Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Güzel menün canım

Merabalar kizlar:)
Menum
Sabah
2 yumurtadan peynirli omlet cay maydanoz
Ara
2 kucuk lokum 1 kucuk cikolata(bayramlik olanlardan)
Ogle
Soganli sebze yemegi 2 dilim ekmek
Aksam
1 tabak sulu patates yemegi
5 kasik pirinc
Su 2 lt
Spor yuruyus bide 100 ziplama cezalarimida yapyrm @AKovser

menü çok güzel :)

menü güzel ama keske bütün menünu aksama sigdiracagina yarısınıda öğlen menüsünde yeseydin.. Su miktarinida artırabilirsen daha iyi olur :)

aleykum selam canım :) cikolataya ceza gelir heralde.. Birde bumbar dolma ne demek bilmiyorum :)

okudum abla :)

menü su ve spor çok güzel sadece açık sarma ne onu anlamadım =)

güzel ama çok az yetmişsin nerdeyse öğle aksamda hic yemek yok az yemek vücudu dahada kiloya karşı dirençli yapıyor canım bende öyle olmuştu

Öğle lahmacun olmamış canım
Bebeklerin bakışları insani öldürüyor zaten

çikolata ve lokuma ceza gelir sanırım :)

güzel ama çok az yetmişsin nerdeyse öğle aksamda hic yemek yok az yemek vücudu dahada kiloya karşı dirençli yapıyor canım bende öyle olmuştu

Haklısın ablada günde yediklerimi nerdeyse üçte birine düşürdüm düzenli sporda yapıyorum buna rağmen 1 kilo bile veremedim canım çok sıkkın cumadan beri daha az yemeye çalışıyorum

Slim in 6 yapmıştım bi ara bende güzel spor.

Yukseltelim motivasyonu bebeğim

Gonca abla bende sizlere sormak istiyordum . Ben eskiden slim in 6 yapıyordum. Memnun kaldığım için ona devam edeyim dedim. Şimdi sizlerden çok daha farklı egzersizler duyuyorum leslie, jillian, callenetics.. Bilemedim hangisi daha çok yararlı. Sizece hangisini yapsam daha verimli olur benim için?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…