Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Kurabiyelere ceza gelebilir odul degilse onun disinda guzel :)

Özge ezdi geçti bizi
Süpersin bebeğim
Nasıl yani bu hafta kaptanla mı kapışıcam ben, eski rakiplerim kalktı mı
Korkma kız bu ara tirtim ben reelde olmadım nerdeyse 15 gün geçti sistikce şiştim.
Hoşgeldin canım Gonca bende 40 olmak üzereyim 167 cm 69 kg civarı. Beraberce zayifliycaz benimde tsh yüksek daha önce de yükselmişti spor ve diyetle düştü.
Canım menunu alt alta yazarsan iyi olur daha anlaşılır olur.
Evet canım ben mezun olmak istiyorum:) Giriş yapamadım bi türlü köyde olunca zor oldu
Cuma günü kilo bildirmeyi unutma melisim.

Tıp ve çalışmak bir arada zor gider.

Kötü olmamış ama ödül geç saate kalmış :)

yeos menüne yorum yapmayı unutmuşum ,korka korka okdum ama bir şey göremedim gayet güzel menün,fakat spor nerde

Yine spor yok yaaa akovser kes cezamı... Ödülümü ziyadesiyle geç saatte de olsa pazar günü olmadan yedim

Benim 3 yakınım tıp okuyor. Valla çocuklar sabaha kadar uyumadılarsa oluyor. Tıp için çalışıp okumak çok zor. Zor bir bölüm... Ben iki yıllık bitirmiştim. Sonra 4 yıllık kazandım. Ay kim gidicek dedim ama gittim. İyi ki de gitmişim. Tıp da 6 sene yani pfff

fyzanur yok ben liseyi geçen sene bitirdim bu sene sınava hazırlanıyorum yani burdayım :)

Allah yardımcın olsun Can'ım. Buralarda ol aama sınavı da ihmal etme
dolu dolu bir menü canım keske aksam yemeğini ogle ve aksama bilsen daha sağlıklı olur
Hafta içi 8 de kahvaltı yapıp 12 de yemek yiyorum. Haftasonu 11de kahvaltı yapınca yemek kalıyo akşama
[QUOTE="gogo2405, post: 49903235, member: 470856]

Korkma kız bu ara tirtim ben reelde olmadım nerdeyse 15 gün geçti sistikce şiştim.

Rakip değiliz artık kaptanım. Biz eski gruba devam.[/QUOTE]

Hayırlı Geceler Kızlar :) herkes uyudu sanırım

Yok bu gece burdayım gibi :)

İstediğin ceza olsun ben sana bulup çıkarırım birazdann
Ben günlerdir yeme falan yemiyorum desem yeridir, günde 1 kere o da açlıktan bayılmaya doğru olunca :))
Bugün biraz toparladım gibi menü yazmaya da başladım ama ilk güden rezil menü oldu

Aslında fena değil hatta öğlen çok az yemişsin..
Kurabiyeye ceza gelir ama hatırlamıyorum ödül öğünü yedin mi diye, yemediysen gelmez :)

Ben burdayiiimakovser gormeden dondurma ismarliiim sana

saol canım isterim

Geldi ve gördü bileeee

Sen hiç merak etme canım, ceza işi bende :)))

yakalandikk

**HAFTALIK EGZERSIZLERIMIZ**

Kizlar artik her hafta vucudumuzdaki tum kaslarimizi calistirmaya, gelistirmeye ve sIkILasmamiza katki saglamasi icin bolgesel egzersizler paylasacagim,
Karin, bacak, kalca, gogus ve kol kaslarinizi calistirack olan bu egzersizler, kas kitlenizin artmasini saglayacak ve daha kolay kilo vereceksiniz.
Hergun toplam 10 dakikanizi almayacaklar, emin olabilirsiniz.

