığım olduğunu öğrendim. Metabolizmam çok yavaş çalışıyormuş. Hap kullanmam gerekiyordu ama ben akıllılık! edip kullanmadım. Sonraki yıllarda gittikçe kilo almaya başladım. Bir ara 65te sabitlemeyi başarmıştım. Ama geçen gün 68 i görünce yıkıldım. Ciddi anlamda birşeyler yapmam gerektiğini anladım. İnternete saldırdım hemen. Ve sonuç burdayım :) Artık kendimle barışmak istiyorum. Birisi fotoğraf çekerken nasıl poz verirsem kusurlarımı kapatırım hesaplamaları yapmaktan yoruldum. Aynaları es geçmekten, birilerinin laf dokundurmalarından , alışverişte XL bedeni aramaktan bıktım. Bu bizim hayatımız ve neden geri kazanmayalım ki. Hayatımın geri kalanını böyle geçirmek istemiyorum. Geçen gün başıma gelen bir olayda çok üzüldüm. Artık bu konunun beni üzmesine izin vermek istemiyorum. İpleri elime almak istiyorum. Kendime bir program yaptım . Düzenli aralıklarla yemek yiyorum. Her gün yarım saatimi spora ayırıyorum. Haplarımı da kullanmaya başladım. Şekeri ve ekmeği kestim (sadece kahvaltıda bir dilim şeklinde) . Geceleri çok geç yatıyorum. Liseden kalan bir alışkanlık. Sanırım bana kilo aldıran da geceleri yemem. Şimdi akşam 7 den sonra meyve ve yoğurt harici birşey yemiyorum. Programım bu. Neyi doğru neyi yanlış yaptığım konusunda pek bir fikrim yok. Eğer yanlışlarımı söyleyip uyarırsanız çok memnun olurum :)
Rabbim yardımcın olsun canim
Ne zahmeti sizin başınızı ağrıtmadığım sürece problem değil benim için :) duygularımı paylaşmak istedim bunları kimseye dile getirmemiştim daha önce iyi geldi açıkçası. Meyveyi akşam yemenin yanlış olduğunu bilmiyordum Teşekkür ederim dikkat edeceğim bu konuda bir de birşey sormak istiyorum menüleri yedikçe mi yazıyorsunuz yoksa akşam toplu şekilde mi :)Dahlia_
Kızlar sessiz geçiyor bugün :)
Menüm
Sabah
2 dilim ekmek
Yarim kk peynir
4 kaşık menemen (yumurtasız ve bol acili)
1 küçük küp helva
Öğle
1 dilim ekmek
Bir tabak içinde az pilav ve turlu yemek
2 kaşık yoğurt
Ödül
Çikolatalı gofret
2 3 tane cips
Aksam
1 dilim ekmek
3 kaşık yeşil fasulye
3 kaşık kavurma et
Su 2 lt içerim yatana kadar
Egzersiz 2000 adim ve 100 kere bacak ve karin egzersizi
Selam kızlar bende menümü yazayım bari
Sabah
1dilim kızarmış tbekmek
1haşlama yumurta
1kk peynir
Öğlen yok
Akşamı 5te yedim
1kase ıspanak corbası
2 içli köfte
(Kızlar belki çok acıkırsan bi mandalina yerim )
Sabah aç karna 1saat yürüyüş
Su 2litre
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?