Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Tmm canim karıştı hep boyle....
Gordum gordum cezami yeni ortakkk

M Mitsuomi kalk 2 hareket et, akşam sporsuz menü görürsem yandınnnn
Üüüü hemen kalkim bariii yeni ortagim cok sıkı

aramıza hoş geldin tatlım,birlikte sağlıklı bir şekilde veririz inallah :) ben feyza ,26.5 yaşındayım bekarım ,okuyorum hala.1,59 boyunda ,76.1 kiloyum,yuvarlak bir şeyim yani
çok merak ettim geçen gün başıma gelen bir lay demişsin ,hadsizin biri bir şey mi dedi ?

güzel olmuş canım:)

Evet canım ben mezun olmak istiyorum:) Giriş yapamadım bi türlü köyde olunca zor oldu

Yawrukush özgecim 2 minik bebekle Allah kolaylık versin inşallah ,dua ederken sende dualarımdasın hep ,elden başka bir şey gelmiyor,yanında olsam bende yardım etmeye çalışırdım yemek bebek felan ,çok üzülüyorum haline . üstüne bebekler birde hiperaktif olunca tahmin bile edemiyorum

Merabalar menum
Sabah
Peynir zeytin 3 dilim ekmek 1 yumurta
Ara
1 portakal
Ogle
1 tabak nohut
1 tabak bulgur pilavi
Ara
1 avuc kuruyemis
Aksam
Sebze yemegi 2 dilim ekmek
Su 2 lt
Spor
2 gunluk cezami yapicam ins.:)

Her işimiz duayla hall oluyor canım..
Sen de dualarını eksik etme, inşaAllah en kısa zamanda hastalıklardan da sıkıntılardan da kurtulursunuz...

Merhaba feyza abla hoşbuldum :) Al benden de o kadar diyorum sen anla :) Gerçi dert etmeyelim hepimiz bunun için burdayız. Bir şekilde halledeceğiz. Başıma gelen olayı sormuşsun özet geçeyim sana hemen arkadaşımın evine gittim geçen gün öyle laf lafı açtı birlikte spora başlayalım mı diye bir fikir sundum gayet hevesli bir şekilde cevap beklerken arkadaşımın ablası da bu lafımın üstüne benim kardeşimin spora ihtiyacı yok sen kendi fazlalıkların için başlasan fena olmaz dedi bana haklısın diyip gülüp geçtim ama gel gör ki bana nasıl dokundu o laf. Belkide ben çok hassaslaştım bu konuda ondan da bu kadar etkilendim bilmiyorum fyzanur

Tamam öyle yapayım ozaman saol canım

Mutlaka ama mutlaka sana güç verecek şeyler ye..
Yoksa dayanamazsın hem sağlığından olursun, hem kilo vermen durur..

İyi akşamlar canım..
Menün de sporun da gayet iyi..
Ama canım alt-alta yazarsan menünü daha iyi olur, böyle karışık oluyor :)

bugün menüm
sabah : domates
peynir
zeytin
1dilim ekmek

öğlen : 1 sarma
salata

akşam : balık
salata
1dilim ekmek

su : 2 litre
spor : 300 ip atlama
50 basen çalışma

Dahlia_ gogo2405

Menülerine hayranım son günlerde :))

Yaşını seveyim seninn

eline sağlık kuzum:)
A aseeel rakip olmuşuz hadi bakalım cumaya kadar kim daha çok verecek :)

Sağol canım benim :)

Dahlia_ alerjin nasıl oldu gülüm ,dün kötüyüm diye gittin ?

İyiyim canım çok şükür..
Regl öncesi alerji delirtti beni, haftalardır unutmuştum alerjiyi

gogo2405 canım ben mezun olayım en iyisi :) Takıma uğrayamıyorum kusura bakmayın gerçekten
Sizi çok seviyorum

Hoşgeldin canım :)
Sen demesen mecburi mezun edecektik seni :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…