Çoook paylaşım olmuş menüleriniz hafta sonu olmasına rağmen gayet güzel benim menüm ise yine cezalık
Sabah
Peynir zeytin çay yumurta
Ara nescafe Yeşilçay
Öğle 2 kaşık pilav 2 kaşık nohut
Ara ayva
Akşam yağsız karnıyarık 3 kaşık pilav
Kızlarımla kurabiye yaptık maalesef 2 tane yedim
2lt su
Dünkü spor cezamın üzerine Leslie 2 mil[/QUOTE
Özge ezdi geçti bizi
Süpersin bebeğimDahlia_ 200 dk mı yok yok şöyle 70 lere ineyim anca
Sesim çıkmıyor diye diyete ve spora zeval verdim sanmayın kanıtlı spor etkinliğim
Eki Görüntüle 1945448 minik kuzumun benimle ilgilenen Yok mu duruşu
Korkma kız bu ara tirtim ben reelde olmadım nerdeyse 15 gün geçti sistikce şiştim.Nasıl yani bu hafta kaptanla mı kapışıcam ben, eski rakiplerim kalktı mı
Hoşgeldin canım Gonca bende 40 olmak üzereyim 167 cm 69 kg civarı. Beraberce zayifliycaz benimde tsh yüksek daha önce de yükselmişti spor ve diyetle düştü.Hoşbuldum :) Hepsini okudum kabul ediyorum, katılım formunu da hazırladım umarım açıklayıcı olmuşturDahlia_
Ben 19 yaşındayım. Bekarım. Sakarya'da yaşıyorum. Boyum 1.64 cm. Kilom bugün itibariyle 66 :) hedefim 53 kilo. Daha önce hiç 60 kilonun altına inmeyi başaramadım. Şimdi sizlerin de desteğiyle başarabileceğime inanıyorum . Bundan 5 sene önce doktora gittiğimde tiroid rahatsızlığım olduğunu öğrendim. Metabolizmam çok yavaş çalışıyormuş. Hap kullanmam gerekiyordu ama ben akıllılık! edip kullanmadım. Sonraki yıllarda gittikçe kilo almaya başladım. Bir ara 65te sabitlemeyi başarmıştım. Ama geçen gün 68 i görünce yıkıldım. Ciddi anlamda birşeyler yapmam gerektiğini anladım. İnternete saldırdım hemen. Ve sonuç burdayım :) Artık kendimle barışmak istiyorum. Birisi fotoğraf çekerken nasıl poz verirsem kusurlarımı kapatırım hesaplamaları yapmaktan yoruldum. Aynaları es geçmekten, birilerinin laf dokundurmalarından , alışverişte XL bedeni aramaktan bıktım. Bu bizim hayatımız ve neden geri kazanmayalım ki. Hayatımın geri kalanını böyle geçirmek istemiyorum. Geçen gün başıma gelen bir olayda çok üzüldüm. Artık bu konunun beni üzmesine izin vermek istemiyorum. İpleri elime almak istiyorum. Kendime bir program yaptım . Düzenli aralıklarla yemek yiyorum. Her gün yarım saatimi spora ayırıyorum. Haplarımı da kullanmaya başladım. Şekeri ve ekmeği kestim (sadece kahvaltıda bir dilim şeklinde) . Geceleri çok geç yatıyorum. Liseden kalan bir alışkanlık. Sanırım bana kilo aldıran da geceleri yemem. Şimdi akşam 7 den sonra meyve ve yoğurt harici birşey yemiyorum. Programım bu. Neyi doğru neyi yanlış yaptığım konusunda pek bir fikrim yok. Eğer yanlışlarımı söyleyip uyarırsanız çok memnun olurum :)
Canım menunu alt alta yazarsan iyi olur daha anlaşılır olur.iyi akşamlar kahvaltıda yeşi çay haşlanmış yumurta beyaz peynir zeytin marul mayanoz .arada şekersiz kahve kaysıyla beraber öğle köfte yeşillikli salata arada iki kivi akşam tarhana çorbası ve kereviz .yemek öncesi ve sonrası 2 şer bardak su iiçtm2.5 lt yibtrdm saat 4te 20 dk lesli ile 3mil yaptm3dilimde kepek ekmeğide yemiştimbide öğümlerde daha öncesndede yaptığım gibi ama kilo verdikten sonra koruyamayıp hemen alıyorum inşallah farklı olur
Cuma günü kilo bildirmeyi unutma melisim.Evet canım ben mezun olmak istiyorum:) Giriş yapamadım bi türlü köyde olunca zor oldu
Tıp ve çalışmak bir arada zor gider.oku oku bitmiyovalla şu üniversite bitsin hem çalışıp hem baştan tıp okumayı düşünüyorum seneye Allah izin verirse.ikisi bir arada gider mi bilemiyorum.3.üniversite olacak hala dikiş tutturamadım .kaç gündür araştırıyorum hem çalışıp hem tıp okuyan var mı diye .
