Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Arkadaşlar kural olarak düşündüğümüz bir madde için oylama yapalım diye karar verdik.
Cuma günü tartı bildirimini fotoğraflı yapalimmi. Herkes mesajı alintilayip cevabını belirtsin lütfen.
Karar oy cokluguna göre verilecektir.

Papillon Evet

Yawrukush Evet
isimsiz965 Hayır
sunal Evet

Elizan-seyma Evet
yeos Hayır
marlin18 Evet
Kyohei14 Evet
Saadetim33 Evet
fyzanur Evet / Hayır

eda sofi Evet / Hayır
AKovser Evet
asya_01 Evet / Hayır
gogo2405 Evet
zelis90 Evet / Hayır
Damlalar Evet
aseeel Evet
LaMiaVita Evet

Eminekendir Evet / Hayır
tahataprens1990 Evet

Eminekendir Z zelis90 eda-sofi asya_01 fyzanur

13 Evet 2 Hayır var oy çokluğu sağlanmış.

aman aman maşallah de

aslında geçen haftaya kadar menülerim iyiydi. geçen hafta dağıldım ama ona rağmen kilo verdim. çok güzel oldu. geçen haftanın acısı bu hafta çıkmasın diye bu hafta çok dikkat etmem lazım.

şuan işteyim tartılmadım sabah ama yarın sabah unutmazsam tartılırım inş.

100grmck gitmiş:)cumaya 83lü bişeler olsam süpper:)

Haftasonundan yüzünün akıyla çıkmşsın, tebrikler canım :)

Benim fotoğraf yüklenmiyo arkadaslar tlf.da sorun var denedim defalarca fakat olmadı

Fotoğraf botuyu büyüktür o yüzden yüklenmemiştir canım..

MaşaAllah MaşaAllah
Daha dikkat etmeden böyle verdiysen dikkat edersen ne kadar verirsin düşünemiyorum artık :)

kızlar merak ettiğim birşey var. sabah tartıldınız, gece yatmadan da tartıldınız arada kaç kilo/gram oynuyor? benim bazen sabahki kilomla akşamki arasında 2 kilo olduğu bile oluyor

1-1.5 kilo kadar gördüm yanlış hatırlamıyorsam...
Hele bir de akşam erken yeyip, sonrasında da su bile içmezsen çok daha fazla gidiyorr..

kızlar merak ettiğim birşey var. sabah tartıldınız, gece yatmadan da tartıldınız arada kaç kilo/gram oynuyor? benim bazen sabahki kilomla akşamki arasında 2 kilo olduğu bile oluyor
Akşama kadar yediklerine bağlı geç saate kadar yersem 1 kilodan az farkediyor ama erken saatte yemeyi bırakınca 1 den fazla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…