Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Günaydın dün ölüyordum ağrıdan spora çok mu yüklendim bilemiyorum eğildim bir şey almak için kalkarken belimi kullanamaz oldum iğne ilaç istirahat derken hala aynıyım
Isınmadan hareket yaptıysan olabilir. Vicks sürüp strec film sar canım iyi gelir
kızlaarrrr kızlaaarrrr.... gece kalktım bir baktım ben açmışım bir paket bisküvi ye babam ye
Bisküvi ne ariyo evde acaba

Kız bari yoğurt yiyeydin havuç salatalık falan

sorma yaa çok pişmanım

Naptınnn sennnn
Bugün çok dikkatli ye, gece de kalkma mümkünsee

çok haklısın. bgn daha dikkatli olmaya çalışıyorum. gece ben çok su içiyorum. bu ce

Bisküvi ne ariyo evde acaba

dün gece kardeşimdeydim. onlarda abur cubur eksik olmuyor. dün akşam çayın yanına alcaklardı unuttular. tezgahın üstünde kaldı. keşke yeselerdi de ben görmeseydim.

anladım canım bende geç kalkıyorum bazen 11i buluyor kahvaltım sonra 3 gibi az atistiriyorum birde 6 buçuk gibi yiyorum :)
suyu şişedeiçemeni tavsiye ederim :) ve bardak barska zor içiyordum simdi 1 lt lik su dolduruyorum yanıma aliyorum ara ara bi yudum bi yudum iç bitiyor hemen

Günaydın canlar..

Uğrayamadım dün akşam..
Belki de iyi oldu dinlendim biraz bilgisayardan uzak..
Başım da bugün ağrımıyor çok şükür..
Bir sıkıntı olmazsa artık buralardayım :)

hoşgeldin canım :) aman iyi ol lazımsın bize

kızlar bir önceki mesajımda yazıyormuşum yarıda bırakmışım. gece ben çok su içiyorum. bu gece aynı şekilde içsem sabaha tartıda beni olumsuz yönde etkiler diye düşünüyorum siz ne diyorsunuz ??

Cnm ya kıyamam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…