yaşını az önce asyaya 22 dedim iyi hesap etmişim iyi tuttusivilceli daha kötü olur kuzum ya buda biizm sınavımız,alerjinin çözümünü bulamadılar napcaz işte
ARKADAŞLAR LÜTFEN HERKES DİĞERLERİNİN MENÜSÜNE YORUM YAPSIN,MENÜLERİMİZİ YAZIP ÇEKİLMEYELİM . BİRBİRİMİZİ MOTİVE EDELİM ...
gizli düşman bu bir kaç ay saklanıp geri geliyorVallahi ya napcaz bununla hiç bilmiyorum..
Ocak ayını nasıl iyi geçirdim anlatamam, hatta bir ara sevindim acaba geçip gidiyor mu diye ama reglle geri geldi..
Razıyım ya, bu da zaten 2-3 gün sürüyor, yeter ki diğer günlerde rahat bıraksın beni..
vereceğin 3 kilo sen yazmasanda olur,sen yorum yap menülere yeterUzun zaman sonra menü yazcam
vereceğin 3 kilo sen yazmasanda olur,sen yorum yap menülere yeter
gizli düşman bu bir kaç ay saklanıp geri geliyor
fyzanur kilo fazlalığndan dolayı daha ço
Eğer bugünkü gibi dikkat edebilirsem veriririm inşallah
Hmmm anladım fatıma sen eğitim olarak ne okudun :) merak ettim :)Su içemiyorum, unutuyorum diye alışmak için 40 gün 3 litre içme sözü verdim kendime :)
Ve bugün 28-ci günüm :)
Reglden dolayı bugün biraz daha artırdım..
fyzanur kilo fazlalığndan dolayı daha ço
Eğer bugünkü gibi dikkat edebilirsem veriririm inşallah
Hmmm anladım fatıma sen eğitim olarak ne okudun :) merak ettim :)
kızlar kusura bakmayın yanlışlıkla yanlış atabiliyom mesajları acemilğime verinNormalmi imamhatipmiDahlia_
Normalmi imamhatipmiDahlia_
Ben de bozulurdum yanii, hele de misafir gittiğim evde böyle birşey duymak hiç hoş olmazdı
kızlar kusura bakmayın yanlışlıkla yanlış atabiliyom mesajları acemilğime verin
sporu sadece kilosuyla sorunu olan insanlar mı yapıyor muş , sağlıklı olmak için yapılır spor dediğin .bazı insanların niyeti bozuk,karşıdaki üzülünce onlar mutlu oluyor . gerçi ne üzüleceksin gülüm insan ancak sevdiğine kırılır. elin dediğine belki 3 gün üzülürsün sonra üstüne hırslanırsın oda zarar değil yarar sağlar. bak buraya gelmişsin tam kararlılıkla ne güzel ,yararlı bile olmuş :)onlarda at gözlükleriyle devam etsinler yaşantılarına .
sporu sadece kilosuyla sorunu olan insanlar mı yapıyor muş , sağlıklı olmak için yapılır spor dediğin .bazı insanların niyeti bozuk,karşıdaki üzülünce onlar mutlu oluyor . gerçi ne üzüleceksin gülüm insan ancak sevdiğine kırılır. elin dediğine belki 3 gün üzülürsün sonra üstüne hırslanırsın oda zarar değil yarar sağlar. bak buraya gelmişsin tam kararlılıkla ne güzel ,yararlı bile olmuş :)onlarda at gözlükleriyle devam etsinler yaşantılarına .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?