Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

gayet güzel menü spor ve su da güzel
Teşekkür ederim canım
Tabii ki doktor tavsiyesi olmadan ilaç kullanılmaz hele ki şeker ilacı, bir önceki mesajımda yazmıştım doktorum verdi diye o yüzden tekrar yazma gereği duymamıştım.. Söylediklerin çok doğru canım ama nefis işte devamlı gi düşük gıdalar tüketemiyorsun mesela benim içimden canavar çıkıyor sanki makarna pilav görünce ilaç bana bu konuda yardımcı olmuştu iştahım kesilmişti açıkçası. Benim değerlerim çok yüksekti belki ondan direk ilaç verdi doktor bilemeyeceğim tabii. Şimdi emzirdiğim için kullanamıyorum ve farkı hissediyorum ilaç kullanırken daha kolay ve hızlı veriyordum şimdi kaplumbağa gibi gidiyorum
Günaydın dün ölüyordum ağrıdan spora çok mu yüklendim bilemiyorum eğildim bir şey almak için kalkarken belimi kullanamaz oldum iğne ilaç istirahat derken hala aynıyım
Çok geçmiş olsun canım spor öncesi ve sonrası esneme hareketleri yap mutlaka canım

rica ederim canım :)

Bi cezvede maydanoz kaynat yarım limon sık iç canım idrar söktürücü ödem söktürücü iyi gelir
Yemeklerden önce dere otu yiyin birer tutam kızlar iştahı azaltıp tok tutuyor

Kızlar menümü paylaşıyim

Sabah
2 dilim ekmek
3 kaşık menemen
kk peynir

Öğle
1 dilim ekmek
5 kaşık yemek
2 kaşık pilav
2 kaşık yoğurt

aksam
5 kaşık yemek
1 kase çorba
3 kaşık yoğurt

su 1.5 lt 2bardak yesilcay
egzersiz 3000 adim

Yakşamlar kızlar nasılsınız ? Benim durum fena bağırsaklar çalışmıyo ne su ne kayısı fayda etmedi :/

Menüm

Sabah

2 dilim tbekmeğiyle sucuklu peynirli tost
1 bardak süt

Öğlen
1 orta tabak taze fasulye susuz
1 orta tabak bulgur pilavı
1 küçük parca tavuk eti

Ara
Maden suyu

Akşam
4 köfte
1 dilim tbekmek
1 kurabiye

Su 2 litre
Spor 1 saat yürüyüş
Maydonoz limon kürü içicem birde

Bir tabak pilav fazla olmuş bence tartı öncesi canım perşembe günü pilav makarna gibi yemeklerden uzak durmalıyız :)

Bir tabak pilav fazla olmuş bence tartı öncesi canım perşembe günü pilav makarna gibi yemeklerden uzak durmalıyız :)
Bulgur pilavı canım bide tabak salata tabağı kadar küçük onun dışında diğer öğünlerim zaten az öğlen olduğu içinde sıkıntı olmaz diye düşünüyorum

Hazalim hicbir seye vaktim yetmiyor , fenalardayim kuzum
Bugun saat 4.30dan 9.30a kadar Aras agladi durdu, basim catliyor..
Sen nasilsin canim?

nasilsiniz asyam her sey yolunda mi?

@fyzanur nerdesin kuzum?
Aynı ozgem bildiğin gibi bizim kuzuya reflü için ilaç verdi dr ama film çekmedi çok küçük canı yansın istemiyorum söylediğin şeyler refluyu gösteriyor dedi bu hafta hep hastane ev arasında mekik dokudum ay özge ne çektik bu kusmadan yaa.sen nasılsın oglus lar nasıl

Menün güzel olmuş

Suyun da menün de güzel olmuş
İnşallah yarın hepimiz eksiliriz

Kizlar menümü yazayım
Sabah refik geldi. İnşallah yarın tartıyı etkilemez
KahvaltıM;1 haşlanmış yumurta
6 yeşil zeytin
2 wasa
Lor peynir ve biraz labne
2 dilim domates
Ara:sade kahve
Aksam;haşlanmış brokoli,
1 kase yoğurt
5 küp tavuk göğsü
Spor;11 bin adım yürüdüm
Su;1.5 litre
@AKovser

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…