Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Bugünlük menüm

Sabah
1 dilim kızarmış ekmek
Peynir, zeytin , domates
1 tane haşlanmış yumurta

Öğlen
Bitki çayı ile bir dilim kek

Akşam
6 yk Çorba
2 yk Et sote 2 yk pilav

Arada meyve yedim birde :)
Yarım saat karın ve basen egzersizleri yaptım
Normalde günde bir iki bardak su ya içerim ya içmem aram hiç iyi değil suyla :) o yüzden şimdilik 1 lt su ile başladım

Ben de bozulurdum yanii, hele de misafir gittiğim evde böyle birşey duymak hiç hoş olmazdı

sporu sadece kilosuyla sorunu olan insanlar mı yapıyor muş , sağlıklı olmak için yapılır spor dediğin .bazı insanların niyeti bozuk,karşıdaki üzülünce onlar mutlu oluyor . gerçi ne üzüleceksin gülüm insan ancak sevdiğine kırılır. elin dediğine belki 3 gün üzülürsün sonra üstüne hırslanırsın oda zarar değil yarar sağlar. bak buraya gelmişsin tam kararlılıkla ne güzel ,yararlı bile olmuş :)onlarda at gözlükleriyle devam etsinler yaşantılarına .

Menün güzel canım ama kek gibi şeyleride kes biranönce kekten daha zararlı bişey yok babam her yediğimde bunu derdi bana iki kilo et ye ama bir dilim kek yeme derr :)

heee kız bende fark ettim onu ne zaman regl olsam alerji başlıyor her yerim kaşınıyor,hemen zyrtec içiyorum uyuyorum .ne gibi bir ilgisi var acaba

Merabalar menum
Sabah
Peynir zeytin 3 dilim ekmek 1 yumurta
Ara
1 portakal
Ogle
1 tabak nohut
1 tabak bulgur pilavi
Ara
1 avuc kuruyemis
Aksam
Sebze yemegi 2 dilim ekmek
Su 2 lt
Spor
2 gunluk cezami yapicam ins.:)

Ben sana sporsuz menü yazma demedim miii
Cezaların bugünün sporu sayılmaz, zaten spor yapmadığın için ceza alıyorsunn

Abla yazılan kısmı görmedin mi sennnn ??
Yoksa 20-den küçükler abla diyebiliyor muuuu ???

Merabalar menum
Sabah
Peynir zeytin 3 dilim ekmek 1 yumurta
Ara
1 portakal
Ogle
1 tabak nohut
1 tabak bulgur pilavi
Ara
1 avuc kuruyemis
Aksam
Sebze yemegi 2 dilim ekmek
Su 2 lt
Spor
2 gunluk cezami yapicam ins.:)
bulgur 5 kaşığı geçmese iyi olur muş ,üstüne 5 dilim ekmek çok kötü olmuş .ekmek miktarını düşürebilirsen 3 e düşür her öğünde 1 dilim ye bence . oda olmazsa 4 e düşür zamanla 3 yaparsın ,yavaş yavaş da azaltabilirsin

Kek dışında güzel canım..
Ama biraz az yemişsin sanki..
Suyu da 1.5 litre yap şimdiden, sonra artırırsın..

heee kız bende fark ettim onu ne zaman regl olsam alerji başlıyor her yerim kaşınıyor,hemen zyrtec içiyorum uyuyorum .ne gibi bir ilgisi var acaba

Benimki daha çok sivilceli ya o yüzden nasıl reglken yüzde falan sivilce artıyorsa saç diplerimde de artıyor ve de aşırı kaşınıyor

tatlım ekmeği yağda kızartmıyorsundur inşallah :) yemek miktarlarını çok az tutmuşsun aç kalırsan birden saldırırsın en kötü 6 kaşıktan az yeme bence . hele çorbayı 1 kepçe bari içseydin.keke gelince bizim cuma günleri kaçamak günümüz.herkesin tek bir kaçamak hakkı oluyor,pasta börek ne istersen . tutabildiğin kadar tut kendini kaçamaklarını cumaya sakla. insanız tabi tutamadığın olduğunda da ceza sistemimiz var kaptanımız Dahlia_ spor cezamızı veriyor ,kaçamağı telafi ediyoruz :)

Benimki daha çok sivilceli ya o yüzden nasıl reglken yüzde falan sivilce artıyorsa saç diplerimde de artıyor ve de aşırı kaşınıyor

Tühh 3 yaşla kaçırdım
yaşını az önce asyaya 22 dedim iyi hesap etmişim iyi tuttu sivilceli daha kötü olur kuzum ya buda biizm sınavımız,alerjinin çözümünü bulamadılar napcaz işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…