kızlaarrrr kızlaaarrrr.... gece kalktım bir baktım ben açmışım bir paket bisküvi ye babam ye
aleykum selam canım :) nasıl oldun
Günaydın dün ölüyordum ağrıdan spora çok mu yüklendim bilemiyorum eğildim bir şey almak için kalkarken belimi kullanamaz oldum iğne ilaç istirahat derken hala aynıyım
Günaydınlar yarın tartı günü bugün hafif beslenmeye dikkat edelim lütfen
Siirt yöresine ait ince bağırsak dolması altı kaşık pilav farzet canım :)aleykum selam canım :) cikolataya ceza gelir heralde.. Birde bumbar dolma ne demek bilmiyorum :)
Isınmadan hareket yaptıysan olabilir. Vicks sürüp strec film sar canım iyi gelirGünaydın dün ölüyordum ağrıdan spora çok mu yüklendim bilemiyorum eğildim bir şey almak için kalkarken belimi kullanamaz oldum iğne ilaç istirahat derken hala aynıyım
Bisküvi ne ariyo evde acabakızlaarrrr kızlaaarrrr.... gece kalktım bir baktım ben açmışım bir paket bisküvi ye babam ye
Kız bari yoğurt yiyeydin havuç salatalık falan
Naptınnn sennnn
Bugün çok dikkatli ye, gece de kalkma mümkünsee
Bisküvi ne ariyo evde acaba
Akşam dediğim saat 16 civariydi.akşam erken yediğimiz için öğle yemeği ne pek gerek kalmıyor. Kahvaltı yi çok erken yaparsam ancak o zaman öğle hafif bişeyler yiyebiliyorum
Suyuda malesef arttiramadim bir türlü
kızlaarrrr kızlaaarrrr.... gece kalktım bir baktım ben açmışım bir paket bisküvi ye babam ye
Günaydın canlar..
Uğrayamadım dün akşam..
Belki de iyi oldu dinlendim biraz bilgisayardan uzak..
Başım da bugün ağrımıyor çok şükür..
Bir sıkıntı olmazsa artık buralardayım :)
Siirt yöresine ait ince bağırsak dolması altı kaşık pilav farzet canım :)
Ceza geliyorum diyo cnmkızlaarrrr kızlaaarrrr.... gece kalktım bir baktım ben açmışım bir paket bisküvi ye babam ye
Merhaba cnmMerhaba kızlar :)
Cnm ya kıyamamsorma yaa çok pişmanım
çok haklısın. bgn daha dikkatli olmaya çalışıyorum. gece ben çok su içiyorum. bu ce
dün gece kardeşimdeydim. onlarda abur cubur eksik olmuyor. dün akşam çayın yanına alcaklardı unuttular. tezgahın üstünde kaldı. keşke yeselerdi de ben görmeseydim.
Merhaba cnm
İyi günler kızlar naslsnznasılsın :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?