iyi olmuş canım menü zamanla suyunuda artırsın insAllah :)
Saka aa gerçekten miiiiasyacım sen kaç yaşındasın fatime zaten kaçtın kız unuttum22 yaşında olsa sen kaçsın ki ona abla diyosun
isimsiz965 teşekkür ederim mesele devam ettirebilmekte onu da başarabilirsem ne mutlu bana :) :)
menülerde kiÖnemli değil canım, alışırsın zamanla :)
fyzanur menündeki spor kısm
iyigeceler kızlar@Kiloluyum-napim o konuda hiç şüphem yok :) normalde tanımadığın biri senin için kılını bile kıpırdatmaz burdaki özveri gerçekten takdire şayan
iyi geceler kızlar herkese kendinize iyi bakın paylaşımlarımın daha çok ve daha düzgün olması ümidiyle by byisimsiz965 teşekkür ederim mesele devam ettirebilmekte onu da başarabilirsem ne mutlu bana :) :)
Peşin peşin 200 DK yaptım ya
Yok bundan sonra pasta, pilav..
Uzun zamandır istediğim pastaydı o yüzden dayanamadım yedim, sıradan pasta olsa yemezdim inan..
iyi bari afiyet bal seker olsunye ye
Sağol canım, yiyim de et olsun ne kadar olucaksa artıkk
Saka aa gerçekten miiii27 olucam salı günü ayyy ne ayippp etmişim yaa karistirmisim demek yaa
löp löp et olsun
Amannn istemezzzz fazla 10 kilo var, isteyen alsın bana çok
keske zayıf olupta kilo almak isteyenlere verebilseydik kilolarimizdan
Kızlar iyi geceler.. umarım iyisinizdir... annemlerdeyim. Burada internet çok yavaş.. sayfalar açılmıyor.. menümü zor paylaşıp çıkıyorum..
Menüm:) sabah: yumurta
Zeytin
Peynir
Ceviz
Kayısı
2 dilim ekmek
Öğle:) çorba
Pırasa
Salata
Akşam: ödül( 2 poğaça ev yapımı küçük)
1 dilim yaş pasta
Su: 2 lt
Egzersiz: malesef
Valla hee, hem biz kurtulurduk hem onlar isedikleri gibi olurdu
Neyse canim bosver sıkma canini beraber fit olucaz sonra agizlarinin payini verirsin ins.:)Merhaba feyza abla hoşbuldum :) Al benden de o kadar diyorum sen anla :) Gerçi dert etmeyelim hepimiz bunun için burdayız. Bir şekilde halledeceğiz. Başıma gelen olayı sormuşsun özet geçeyim sana hemen arkadaşımın evine gittim geçen gün öyle laf lafı açtı birlikte spora başlayalım mı diye bir fikir sundum gayet hevesli bir şekilde cevap beklerken arkadaşımın ablası da bu lafımın üstüne benim kardeşimin spora ihtiyacı yok sen kendi fazlalıkların için başlasan fena olmaz dedi bana haklısın diyip gülüp geçtim ama gel gör ki bana nasıl dokundu o laf. Belkide ben çok hassaslaştım bu konuda ondan da bu kadar etkilendim bilmiyorumfyzanur
Eneeee unuttum kizBen sana sporsuz menü yazma demedim miii
Cezaların bugünün sporu sayılmaz, zaten spor yapmadığın için ceza alıyorsunn
Evet ya bana o kadar kizdiAbla yazılan kısmı görmedin mi sennnn ??
Yoksa 20-den küçükler abla diyebiliyor muuuu ???
Ekmekle sorunum yok canim istesem hic yemem.bugun basim cok donuyodu yesem iyi gelir diye yanibulgur 5 kaşığı geçmese iyi olur muş ,üstüne 5 dilim ekmek çok kötü olmuş .ekmek miktarını düşürebilirsen 3 e düşür her öğünde 1 dilim ye bence . oda olmazsa 4 e düşür zamanla 3 yaparsın ,yavaş yavaş da azaltabilirsin
19 a kadar izin veriyorum
Spor guzelde naptiiinnn ortakkkkkMenüm
Öğlen
6-7 kaşık pilav
1 kaşık etli sos
Ara
Yarım elma
1 kupa yeşilçay
Akşam
3 yağsız ızgara köfte
2 çatal patates püresi
2 küçük dilim pasta
1 fincan çay
1 kupa yeşilçay
Kaç saattir kivi deyip geziyorum, akşam aldırdım ama yemedim, yemeden uyursam rüyama girmez umarım
3.5 litre su
Spor
100 duvar şınav
200 DK
50 squat
50 mekik
Bilmemde bencezor olur..abim tip okuyo su an 5.sinif birak calismayi cocuk basini kasiycak zaman bulamiyo helede bu sene stajlar basladi gece nobetleri falan..belki yuksek puani olmayan bi tip olsa orasini bilmemde dedim gibi abim derslerden baska biseyle mesgul olamiyo helede lisede o kadar bos zamani vardı özel okul olmasina ragmen tip zorlar bence :)ama sen bilin yinede canimoku oku bitmiyovalla şu üniversite bitsin hem çalışıp hem baştan tıp okumayı düşünüyorum seneye Allah izin verirse.ikisi bir arada gider mi bilemiyorum.3.üniversite olacak hala dikiş tutturamadım .kaç gündür araştırıyorum hem çalışıp hem tıp okuyan var mı diye .
19da ne lisesi
Ben burdayiiimHayırlı Geceler Kızlar :) herkes uyudu sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?