Kendi egzersizinize ek olarak lutfen haftada 5-6 kez yapmaya gayret ediniz.
Saglik sorunu olan uyelerimizi tenzih ediyorum..
Bu mesaji favorilerinize ekleyin, mesajin sag altinda favorilerime ekle yazisini gorebilirsiniz, daha sonra kendi profilinize girip favorilerinizden istediginiz her zaman acip yapabilirsiniz bu egzersizleri.
Hatta kendinize egzersiz arsivi olusturmus olursunuz bu sayede :)

1.Ilk egzersizimiz karin kaslarimiz icin, her iki yanımız için 30ar kez yapıyoruz, toplam 60 kez hareketi tekrarliyoruz.

2.Bu egzersizimiz ic bacak icin, ic bacaktaki fazlalıklar ve sarkmalar icin. Her bacak için 50 kez, toplam 100kez hareketi tekrarliyoruz.

3.Ucuncu egzersizimiz simit bolgesi icin. Her iki yanımız icin 30ar kez yapıyoruz, toplam 60 kez hareketi tekrarlıyoruz.

4.Son egzersizimizde kol kaslarimiz icin..

Kolay gelsin , bol ter atmalar :)

Bu arada söylemeyi unuttum bu hafta 7. olduk..
Hadi inşaAllah haftaya dereceye girelim..

***4. Takım 502. Etap *** YEDINCI

tiffany20 (50.4/ / /%) bildirimde bulunmadı
Papillon (86.3 / 86.1 / 0.2 / %0.23)

Yawrukush (65.3 / 64.8 / 0.5 / %0.76)
isimsiz965 (63.1 / 63.3 /+0.2 / %-0.32)
sunal (83.6 / 83 / 0.6 / %0.72)
kiloluyum-napim (64.7 / 64.8 / +0.1 / %-0.15)
yeos (86.6/ 86 /0.6 / %0.69 )
marlin18 (56.9 / 56.3 / 0.6 / %1.05)
Kyohei14 (66.6 / 66.5 / 0.1/ % 0.15)

4. Takim Ortalaması: % 0.347

TUM CITIRLARIN DIKKATINE

• Canlarim uyelerimizin cogunlugunun karari ile artik menulerimizdeki kacamaklar, yenilen gidaya ve uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
  • Ayni sekilde egzersizlerimizdeki eksiklikler de uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
  • Tablomuzdaki MUAF ibaresinin anlami, bir saglik sorunu veya olagan disi bir durumdan oturu uyemizin muaf tutulmasini belirtir.
  • Tablomuzdaki ODUL ibresinin anlami, haftada 1 ya da 2 ogun, cuma tarti bildiriminizden sonra dilediginizi yediginiz ODUL OGUNUNU belirtir. Odul ogunlerinden dolayi ceza almazsiniz.
KISALTMALARIN ANLAMLARI:
JJ: Jumping jack hareketi
IA: Ip atlama
M:Mekik egzersizi
Y:Yuruyus
DK: Dizleri karina cekerek oldugumuz yerde kosma
S: Squat

CUMARTESİ GUNU MENU VE SPOR CIZELGEMIZ
Tablomuzda her gun icin 2 adet ifade bulunmaktadir.Ilki menulerimiz icin, ikincisi ise yaptigimiz egzersizlerimiz icindir.

İsimCumaCumartesiPazarPazartesiSalıÇarşambaPerşembe
isimsiz965 ÖDÜL -----
Papillon_ -------
S sunal ÖDÜL 50 M-----
@Kiloluyum-napim -----
yeos 200 DKÖDÜL 150 İA-----
marlin18 ------
M Mitsuomi ÖDÜL 200 İA 50 S-----
fyzanur ÖDÜL -----
Yawrukush ------
D damlalar 15 dk yÖDÜL -----
A aseeel - -----
Z zelis90 -------

[TD] L LaMiaVita [/TD]

[TD]-[/TD]

[TD]ÖDÜL [/TD]

[TD]-[/TD]

[TD]-[/TD]

[TD]-[/TD]

[TD]-[/TD]

[TD]-[/TD]

[/TR]

[TD] asya_01 [/TD]

[TD]-[/TD]

[TD]-[/TD]

[TD]-[/TD]

[TD]-[/TD]

[TD]-[/TD]

[TD]-[/TD]

[TD]-[/TD]

[/TR]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…