Merhaba feyza abla hoşbuldum :) Al benden de o kadar diyorum sen anla :) Gerçi dert etmeyelim hepimiz bunun için burdayız. Bir şekilde halledeceğiz. Başıma gelen olayı sormuşsun özet geçeyim sana hemen arkadaşımın evine gittim geçen gün öyle laf lafı açtı birlikte spora başlayalım mı diye bir fikir sundum gayet hevesli bir şekilde cevap beklerken arkadaşımın ablası da bu lafımın üstüne benim kardeşimin spora ihtiyacı yok sen kendi fazlalıkların için başlasan fena olmaz dedi bana haklısın diyip gülüp geçtim ama gel gör ki bana nasıl dokundu o laf. Belkide ben çok hassaslaştım bu konuda ondan da bu kadar etkilendim bilmiyorumfyzanur
sporu sadece kilosuyla sorunu olan insanlar mı yapıyor muş , sağlıklı olmak için yapılır spor dediğin .bazı insanların niyeti bozuk,karşıdaki üzülünce onlar mutlu oluyor . gerçi ne üzüleceksin gülüm insan ancak sevdiğine kırılır. elin dediğine belki 3 gün üzülürsün sonra üstüne hırslanırsın oda zarar değil yarar sağlar. bak buraya gelmişsin tam kararlılıkla ne güzel ,yararlı bile olmuş :)onlarda at gözlükleriyle devam etsinler yaşantılarına .Merhaba feyza abla hoşbuldum :) Al benden de o kadar diyorum sen anla :) Gerçi dert etmeyelim hepimiz bunun için burdayız. Bir şekilde halledeceğiz. Başıma gelen olayı sormuşsun özet geçeyim sana hemen arkadaşımın evine gittim geçen gün öyle laf lafı açtı birlikte spora başlayalım mı diye bir fikir sundum gayet hevesli bir şekilde cevap beklerken arkadaşımın ablası da bu lafımın üstüne benim kardeşimin spora ihtiyacı yok sen kendi fazlalıkların için başlasan fena olmaz dedi bana haklısın diyip gülüp geçtim ama gel gör ki bana nasıl dokundu o laf. Belkide ben çok hassaslaştım bu konuda ondan da bu kadar etkilendim bilmiyorumfyzanur
Menün güzel canım ama kek gibi şeyleride kes biranönce kekten daha zararlı bişey yok babam her yediğimde bunu derdi bana iki kilo et ye ama bir dilim kek yeme derr :)Bugünlük menüm
Sabah
1 dilim kızarmış ekmek
Peynir, zeytin , domates
1 tane haşlanmış yumurta
Öğlen
Bitki çayı ile bir dilim kek
Akşam
6 yk Çorba
2 yk Et sote 2 yk pilav
Arada meyve yedim birde :)
Yarım saat karın ve basen egzersizleri yaptım
Normalde günde bir iki bardak su ya içerim ya içmem aram hiç iyi değil suyla :) o yüzden şimdilik 1 lt su ile başladım
heee kız bende fark ettim onu ne zaman regl olsam alerji başlıyor her yerim kaşınıyor,hemen zyrtec içiyorum uyuyorum .ne gibi bir ilgisi var acabaMutlaka ama mutlaka sana güç verecek şeyler ye..
Yoksa dayanamazsın hem sağlığından olursun, hem kilo vermen durur..
İyi akşamlar canım..
Menün de sporun da gayet iyi..
Ama canım alt-alta yazarsan menünü daha iyi olur, böyle karışık oluyor :)
Menülerine hayranım son günlerde :))
Yaşını seveyim seninn
Sağol canım benim :)
İyiyim canım çok şükür..
