Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

pide ekmeği nasıl oluyor bilmiyorum canım büyüklüğüne kadar
Avuç içimin yarısı kadar canım
Hangi ilacı kullandın kuzum
Glucophage sanırım adı canım. Hamilelikten once kontrol altına alamadığım için gebelik sekeri çıktı bende günde dört kez insülin vuruyordum hamileyken insülin direnci çok ciddiye alınmıyor ama pis ve sinsi bir hastalik aslında

Haklısın ablada günde yediklerimi nerdeyse üçte birine düşürdüm düzenli sporda yapıyorum buna rağmen 1 kilo bile veremedim canım çok sıkkın cumadan beri daha az yemeye çalışıyorum

belkide az yemenden dolayı vucudun kilo veremiyordur onun yerine normal olarak sabah öğle aksam ye ekmeği az alt yiyecek miktarlarını da azat ama yemeğini normal ye boyle çok az çünkü

anladım canım

gayet güzel menü spor ve su da güzel

Hangisi olsa fayda eder canım yeterki hareket olsun. Callenetics i pek bilmiyorum jillian ve slim sikilasmak için .leslie ev yürüyüşü zayıflamak kilo vermek için dışarı çıkmayınca yapmak için ama en güzeli dışarda yürüyüş kilo vermek için.
Etken maddesi metformin hatırladığım kadarıyla. Dr tavsiyesi olmadan kullanmamak lazım etkisi şekeri normal seviyeye indirmek. Ama yan etkisi de fazla. Insülin direnci için yapılması gereken düşük glisemik indeksli gıdalar tüketmek ve tempolu yürüyüş,spor yapmak. Glisemik indeks diyeti diye bi bakın nette bulursunuz bişeyler.

menü güzel ama keske bütün menünu aksama sigdiracagina yarısınıda öğlen menüsünde yeseydin.. Su miktarinida artırabilirsen daha iyi olur :)
Akşam dediğim saat 16 civariydi.akşam erken yediğimiz için öğle yemeği ne pek gerek kalmıyor. Kahvaltı yi çok erken yaparsam ancak o zaman öğle hafif bişeyler yiyebiliyorum
Suyuda malesef arttiramadim bir türlü

Günaydın dün ölüyordum ağrıdan spora çok mu yüklendim bilemiyorum eğildim bir şey almak için kalkarken belimi kullanamaz oldum iğne ilaç istirahat derken hala aynıyım
Isınma hareketleri yapmadan mı zıpladın gülüm

***4. Takım 504. Etap ***

tiffany20 (50.4/ / /%) iki kez bildirim yapmadı
Papillon (86 ///% )

Yawrukush (64.3 ///% )
isimsiz965 (62.8///% )
sunal (82 ///% )
Elizan-seyma (64.2 ///%)
yeos (85.1///%)
marlin18 (56.2 ///%)
Kyohei14 (66.6///% )

4. Takim Ortalaması: %

***UGUR BOCUKLERI***

Saadetim33 (70.5///%) 449.etapta 63.5 le izne ayrıldı.
fyzanur (75.8 ///%) 429. Etapta 66.5 kg ile izne ayrılan üye geri döndü.
eda sofi(79.6///%) 466.etapta 74 kg ile izne ayrıldı edsofi olan kullanıcı adı eda-sofi olarak değişti
AKovser (57.1///%) 430. Etapta 54 kg ile izne ayrılan üye geri döndü.
asya_01 (86///% )

gogo2405 (69.8///%) 496.etapta 67.3 kg ile bildirimsiz izne ayrıldı

zelis90 (70///%) Yeni üye; başlangıç kilosu 71; başlangıç tarihi 25 ocak; hedef 62
Damlalar (88.1///%) Başlangıç kilosu 92.7; başlangıç tarihi 8 ocak; hedef 68.. Not: ismi diskalifiye listesinde
aseeel (85.2///%)
Yeni üye; başlangıç kilosu 86.6; başlangıç tarihi 27 ocak; hedef 55
LaMiaVita (65.7///%) Yeni üye; başlangıç kilosu 66; başlangıç tarihi 28 ocak; hedef 53

Eminekendir(73.2///%) Yeni üye; başlangıç kilosu 75; başlangıç tarihi 29 ocak; hedef 60
tahataprens1990 (66.8///% )
Yeni üye; başlangıç kilosu 66.8; başlangıç tarihi 3 şubat; hedef 55

Ortalama: %

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…