Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

zaten mecbur çalışcam ,en kötü kazandığım yeri dondururum ilerde okurum elimin altında dursun.babama yük olamam artık bu yaştan sonra

Çok haklısın canım, kısmet olduğu kadar istemek de önemli..
İstersen çalışırsın kazanırsın..

o kişiyi bende bulamadım , birileri de bize laf soksa keşke .ama biz tepki olarak L LaMiaVita gibi gülüp geçermiyiz yoksa ezipte geçermiyiz bilemiycem
Ben de vallahi
Benimkiler aksine kilo verme al, sana yakışmıyor zayıf olmak diyorlar
Annemden tut nişanlımın ailesine kadar hep öyle derler..
O an hiçbirşey yapmam ama inatlarına kilo verirdimm

saol canım benim :)

Merak etme canım L LaMiaVita herkez neredeyse birileri yüzünden keskin bi karar alıyo bu konuda bende arkadaşımın ve konuştuğum kişi yüzünden bu kararı aldım .

E Elizan-seyma burdaki yorumları okumadan önce hala üzülüyordum ama şimdi çok farklı düşünüyorum iyi ki de yapmışlar diyorum o an şaşkınlıktan ağzının payını verememem içimde dert olmuştu hedefime ulaştığım zaman meseleye ilk ordan başlayacağım :) :) seninde benzer bir olay geçti galiba başından ne mutlu ki burdasın önemli olanda bu değil mi zaten

iyi olmuş canım menü zamanla suyunuda artırsın insAllah :)

Aynen öyle ben gayet mutluyum burda olmaktan dolayı :) sende çok seviceksin burda ablalık yapıyolar hiç tanımadığın bi insan senin için uğraşıyo tavsiyede bulunmak için araştırıyo büyük emek var

ooo iki dilim pasta 6 7 kaşık pilav cezalisin kaptan

dolu dolu bir menü canım keske aksam yemeğini ogle ve aksama bilsen daha sağlıklı olur

E Elizan-seyma o konuda hiç şüphem yok :) normalde tanımadığın biri senin için kılını bile kıpırdatmaz burdaki özveri gerçekten takdire şayan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…