Regl öncesi alerji delirtti beni, haftalardır unutmuştum alerjiyi
Hoşgeldin canım :)
Sen demesen mecburi mezun edecektik seni :))
Merabalar menum
Sabah
Peynir zeytin 3 dilim ekmek 1 yumurta
Ara
1 portakal
Ogle
1 tabak nohut
1 tabak bulgur pilavi
Ara
1 avuc kuruyemis
Aksam
Sebze yemegi 2 dilim ekmek
Su 2 lt
Spor
2 gunluk cezami yapicam ins.:)
Saol canım ilgin için Allah razı olsun senden canim
sporu sadece kilosuyla sorunu olan insanlar mı yapıyor muş , sağlıklı olmak için yapılır spor dediğin .bazı insanların niyeti bozuk,karşıdaki üzülünce onlar mutlu oluyor . gerçi ne üzüleceksin gülüm insan ancak sevdiğine kırılır. elin dediğine belki 3 gün üzülürsün sonra üstüne hırslanırsın oda zarar değil yarar sağlar. bak buraya gelmişsin tam kararlılıkla ne güzel ,yararlı bile olmuş :)onlarda at gözlükleriyle devam etsinler yaşantılarına .
bulgur 5 kaşığı geçmese iyi olur muş ,üstüne 5 dilim ekmek çok kötü olmuş .ekmek miktarını düşürebilirsen 3 e düşür her öğünde 1 dilim ye bence . oda olmazsa 4 e düşür zamanla 3 yaparsın ,yavaş yavaş da azaltabilirsinMerabalar menum
Sabah
Peynir zeytin 3 dilim ekmek 1 yumurta
Ara
1 portakal
Ogle
1 tabak nohut
1 tabak bulgur pilavi
Ara
1 avuc kuruyemis
Aksam
Sebze yemegi 2 dilim ekmek
Su 2 lt
Spor
2 gunluk cezami yapicam ins.:)
19 a kadar izin veriyorumAbla yazılan kısmı görmedin mi sennnn ??
Yoksa 20-den küçükler abla diyebiliyor muuuu ???
İnşallah ablaHer işimiz duayla hall oluyor canım..
Sen de dualarını eksik etme, inşaAllah en kısa zamanda hastalıklardan da sıkıntılardan da kurtulursunuz...
asyacım sen kaç yaşındasın fatime zaten kaçtın kız unuttumİnşallah abla
Bugünlük menüm
Sabah
1 dilim kızarmış ekmek
Peynir, zeytin , domates
1 tane haşlanmış yumurta
Öğlen
Akşam
6 yk Çorba
2 yk Et sote 2 yk pilav
Normalde günde bir iki bardak su ya içerim ya içmem aram hiç iyi değil suyla :) o yüzden şimdilik 1 lt su ile başladım
heee kız bende fark ettim onu ne zaman regl olsam alerji başlıyor her yerim kaşınıyor,hemen zyrtec içiyorum uyuyorum .ne gibi bir ilgisi var acaba
tatlım ekmeği yağda kızartmıyorsundur inşallah :) yemek miktarlarını çok az tutmuşsun aç kalırsan birden saldırırsın en kötü 6 kaşıktan az yeme bence . hele çorbayı 1 kepçe bari içseydin.keke gelince bizim cuma günleri kaçamak günümüz.herkesin tek bir kaçamak hakkı oluyor,pasta börek ne istersen . tutabildiğin kadar tut kendini kaçamaklarını cumaya sakla. insanız tabi tutamadığın olduğunda da ceza sistemimiz var kaptanımızBugünlük menüm
Sabah
1 dilim kızarmış ekmek
Peynir, zeytin , domates
1 tane haşlanmış yumurta
Öğlen
Akşam
6 yk Çorba
2 yk Et sote 2 yk pilav
Benimki daha çok sivilceli ya o yüzden nasıl reglken yüzde falan sivilce artıyorsa saç diplerimde de artıyor ve de aşırı kaşınıyor
yaşını az önce asyaya 22 dedim iyi hesap etmişim iyi tuttuTühh 3 yaşla kaçırdım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?