Insallah gulum nasil oldu kuzun ?Sagol Özgem yavrum iyi olsun da inşallah diyete tekrar asilirim
aa kafam yerinde degil gulum kusura bakma..Yavru kuşum geçen haftaki kilon 65.3
Tebrikler canım :)
Ellerinize, emeklerinize saglik canlar***4. Takım 502. Etap ***
tiffany20 (50.4/ / /%) bildirimde bulunmadı
Papillon (86.3 / 86.1 / 0.2 / %0.23)
Yawrukush (65.3 / 64.8 / 0.5 / %0.76)
isimsiz965 (63.1 / 63.3 /+0.2 / %-0.32)
sunal (83.6 / 83 / 0.6 / %0.72)
kiloluyum-napim (64.7 / 64.8 / +0.1 / %-0.15)
yeos (86.6/ 86 /0.6 / %0.69 )
marlin18 (56.9 / 56.3 / 0.6 / %1.05)
Kyohei14 (66.6 / 66.5 / 0.1/ % 0.15)
4. Takim Ortalaması: % 0.347
***UGUR BOCUKLERI***
Saadetim33 (70.5///%) 449.etapta 63.5 le izne ayrıldı.
fyzanur (76.7/ 76.1/ 0.6/% 0.78) 429. Etapta 66.5 kg ile izne ayrılan üye geri döndü.
eda sofi(79.6///%) 466.etapta 74 kg ile izne ayrıldı edsofi olan kullanıcı adı eda-sofi olarak değişti
AKovser (58/58.5/+0.5/%-0.86) 430. Etapta 54 kg ile izne ayrılan üye geri döndü.
asya_01 (85.9/86/+0.1/%-0.11)
gogo2405 (68.4/69.5/+1.1/%-1.61) 496.etapta 67.3 kg ile bildirimsiz izne ayrıldı
zelis90 (71/70.2/0.8/%1.13) Yeni üye; başlangıç kilosu 71; başlangıç tarihi 25 ocak; hedef 62
Damlalar (89.5/89.4/ 0.1/%) Başlangıç kilosu 92.7; başlangıç tarihi 8 ocak; hedef 68.. Not: ismi diskalifiye listesinde
Ortalama: %
Nihahaha golgelerin gucu adina:))Kizlar menum:
2 dilim ekmek
Peynir zeytin yumurta
Öğle
Bikac nugget bi kase salata kucuk kase yogurt
Aksam
Odül ama abarttim yine:/
7-8 patates cipsi 3 küçük eticin 3 kremali bisküvi 1 koca dilim pastafyzanur pisti olduk pastayla ödül mödül Dahlia_ cezam neyse cekerim :/ Yawrukush tebrikler ortak sen kazandin :)
Amanim cok tehlikeli:))Eki Görüntüle 1945178 Ödul pastam kendi el yapimim
Ahh ahh ben takima gelebiliyor muyum ki feyzosDahlia_ Yawrukush gogo2405 kaptanlarım farkındasınızdır takımızda bayağı başı boşluk var . bence bir kaç kural getirmek gerekiyor . diğer takımlarıda gezdim okudum en gevşek kurallar bizde. tabiki herkes kendinden sorumlu ama bu takım varsa bazı kurallarıda olmalı ve bunlar uygulanmalı .
benim önerilerim :
1.önerim )3 hafta ardı ardına artı çıkan kişi diskalifiye olsun ya da zorunlu izine ayrılsın. kimsenin üç hafta ardı ardına artı çıkmaya mazereti olamaz bence .( sabit olanlar hariç)sağlık problemi nedeniyle alıyorsada izine ayıralım onu .
2.önerim ) herkes birbirinin menülerine zorunlu yorum yapsın ,sadece menüsünü yazıp çıkıp gidenler diskalifiye olsun
3.önerim )2litreden az su içen (mazereti olanlar hariç) spor cezası alsın ,
4.önerim : deneme süresi 3 hafta olsun .
üye azlığı sorunu oluşursa yeni üye davet etme işini üstüme alıyorum.
siz bilirsiniz tabi ama bence bir şeyler yapmak gerekli. diğer üyelerinde yorumunu merak ediyorum bu konuda .
Ah gulum dun bikac kez geldim ama yazamadan ciktim cocuklardan:)Yawrukush ortagim gizli gizli begenip kacma gelsene sende :)
Gecmis olsun canim bugun nasilsin?Ben güya konuşmaya geldim ama kaşınmaya başladım sanırım uyusam fena olmicak yoksa sinirim bozulacak alerjiden..
Tabloyu, rakip eşleşmesini, haftalık egzersizleri sabah paylaşırım..
İyi geceler kızlar..
Hosgeldin aramiza canim ben Ozge,28 yasinda, evli,2cocuk annesiyimiyi gceler sizlere aranıza aldığnız için teşekkürler
Insallah gulum nasil oldu kuzun ?
Asyam benim minikte gun icinde 3saat ya uyudu ya uyumadi bugun pestilim cikti.
Bir yandan regli oldum, bir yandan grip surunuyorum
aa kafam yerinde degil gulum kusura bakma..
Ellerinize, emeklerinize saglik canlargogo2405 Dahlia_
Nihahaha golgelerin gucu adina:))
Amanim cok tehlikeli:))
Iste bu pastalar yakiyor seni, pasta guzeli..
Ahh ahh ben takima gelebiliyor muyum ki feyzos
Kimseye menu yorumuda yazamiyorum, hatta menulerimide saat farkindan hep birgun sonra yaziyorum, vurun kellemi
Ah gulum dun bikac kez geldim ama yazamadan ciktim cocuklardan:)
Gecmis olsun canim bugun nasilsin?
