zaten mecbur çalışcam ,en kötü kazandığım yeri dondururum ilerde okurum elimin altında dursun.babama yük olamam artık bu yaştan sonraKuzum senin kendinle derdin neee ??
Tamam ben de seviyorum okumayı, üst-üste kaç üniversite okumak bana göre süper birşey ama bir yerde dikiş tutturmak lazım dediğin gibi.. Hem okuyup hem çalışa bilirsen ne güzel ama olmazsa artık çalışmayı seçerdim ben..
bizim boyumuza en uygunu 48,49 .ben seni 52 sanıyodum ama
de gettt menünde ki 2 dilim pastaya bak sonra şu lafa bakBir süre yemiyorsun, sonra alışıyorsun, istediğin kiloda olunca da almamak için ölçülü yiyorsun bu kadar
İnşallah kısmetinde varsa olur zaten ben imamhatip okudum lise dışardan haftanın altı günü 14saat çalışıp pazar günü altıda kalkıp bir saatlik yolu okula gidiyordum çok yakın iki arkadaşım vardı onlarda uykucular hep ben kalkıdırırdım hadi gelin okula diye ben gecen yıl bitirdim iki yıllık kazandım üni. Öyle bi hakkım vardı ama bu yıl kalktı sanırım o hak onlarda cok az puanla bitiremediler okulu üni. Hakkınıda kaçırmış oldular ben belki onlardan daha çok üzüldüm ama işte hem istemek lazım hemde gercekten kısmet bunlar
de gettt menünde ki 2 dilim pastaya bak sonra şu lafa bakhaniiii 10 kilomu verdinde yiyon pastayı çakal seni
zaten mecbur çalışcam ,en kötü kazandığım yeri dondururum ilerde okurum elimin altında dursun.babama yük olamam artık bu yaştan sonra
hepimizin hakkında hayırlısı olsun gülüm . dertler demişken özgem naptıki gelemedi yine ,bayağı yorgun düştü demekki yoksa gelirdiHerşeyin hayırlısı olsun hakkında canım.
Ben de vallahi
Amin canım..hepimizin hakkında hayırlısı olsun gülüm . dertler demişken özgem naptıki gelemedi yine ,bayağı yorgun düştü demekki yoksa gelirdiYawrukush
aramıza hoş geldin tatlım,birlikte sağlıklı bir şekilde veririz inallah :) ben feyza ,26.5 yaşındayımbekarım ,okuyorum hala.1,59 boyunda ,76.1 kiloyum,yuvarlak bir şeyim yani
çok merak ettim geçen gün başıma gelen bir lay demişsin ,hadsizin biri bir şey mi dedi ?
güzel olmuş canım:)
Bugünlük menüm
Sabah
1 dilim kızarmış ekmek
Peynir, zeytin , domates
1 tane haşlanmış yumurta
Öğlen
Bitki çayı ile bir dilim kek
Akşam
6 yk Çorba
2 yk Et sote 2 yk pilav
Arada meyve yedim birde :)
Yarım saat karın ve basen egzersizleri yaptım
Normalde günde bir iki bardak su ya içerim ya içmem aram hiç iyi değil suyla :) o yüzden şimdilik 1 lt su ile başladım
Aynen öyle ben gayet mutluyum burda olmaktan dolayı :) sende çok seviceksin burda ablalık yapıyolar hiç tanımadığın bi insan senin için uğraşıyo tavsiyede bulunmak için araştırıyo büyük emek varE Elizan-seyma burdaki yorumları okumadan önce hala üzülüyordum ama şimdi çok farklı düşünüyorum iyi ki de yapmışlar diyorum o an şaşkınlıktan ağzının payını verememem içimde dert olmuştu hedefime ulaştığım zaman meseleye ilk ordan başlayacağım :) :) seninde benzer bir olay geçti galiba başındanne mutlu ki burdasın önemli olanda bu değil mi zaten
Menüm
Öğlen
6-7 kaşık pilav
1 kaşık etli sos
Ara
Yarım elma
1 kupa yeşilçay
Akşam
3 yağsız ızgara köfte
2 çatal patates püresi
2 küçük dilim pasta
1 fincan çay
1 kupa yeşilçay
Kaç saattir kivi deyip geziyorum, akşam aldırdım ama yemedim, yemeden uyursam rüyama girmez umarım
3.5 litre su
Spor
100 duvar şınav
200 DK
50 squat
50 mekik
Kızlar yine haftasonu evdeyim ve hafta içi kadar düZgün beslenemedim
Sabah;1,5 yumurta 2kkpeynir 6-7zeytin 3ince dilim ekmek biraz bal tereyağ
Ara 1muz 1ceviz
Akşam 1tabak kurufasulye 5yk bulgurpilavı 2ykkarnabahar
Yatmadan yine kefir içerim
Su 2lt kadar
Henüz ödülümü yemedim ama evde 3 paket cips ve 1şişe limonata var
oooiki dilim pasta 6 7 kaşık pilav cezalisin kaptan
Aynen öyle ben gayet mutluyum burda olmaktan dolayı :) sende çok seviceksin burda ablalık yapıyolar hiç tanımadığın bi insan senin için uğraşıyo tavsiyede bulunmak için araştırıyo büyük emek var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?