Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Önemli değil canım, alışırsın zamanla :)
menülerde ki
eline sağlık kuzum:)
A aseeel rakip olmuşuz hadi bakalım cumaya kadar kim daha çok verecek :)
fyzanur menündeki spor kısm
@Kiloluyum-napim o konuda hiç şüphem yok :) normalde tanımadığın biri senin için kılını bile kıpırdatmaz burdaki özveri gerçekten takdire şayan
iyigeceler kızlar
isimsiz965 teşekkür ederim mesele devam ettirebilmekte onu da başarabilirsem ne mutlu bana :) :)
iyi geceler kızlar herkese kendinize iyi bakın paylaşımlarımın daha çok ve daha düzgün olması ümidiyle by by

Kızlar iyi geceler.. umarım iyisinizdir... annemlerdeyim. Burada internet çok yavaş.. sayfalar açılmıyor.. menümü zor paylaşıp çıkıyorum..
Menüm:) sabah: yumurta
Zeytin
Peynir
Ceviz
Kayısı
2 dilim ekmek
Öğle:) çorba
Pırasa
Salata
Akşam: ödül( 2 poğaça ev yapımı küçük)
1 dilim yaş pasta
Su: 2 lt
Egzersiz: malesef

aksam dışında güzel :) ama egzersizde olsaydı keske azda olsa

Neyse canim bosver sıkma canini beraber fit olucaz sonra agizlarinin payini verirsin ins.:)

Ben sana sporsuz menü yazma demedim miii
Cezaların bugünün sporu sayılmaz, zaten spor yapmadığın için ceza alıyorsunn
Eneeee unuttum kiz yarina borcum olsun :) bide gecen haftanin cezalarini nerden bulabilirim canim yaa keske telden ss alsaydim :/
Abla yazılan kısmı görmedin mi sennnn ??
Yoksa 20-den küçükler abla diyebiliyor muuuu ???
Evet ya bana o kadar kizdi fyzanur bende 20ye yeni girdim ona izin varda niye bana yok abla demek benimde hakkim
Ekmekle sorunum yok canim istesem hic yemem.bugun basim cok donuyodu yesem iyi gelir diye yani
19 a kadar izin veriyorum

Spor guzelde naptiiinnn ortakkkkkpasta masta hemde pilavv neyse ilk menun affedim barii
Bilmemde bencezor olur..abim tip okuyo su an 5.sinif birak calismayi cocuk basini kasiycak zaman bulamiyo helede bu sene stajlar basladi gece nobetleri falan..belki yuksek puani olmayan bi tip olsa orasini bilmemde dedim gibi abim derslerden baska biseyle mesgul olamiyo helede lisede o kadar bos zamani vardı özel okul olmasina ragmen tip zorlar bence :)ama sen bilin yinede canim
L LaMiaVita canım sen liseye mi gidiyorsun ? 2 haftalık tatil bitince buraya girebilecek misin
19da ne lisesi

Çoook paylaşım olmuş menüleriniz hafta sonu olmasına rağmen gayet güzel benim menüm ise yine cezalık
Sabah
Peynir zeytin çay yumurta
Ara nescafe Yeşilçay

Öğle 2 kaşık pilav 2 kaşık nohut

Ara ayva
Akşam yağsız karnıyarık 3 kaşık pilav
Kızlarımla kurabiye yaptık maalesef 2 tane yedim
2lt su
Dünkü spor cezamın üzerine Leslie 2 mil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…