Hosgeldin aramiza canim ben Ozge,28 yasinda, evli,2cocuk annesiyim
Özür dilerim ya canım, vallahi çoklu alıntı yaptım sanıyordum cevap yazmadıysam alıntıda gitmiştirBan bak rakibiz diye kazanmak için sana ceza yazmam, yediklerine karışmam zannediyorsan
Özge hala çok kusuyor ya görsen elbise dayanmıyor kilo alması yavasladi canım çok sıkkın biliyorsunuz beni kahretsin can sıkıntısı oluncada yemeğe sariyorum yusyuvarlak oldum ya.iyice kötü hissediyorumInsallah gulum nasil oldu kuzun ?
Kimseye menu yorumuda yazamiyorum, hatta menulerimide saat farkindan hep birgun sonra yaziyorum, vurun kellemi
Canım bnde bu konuda dertlencektim sana canım hiç bişey istemiyor ama sanki kan vermiş gibi hissediyorum halzisim elim bişey tutmuyorÇok sağol canım benim..
Ne baş ağrıtmasııı, istediğin zaman, istediğin kadar yazabilirsin :)
Yazmadan tadı olmuyor zaten :)
Menünü akşam toplu şekilde yazacaksın canım..
Yok yok çok şükürr sessiz sayılmaz :)
Geçmişi okumadın mı senn :)
Güzel olmuş canım, ödülün afiyet olsun :)
Aleykum selam..
Öğün atlamamaya çalış canım..
Menün güzel :)
Önemli degil canim:) yok yok taniyorum seni iste boyle ol belki sayende kilo veririmÖzür dilerim ya canım, vallahi çoklu alıntı yaptım sanıyordum cevap yazmadıysam alıntıda gitmiştir
Ban bak rakibiz diye kazanmak için sana ceza yazmam, yediklerine karışmam zannediyorsan yanılıyorsunn
Insallah gulum nasil oldu kuzun ?
Tebriksss
Aynen oyle :/ pasta guzeli heee iyiymisss
:) cok gecmis olsun bu arada canım
Özge hala çok kusuyor ya görsen elbise dayanmıyor kilo alması yavasladi canım çok sıkkın biliyorsunuz beni kahretsin can sıkıntısı oluncada yemeğe sariyorum yusyuvarlak oldum ya.iyice kötü hissediyorumregl olmuşsun bak Özgem çok şükür odemini atmaya başlarsın. Bizimkide hiç uyku düzeni yok ilk baslara göre iyi ama sanırım bu kusma onuda huzursuz ediyor.
İdrar kültürü testi pazartesi çıkıyor ona göre ilaç mi vericek artık bilmiyorum ama psikolojim alt üstCanım doktora götürdün ne dedi ?
Ne kadar devam edecek ama böyle
Canım bnde bu konuda dertlencektim sana canım hiç bişey istemiyor ama sanki kan vermiş gibi hissediyorum halzisim elim bişey tutmuyor
İdrar kültürü testi pazartesi çıkıyor ona göre ilaç mi vericek artık bilmiyorum ama psikolojim alt üst
Önemli degil canim:) yok yok taniyorum seni iste boyle ol belki sayende kilo veririm
Evet abla Rabbime şükürler olsun yavrumu bana bağışladı ama sürekli rahatsızlık hastane dogumda zaten ölümden döndüm toparlanmak isterken hep bir sorun çıkıyor halimize şükür yine ama sürekli canım sıkkın suratim düşük.zayiflarsam iyi hissederim dedim onuda beceremiyorumAllah yardımcınız olsun..
Bir an önce iyileşir inşaAllah, ikiniz de mahvoldunuz
Çok sağol canım benim..
Ne baş ağrıtmasııı, istediğin zaman, istediğin kadar yazabilirsin :)
Yazmadan tadı olmuyor zaten :)
Menünü akşam toplu şekilde yazacaksın canım..
Yok yok çok şükürr sessiz sayılmaz :)
Geçmişi okumadın mı senn :)
Güzel olmuş canım, ödülün afiyet olsun :)
Aleykum selam..
Öğün atlamamaya çalış canım..
Menün güzel :)
Tamam öyle yapayım ozaman saol canımAz yemişsin ondan olabilir canım..
Ara öğün de yok..
Haliyle güçsüz kalıyorsun..
Ben de öyleyim uzun zamandır, zar zor yemek yiyordum, bu gün de aynı şekilde, biraz önce elim ayağım titriyordu resmen, yarım elma, 1 kupa yeşilçayla kendime geldim..
Sen de iyi gelen birşeyler yemelisin..
Ara öğünlerinde meyve, yoğurt ye..
Yemeklerin yanına da salata, olmadı sebze, yeşillik ekle..
Zar zor da olsa yeşilçay iç.. Bak ben burnumu tutup içiyorum tadını hissetmemek için..
Uzun zamandır içiyorum ama alışamadım, sevmiyorum.. Ama iyi geldiğini bildiğim için içmeye zorluyorum kendimi..
iyi akşamlar kahvaltıda yeşi çay haşlanmış yumurta beyaz peynir zeytin marul mayanoz .arada şekersiz kahve kaysıyla beraber öğle köfte yeşillikli salata arada iki kivi akşam tarhana çorbası ve kereviz .yemek öncesi ve sonrası 2 şer bardak su iiçtm2.5 lt yibtrdm saat 4te 20 dk lesli ile 3mil yaptm3dilimde kepek ekmeğide yemiştimbide öğümlerde daha öncesndede yaptığım gibi ama kilo verdikten sonra koruyamayıp hemen alıyorum inşallah farklı olurA aseeel @LaMiaVita kızlar sizi de ekledim rakip eşleşmesine :)
Kendi aramızda kim daha kilo verecek diyerekten motive olmaya çalışıyoruz böylece :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?