Benimde 2 kg fark ediyorkızlar merak ettiğim birşey var. sabah tartıldınız, gece yatmadan da tartıldınız arada kaç kilo/gram oynuyor? benim bazen sabahki kilomla akşamki arasında 2 kilo olduğu bile oluyor
Kahvaltıyı sağlam yapmıştım tıka basa yani başla birşey yemesem de olurdu .aman bıraz kilo vereyim hemen şımarıyorumCok az yemissin benimngibi doydun mu bari :)
İnşallah beraber göreceğiz canımAllahım 69 ü bende görebilirim inş
Yakşamlar kızlar :)
Menüm
Sabah
1 haşlanmış yumurta
1 bardak süt
4 ceviz
3 kayısı
Ara
Şekersiz çay
Öğlen
Tavuk nagıt
2 dilim tbekmek
Bol yeşillik
Ara
Bir dilim ananas
Akşam
5 kaşık mantı yağsız
Su 2 litre
Spor 1 saat yürüyüş
Duvar şınavı da 50 kere yapmaya çalışcam bu hafta çok yoğunum çünkü
Bugün kimse pek vakit bulamamış benim gibi şuanda öyle bir uyku bastı ki nasıl spor yaparım bilemem yaparsam duvar şınavını mutlaka yapacağımçay sonrası açılırım inş .bugün tartılamadım menüm şuşekilde
Sabah
Peynir zeytin 1 dil ekmek normal
Öğlen pırasa 5 kaşık çorba
Ara Türk kahvesi diyet bisküvi
Akşam salata 6 kaşık lahana yemeği 5 kaşık türlü
2 lt su
Kahvaltıyı sağlam yapmıştım tıka basa yani başla birşey yemesem de olurdu .aman bıraz kilo vereyim hemen şımarıyorum
Evet canım kaloriyi dengelemeye çalışıyorum kaçamak olunca dışarıda olunca bazen mecburen ne varsa onu yiyorummenü de kaçamam kar var ama en azından alınan kalori miktarı fazla deil :) su ve egzersiz güzel
Evet canım kaloriyi dengelemeye çalışıyorum kaçamak olunca dışarıda olunca bazen mecburen ne varsa onu yiyorum
İyi akşamlar kızlar nasılsınız?
Bugün bütün gün disaridaydim uğrayamadım @AKovser poğaça kaçamağım var canım cezami razıyımarkadaşa kahvaltıya gittim orada yedim..
Mocha kahve malesef şekerli ama ben küçük boyune yarısını içtim:) eşim almıştı avm klasigimiz ille içiyoruz onu ben de çok az içtim en azindan kalorisini azalttım :)
Menün güzelmiş canım afiyet olsun kahvaltıda nugget hiç denememistim ilginç geldi :)Merhaba kızlar bugün baya sessiz ortalık :)
sabah
2 dilim ekmek
2 tane nugget
Yarim kk peynir
Öğle
4 kaşık bulgur pilavı
3 kaşık yoğurt
1 kase çorba
Aksam
1 kase çorba
1 tabak nohut yemeği
2 kaşık yogurt
Su 2 lt
Egzersiz 5000 adim
Aynen zararın neresinden dönersem kardır diyorum :)en azından boyle kötünün iyisi oluyor :)
Menün güzelmiş canım afiyet olsun kahvaltıda nugget hiç denememistim ilginç geldi :)
Aynen zararın neresinden dönersem kardır diyorum :)
Afiyet olsun canım :)saol canım :) ne bilim ben nuggeti çok severim sabah ta olsa aksamda olsa yerim :) evet en az zarar her zaman iyidir
Afiyet olsun canım :)
İyi akşamlar kızlar:)
Menüm: sabah:1 dilim ekmek
Yumurta
Ceviz
Zeytin
Ara: süt
Kivi,hurma
Akşam:döner
2 dilim ekmek
Ayran
Salata
Su:2 lt
Spor:40 dk yürüyüş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?