Bugün menüm
Sabah
Peynirli omlet
1 dilim ekmek
Zeytin
Öğlen
Çubuk kraker okuldaydım çok acıktım
Akşam
Et
Ayran
Salata
Su 2 litre
Spor 6000 adım 30 şınav
Listede de olmaktan mutlu olurum benim için kilo vermek asıl amaç sizin desteğinizle şuan güzel gidiyorum burada olmak herşekliyle yetiyor sağolunGörürsün tabikide. Canım liste dışı yarışmaya devam edermisin yoksa paylaşım alanında oylama baslatayimmi. Ama habersiz ortadan kaybolmak falan Yo ona göre düşün cevap ver lütfen. Tabi oylamada oy birliği olması gerek diye biliyorum.
Vuuuu hiç yemeyeydin maşallah spor çok yemek azBugün menüm
Sabah
Peynirli omlet
1 dilim ekmek
Zeytin
Öğlen
Çubuk kraker okuldaydım çok acıktım
Akşam
Et
Ayran
Salata
Su 2 litre
Spor 6000 adım 30 şınav
Eğer alıştırma diyosan küçük kilitli poşetlere hurma ceviz badem kayısı vs. Bişeyler koyup at çantana canım. Öğlen yemek içinse saklama kaslarına salata karabugday yoğurt bi meyve yada yulaf ezmesi misli süt gibi şeyler yada ufak sandvicler yapabilirsin.Kızlar okula atıştırmak için ne götürsem acaba 6 saat haliyle acıkıyorum
Normalde de çok yiyen biri değilim gülüm pko var bende ve insülin direncim yüksek haliyle habire şişiyorumVuuuu hiç yemeyeydin maşallah spor çok yemek az
Ara çok kısa abliş salata vs yiyemem ama sandviç olabilir market ekmeğiyle yapsam çok mu kalorili olur acabaEğer alıştırma diyosan küçük kilitli poşetlere hurma ceviz badem kayısı vs. Bişeyler koyup at çantana canım. Öğlen yemek içinse saklama kaslarına salata karabugday yoğurt bi meyve yada yulaf ezmesi misli süt gibi şeyler yada ufak sandvicler yapabilirsin.
Kepekli yada tahıllı sandviç ekmekleri oluyo bazı marketlerde canım.Ara çok kısa abliş salata vs yiyemem ama sandviç olabilir market ekmeğiyle yapsam çok mu kalorili olur acaba
İyi geceler canlar
@Yawrukush özgem Nasılsın nerelerdesin @AKovser kuzum geçti mi baş ağrın
Günaydın canlar..
Kusura bakmayın gelemedim akşamdan beri
Şimdi de işim var, öğlen gelip hem menülere, hem de şınavlara bakacağım..
Dün akşam yine ağrıyordu kuzum
O yüzden gelmedim takıma, biraz dinlensem geçer diye düşündüm, şimdi iyiyim çok şükür :)
Selamlar herkese.
geçmiş olsun canım
A. Selam nasılsın gonca abla grup çooookk sessiz eskiden de böyle miydi yeni olduğum için bilemiyorum Moral motivasyon için daha hareketli olmalı diye düşünüyorumSelamlar herkese.
Merak ediyorum şınav sonuçlarını dün kolum boynum tutuldu yaptıktan sonra değer inşallahGünaydın canlar..
Kusura bakmayın gelemedim akşamdan beri
Şimdi de işim var, öğlen gelip hem menülere, hem de şınavlara bakacağım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?