Güzel fikir teşvik edici olabilir kabul ediyorum
Çoğunluk kabul ederse yarından itibaren yapalım, 1-2 kişiyle tadı olmuyor :)
Evet canım ödüllü oldu ama hepsinden az miktarda yiyince bugün eksideyim çok şükür :) ben porsiyonlari azaltmaya karar verdim hem böyle olunca depresyona girmiyorum :))Az yemişsin sanki canım..
Çok şükür iyilik canım :)
Sen nasılsın ?
Menü de güzel :))
1 tabak kısır ödülün olmuş, afiyet olsun :)
Çok da geçmiş olsun bu arada..
Tamam canım benim :)
Afiyet olsun canım, ödüllü ödüllü menü olmuş :)
Yorulmuşsundur kuzummm..
Çok şükür Hazalım iyiyim ben de :)
Canım ip atlama dışında bir şey olursa ben de katılırım ama ip atlama jumping Jack yapamıyorum ben dizlerim rahatsız biraz adım yarışmasına varım mesela :)Canlar, eskiden biz bir egzersiz seçip akşama kadar kim daha çok yapacak diye yarışma düzenliyorduk aramızda..
Misal ip atlama, akşam belli bir saate kadar kim daha çok atlayacak diye..
Kendi sporumuzun yanında bize faydası olacağını düşünüyorum tabi kabul ederseniz..
Fikirlerinizi bekliyorum :)
Evet canım ödüllü oldu ama hepsinden az miktarda yiyince bugün eksideyim çok şükür :) ben porsiyonlari azaltmaya karar verdim hem böyle olunca depresyona girmiyorum :))
Canım ip atlama dışında bir şey olursa ben de katılırım ama ip atlama jumping Jack yapamıyorum ben dizlerim rahatsız biraz adım yarışmasına varım mesela :)
Yok birden fazla azaltmiycam ama zamanla yarı yarıya azaltmak istiyorum :) bence genel olarak fazla yiyoruz aslında bu kadar yiyecege ihtiyacımız yok ama şahsen benim gözüm ac :)En iyisini yapmışsın canım :)
Bir de böyle dene, bakalım cuma sonuç ne olacak..
Çok fazla azaltma da ama..
Tamam canım :)
Ben de seninle aynı fikirdeyim canım :)Yok birden fazla azaltmiycam ama zamanla yarı yarıya azaltmak istiyorum :) bence genel olarak fazla yiyoruz aslında bu kadar yiyecege ihtiyacımız yok ama şahsen benim gözüm ac :)
Ölüyoruuuuuum hafta sonu gezmek çocuklarla ilgilenmek ev işi yapmak derken giremedim çocukları soktum banyoya oynarlarken geçmişi okudum yarım yamalak dün ve bugün mü menümü atayım gene gelirim inş
Dün
Sabah kahvaltı da allah ne verdiyse (ödül yaptım )
Akşam çorba hamsi
Gece yeşil çay
Su 2 lt
Spor 4 saat vialand da dolaşma
Bugün
Sabah yumurta peynir tam tah ekmek domates salatalık bir kaç yasak besin daha yazmıym
Öğle çorba
Ara yeşil çay
Akşama türlü 1 tabak 2 kaşık pilav
Su 2 lt
Türk Kahvesi içerim
Kızlarımla pankek yaptık faaliyet aktivite amaçlı ev mis gibi kokuyor yememek için Yeşilçay yapıyorum
Feyza ayrıldı mıFeyza ayrılmak istediğini söyledi o yüzden yok..
Bilmiyorum belki fikri değişir diye açıklama yapmadım..
İyi ki, gördün canım tahataprensi unutmuşum
Sporsa evet yenerim lakin maalesef çok yavaş kilo veriyorum yine de üstüme düşeni yaparım tabiMerhaba canım rakip olduk senle beni yenebilecek misin bakalım
Bence çok iyi olurCanlar, eskiden biz bir egzersiz seçip akşama kadar kim daha çok yapacak diye yarışma düzenliyorduk aramızda..
Misal ip atlama, akşam belli bir saate kadar kim daha çok atlayacak diye..
Kendi sporumuzun yanında bize faydası olacağını düşünüyorum tabi kabul ederseniz..
Fikirlerinizi bekliyorum :)
Ben varım tatlımÇoğunluk kabul ederse yarından itibaren yapalım, 1-2 kişiyle tadı olmuyor :)
İyi akşamlar spor konusunda bende varımDahlia_ abla bencede çok iyi fikir :) yarışma herkesi motive eder gibime geliyor hemde daha fazla spor yapmış oluruz
Bugünkü menümİyi akşamlar spor konusunda bende varım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?