Avuç içimin yarısı kadar canımpide ekmeği nasıl oluyor bilmiyorum canım büyüklüğüne kadar
Glucophage sanırım adı canım. Hamilelikten once kontrol altına alamadığım için gebelik sekeri çıktı bende günde dört kez insülin vuruyordum hamileykenHangi ilacı kullandın kuzum
Haklısın ablada günde yediklerimi nerdeyse üçte birine düşürdüm düzenli sporda yapıyorum buna rağmen 1 kilo bile veremedim canım çok sıkkın cumadan beri daha az yemeye çalışıyorum
Avuç içimin yarısı kadar canım
Glucophage sanırım adı canım. Hamilelikten once kontrol altına alamadığım için gebelik sekeri çıktı bende günde dört kez insülin vuruyordum hamileykeninsülin direnci çok ciddiye alınmıyor ama pis ve sinsi bir hastalik aslında
Bugünkü menüm
Sabah
2 dilim çavdar ekmeğinden fırında yumurtali peynirli ekmek
Zeytin
Öğle
1 kase mercimek çorbası
4kofte
Salata Yoğurt
Ara 1 elma
Şekersiz sütlü kahve
Akşam
1 tabak eksili köfte
Salata Yoğurt
Su 3 lt
Spor 8000 adım
@AKovser
isimsiz965 ama kucucuktu ya lokumlarda sekerde :/
belkide az yemenden dolayı vucudun kilo veremiyordur onun yerine normal olarak sabah öğle aksam ye ekmeği az alt yiyecek miktarlarını da azat ama yemeğini normal ye boyle çok az çünkü
Hangisi olsa fayda eder canım yeterki hareket olsun. Callenetics i pek bilmiyorum jillian ve slim sikilasmak için .leslie ev yürüyüşü zayıflamak kilo vermek için dışarı çıkmayınca yapmak için ama en güzeli dışarda yürüyüş kilo vermek için.Gonca abla bende sizlere sormak istiyordum . Ben eskiden slim in 6 yapıyordum. Memnun kaldığım için ona devam edeyim dedim. Şimdi sizlerden çok daha farklı egzersizler duyuyorum leslie, jillian, callenetics.. Bilemedim hangisi daha çok yararlı. Sizece hangisini yapsam daha verimli olur benim için?
Etken maddesi metformin hatırladığım kadarıyla. Dr tavsiyesi olmadan kullanmamak lazım etkisi şekeri normal seviyeye indirmek. Ama yan etkisi de fazla. Insülin direnci için yapılması gereken düşük glisemik indeksli gıdalar tüketmek ve tempolu yürüyüş,spor yapmak. Glisemik indeks diyeti diye bi bakın nette bulursunuz bişeyler.Avuç içimin yarısı kadar canım
Glucophage sanırım adı canım. Hamilelikten once kontrol altına alamadığım için gebelik sekeri çıktı bende günde dört kez insülin vuruyordum hamileykeninsülin direnci çok ciddiye alınmıyor ama pis ve sinsi bir hastalik aslında
Günaydın geçmiş olsun cnmGünaydın dün ölüyordum ağrıdan spora çok mu yüklendim bilemiyorum eğildim bir şey almak için kalkarken belimi kullanamaz oldum iğne ilaç istirahat derken hala aynıyım
Çok geçmiş olsun canım. Dikkat et kendineGünaydın dün ölüyordum ağrıdan spora çok mu yüklendim bilemiyorum eğildim bir şey almak için kalkarken belimi kullanamaz oldum iğne ilaç istirahat derken hala aynıyım
Akşam dediğim saat 16 civariydi.akşam erken yediğimiz için öğle yemeği ne pek gerek kalmıyor. Kahvaltı yi çok erken yaparsam ancak o zaman öğle hafif bişeyler yiyebiliyorummenü güzel ama keske bütün menünu aksama sigdiracagina yarısınıda öğlen menüsünde yeseydin.. Su miktarinida artırabilirsen daha iyi olur :)
Günaydın dün ölüyordum ağrıdan spora çok mu yüklendim bilemiyorum eğildim bir şey almak için kalkarken belimi kullanamaz oldum iğne ilaç istirahat derken hala aynıyım
Kız bari yoğurt yiyeydin havuç salatalık falankızlaarrrr kızlaaarrrr.... gece kalktım bir baktım ben açmışım bir paket bisküvi ye babam ye
Isınma hareketleri yapmadan mı zıpladın gülümGünaydın dün ölüyordum ağrıdan spora çok mu yüklendim bilemiyorum eğildim bir şey almak için kalkarken belimi kullanamaz oldum iğne ilaç istirahat derken hala aynıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?