Ben burdayiiimakovser gormeden dondurma ismarliiim sana
Yollim hemen akovser yok buralar bize kaldisaol canım isterim
Kötü olmamış ama ödül geç saate kalmış :)
yeos menüne yorum yapmayı unutmuşum ,korka korka okdum ama bir şey göremedim gayet güzel menün,fakat spor nerde
Benim 3 yakınım tıp okuyor. Valla çocuklar sabaha kadar uyumadılarsa oluyor. Tıp için çalışıp okumak çok zor. Zor bir bölüm... Ben iki yıllık bitirmiştim. Sonra 4 yıllık kazandım. Ay kim gidicek dedim ama gittim. İyi ki de gitmişim. Tıp da 6 sene yani pfffoku oku bitmiyovalla şu üniversite bitsin hem çalışıp hem baştan tıp okumayı düşünüyorum seneye Allah izin verirse.ikisi bir arada gider mi bilemiyorum.3.üniversite olacak hala dikiş tutturamadım .kaç gündür araştırıyorum hem çalışıp hem tıp okuyan var mı diye .
fyzanur yok ben liseyi geçen sene bitirdim bu sene sınava hazırlanıyorum yani burdayım :)
Hafta içi 8 de kahvaltı yapıp 12 de yemek yiyorum. Haftasonu 11de kahvaltı yapınca yemek kalıyo akşamadolu dolu bir menü canım keske aksam yemeğini ogle ve aksama bilsen daha sağlıklı olur
Hayırlı Geceler Kızlar :) herkes uyudu sanırım
Neyse canim bosver sıkma canini beraber fit olucaz sonra agizlarinin payini verirsin ins.:)
Eneeee unuttum kizyarina borcum olsun :) bide gecen haftanin cezalarini nerden bulabilirim canim yaa keske telden ss alsaydim :/
Evet ya bana o kadar kizdifyzanur bende 20ye yeni girdim ona izin varda niye bana yok abla demek benimde hakkim
Ekmekle sorunum yok canim istesem hic yemem.bugun basim cok donuyodu yesem iyi gelir diye yani
Spor guzelde naptiiinnn ortakkkkkpasta masta hemde pilavv neyse ilk menun affedim barii
Bilmemde bencezor olur..abim tip okuyo su an 5.sinif birak calismayi cocuk basini kasiycak zaman bulamiyo helede bu sene stajlar basladi gece nobetleri falan..belki yuksek puani olmayan bi tip olsa orasini bilmemde dedim gibi abim derslerden baska biseyle mesgul olamiyo helede lisede o kadar bos zamani vardı özel okul olmasina ragmen tip zorlar bence :)ama sen bilin yinede canim
19da ne lisesi
Çoook paylaşım olmuş menüleriniz hafta sonu olmasına rağmen gayet güzel benim menüm ise yine cezalık
Sabah
Peynir zeytin çay yumurta
Ara nescafe Yeşilçay
Öğle 2 kaşık pilav 2 kaşık nohut
Ara ayva
Akşam yağsız karnıyarık 3 kaşık pilav
Kızlarımla kurabiye yaptık maalesef 2 tane yedim
2lt su
Dünkü spor cezamın üzerine Leslie 2 mil
Ben burdayiiimakovser gormeden dondurma ismarliiim sana
saol canım isterim
Yollim hemen akovser yok buralar bize kaldi
Yine spor yok yaaa akovser kes cezamı... Ödülümü ziyadesiyle geç saatte de olsa pazar günü olmadan yedim
Benim 3 yakınım tıp okuyor. Valla çocuklar sabaha kadar uyumadılarsa oluyor. Tıp için çalışıp okumak çok zor. Zor bir bölüm... Ben iki yıllık bitirmiştim. Sonra 4 yıllık kazandım. Ay kim gidicek dedim ama gittim. İyi ki de gitmişim. Tıp da 6 sene yani pfff
Allah yardımcın olsun Can'ım. Buralarda ol aama sınavı da ihmal etme
Hafta içi 8 de kahvaltı yapıp 12 de yemek yiyorum. Haftasonu 11de kahvaltı yapınca yemek kalıyo akşama
[QUOTE="gogo2405, post: 49903235, member: 470856]
Korkma kız bu ara tirtim ben reelde olmadım nerdeyse 15 gün geçti sistikce şiştim.
Rakip değiliz artık kaptanım. Biz eski gruba devam.
Yok bu gece burdayım gibi :)
İstediğin ceza olsun ben sana bulup çıkarırım birazdann
Ben günlerdir yeme falan yemiyorum desem yeridir, günde 1 kere o da açlıktan bayılmaya doğru olunca :))
Bugün biraz toparladım gibi menü yazmaya da başladım ama ilk güden rezil menü oldu
Aslında fena değil hatta öğlen çok az yemişsin..
Kurabiyeye ceza gelir ama hatırlamıyorum ödül öğünü yedin mi diye, yemediysen gelmez :)
Geldi ve gördü bileeee
yakalandikk
Gece gece beni çileden çıkartmayınnnn
Bu hafta eksiyle gelmezseniz canınızı okurum
geliriz geliriz insAllah
İsim | Cuma | Cumartesi | Pazar | Pazartesi | Salı | Çarşamba | Perşembe |
| ÖDÜL | - | - | - | - | - | |
| - | - | - | - | - | - | - |
S sunal | ÖDÜL 50 M | - | - | - | - | - | |
@Kiloluyum-napim | - | - | - | - | - | ||
| ÖDÜL 150 İA | - | - | - | - | - | |
| - | - | - | - | - | - | |
M Mitsuomi | ÖDÜL 200 İA | - | - | - | - | - | |
| ÖDÜL | - | - | - | - | - | |
| - | - | - | - | - | - | |
D damlalar | ÖDÜL | - | - | - | - | - | |
A aseeel | - | - | - | - | - | - | |
Z zelis90 | - | - | - | - | - | - | - |
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?