Tmm canim karıştı hep boyle....Cevaplarken alıntı yaptığın mesajın en altına yaz, sana yazılan yazının altına yazınca karışıyor canım :)
Bana kalsa verirsin de spor yok, kaçamak var :) Olmaz ki, böyle :)
Farkettiysen cezalar yükseldi artık, 200 İA cezan vardıı
Üüüü hemen kalkim bariii yeni ortagim cok sıkı
aramıza hoş geldin tatlım,birlikte sağlıklı bir şekilde veririz inallah :) ben feyza ,26.5 yaşındayımHoşbuldum :) Hepsini okudum kabul ediyorum, katılım formunu da hazırladım umarım açıklayıcı olmuşturDahlia_
Ben 19 yaşındayım. Bekarım. Sakarya'da yaşıyorum. Boyum 1.64 cm. Kilom bugün itibariyle 66 :) hedefim 53 kilo. Daha önce hiç 60 kilonun altına inmeyi başaramadım. Şimdi sizlerin de desteğiyle başarabileceğime inanıyorum . Bundan 5 sene önce doktora gittiğimde tiroid rahatsızlığım olduğunu öğrendim. Metabolizmam çok yavaş çalışıyormuş. Hap kullanmam gerekiyordu ama ben akıllılık! edip kullanmadım. Sonraki yıllarda gittikçe kilo almaya başladım. Bir ara 65te sabitlemeyi başarmıştım. Ama geçen gün 68 i görünce yıkıldım. Ciddi anlamda birşeyler yapmam gerektiğini anladım. İnternete saldırdım hemen. Ve sonuç burdayım :) Artık kendimle barışmak istiyorum. Birisi fotoğraf çekerken nasıl poz verirsem kusurlarımı kapatırım hesaplamaları yapmaktan yoruldum. Aynaları es geçmekten, birilerinin laf dokundurmalarından , alışverişte XL bedeni aramaktan bıktım. Bu bizim hayatımız ve neden geri kazanmayalım ki. Hayatımın geri kalanını böyle geçirmek istemiyorum. Geçen gün başıma gelen bir olayda çok üzüldüm. Artık bu konunun beni üzmesine izin vermek istemiyorum. İpleri elime almak istiyorum. Kendime bir program yaptım . Düzenli aralıklarla yemek yiyorum. Her gün yarım saatimi spora ayırıyorum. Haplarımı da kullanmaya başladım. Şekeri ve ekmeği kestim (sadece kahvaltıda bir dilim şeklinde) . Geceleri çok geç yatıyorum. Liseden kalan bir alışkanlık. Sanırım bana kilo aldıran da geceleri yemem. Şimdi akşam 7 den sonra meyve ve yoğurt harici birşey yemiyorum. Programım bu. Neyi doğru neyi yanlış yaptığım konusunda pek bir fikrim yok. Eğer yanlışlarımı söyleyip uyarırsanız çok memnun olurum :)
güzel olmuş canım:)Menüm
Sabah
2 dilim ekmek
Yarim kk peynir
4 kaşık menemen (yumurtasız ve bol acili)
1 küçük küp helva
Öğle
1 dilim ekmek
Bir tabak içinde az pilav ve turlu yemek
2 kaşık yoğurt
Ödül
Çikolatalı gofret
2 3 tane cips
Aksam
1 dilim ekmek
3 kaşık yeşil fasulye
3 kaşık kavurma et
Su 2 lt içerim yatana kadar
Egzersiz 2000 adim ve 100 kere bacak ve karin egzersizi
Evet canım ben mezun olmak istiyorum:) Giriş yapamadım bi türlü köyde olunca zor oldu
eline sağlık kuzum:)Rakip eşleşmesi
1. Grup - @yeos (86) - @Papillon_ (86.1) - @damlalar (89.4)
2. Grup -Yawrukush (64.8) - @marlin18 (56.3)
3. Grup - @Kiloluyum-napim (64.8) - L LaMiaVita (66) -gogo2405 (69.5)
4. Grup -fyzanur (76.1) - A aseeel (86)
5. Grup - M Mitsuomi (66.5) -Dahlia_ (58.5)
6. Grup - @isimsiz965 (63.3) - @sunal (83)
Geç yazabildim ama onun da selamı var çok çok öpüyoruzAa selam soyle bizden Hilale Melisim:)
Yok kuzum aşağı çekmedim:) Mezun olmak istiyorumCanım senin hedef kilon 50 imiş eğer sonradan hedefini daha aşağı cekmediysen mezun olabiliyorsun. Takıma fazla ugrayamiyorsun istersen mezun edebiliriz seni. Karar senin canım.
gözün aydın canım mezun oluyorum yazmışsın :)İyi akşamlar
Evet abla Rabbime şükürler olsun yavrumu bana bağışladı ama sürekli rahatsızlık hastane dogumda zaten ölümden döndüm toparlanmak isterken hep bir sorun çıkıyor halimize şükür yine ama sürekli canım sıkkın suratim düşük.zayiflarsam iyi hissederim dedim onuda beceremiyorumiyiki siz varsınız
Tamam öyle yapayım ozaman saol canım
iyi akşamlar kahvaltıda yeşi çay haşlanmış yumurta beyaz peynir zeytin marul mayanoz .arada şekersiz kahve kaysıyla beraber öğle köfte yeşillikli salata arada iki kivi akşam tarhana çorbası ve kereviz .yemek öncesi ve sonrası 2 şer bardak su iiçtm2.5 lt yibtrdm saat 4te 20 dk lesli ile 3mil yaptm3dilimde kepek ekmeğide yemiştimbide öğümlerde daha öncesndede yaptığım gibi ama kilo verdikten sonra koruyamayıp hemen alıyorum inşallah farklı olur
aramıza hoş geldin tatlım,birlikte sağlıklı bir şekilde veririz inallah :) ben feyza ,26.5 yaşındayımbekarım ,okuyorum hala.1,59 boyunda ,76.1 kiloyum,yuvarlak bir şeyim yani
çok merak ettim geçen gün başıma gelen bir lay demişsin ,hadsizin biri bir şey mi dedi ?
güzel olmuş canım:)
Dahlia_ alerjin nasıl oldu gülüm ,dün kötüyüm diye gittin ?
gogo2405 canım ben mezun olayım en iyisi :) Takıma uğrayamıyorum kusura bakmayın gerçekten
Sizi çok seviyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?