- 20 Eylül 2012
- 22.156
- 89.340
- 798
sagol ablacim :)Motivasyonu artırıp haftaya daha fazla kilo vereceğine eminim
Tebrikler canım
Tebrikler
Haftaya fazlasıyla verirsin eminim.
Tebrikler özgem
idare etmeye calisiyorum gulum, sagolasin sen nasilsin?Aleykum selam canım..
Nasılsınnn ?
bende kolik bebek muzikleri aciyorum asyam biraz sakinlestiriyor sagolasin canim.Yalnız olmak çok zor ozgemelimizden tutan olsa hiç sıkıntı olmaz.bizim ki de öyle agliyor du tele fon makinasi sesi indirdim o sakinlestiriyor özge dene bir.bende senin gibiyim geçen kv öyle boş boş konustuki resmen ağlama krizine girdim eşim yüzüme soğuk su carpa carpa kendime getirdi lohusa depresyon u galiba ama zaman la daha duzelecek çocuklar da
gececek hic merak etme...
tebrikler herkese:)Rakip eşleşmesi
1. Grup - @yeos (85.1) - @Papillon_ (86) - @damlalar (88.1)
2. Grup - @Kyohei14 (66.6) - E Elizan-seyma (64.2)
3. Grup - @aseeel (85.2) - @gogo2405 (69.8)
4. Grup -Yawrukush (64.3) -@LaMiaVita (65.7)
5. Grup - @marlin18 (56.2) -isimsiz965 (62.8) - @Eminekendir (73.2)
6. Grup - @sunal (82) -Dahlia_ (57.1)
7. Grup - @Saadetim33 (74) - @tahataprens1990 (66.8)
*** Kazananlar ***
1. Grubun kazananı 0.7 kg ile @damlalar
2. Grubun kazananı 0.2 kg ile @Kyohei14
3. Grubun kazananı 1.3 kg ile @aseeel
4. Grubun kazananı 0.9 kg ile @LaMiaVita
5. Grubun kazananı 0.8 kg ileisimsiz965
6. Grubun kazananı yok
7. Grubun kazananı 1.1 kg ile @tahataprens1990
Tebrikler Canlar
@Saadetim33 rakip olmusuz gulum :)Rakip eşleşmesi
1. Grup - @yeos (84.9) - @Papillon_ (85.5) - @damlalar (87.4)
2. Grup -isimsiz965 (62) - @aseeel (83.9)
3. Grup - E Elizan-seyma (64.5) - @gogo2405 (69.3)
4. Grup -Yawrukush (63.8) - @Saadetim33 (73.6)
5. Grup - @sunal (82.3) - @LaMiaVita (64.8)
6. Grup - @Kyohei14 (66.4) - @tahataprens1990 (65.7)
hadi hayirlisi olsun canim :)Ev işi hallolursa mayısta istiyoruz canım..
Olmazsa sonbahara kaldı :)
az kaldi, heyecan dorukta..
ben 15dk yuruyus cezami bugun yapacagim ablam...Mesaj sayısıyla ilgili talepler doğrultusunda alt sınır olan 30 dan fazla mesaja 30 + yazabiliriz arkadaşlar.
Ayrıca rakip eslesmesinde kaybedenlerede aynı cezayı vereyim günlük spora ek ya 15 dk yürüyüş yada istediğiniz bir sporu 50 adet yapalım. Bende dahil tabiki.
ellerine saglik Fatimem..TUM CITIRLARIN DIKKATINE
- Canlarim uyelerimizin cogunlugunun karari ile artik menulerimizdeki kacamaklar, yenilen gidaya ve uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
- Ayni sekilde egzersizlerimizdeki eksiklikler de uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
- Tablomuzdaki MUAF ibaresinin anlami, bir saglik sorunu veya olagan disi bir durumdan oturu uyemizin muaf tutulmasini belirtir.
- Tablomuzdaki ODUL ibresinin anlami, haftada 1 ya da 2 ogun, cuma tarti bildiriminizden sonra dilediginizi yediginiz ODUL OGUNUNU belirtir. Odul ogunlerinden dolayi ceza almazsiniz.
- Paylaşılmayan her menünün YARIM SAAT egzersiz cezası olacaktır...
KISALTMALARIN ANLAMLARI:
JJ: Jumping jack hareketi
IA: Ip atlama
M:Mekik egzersizi
Y:Yuruyus
DK: Dizleri karina cekerek oldugumuz yerde kosma
S: Squat
CUMA - CUMARTESİ GUNU MENU VE SPOR CIZELGEMIZ
Tablomuzda her gun icin 2 adet ifade bulunmaktadir.Ilki menulerimiz icin, ikincisi ise yaptigimiz egzersizlerimiz icindir.
[TR][/tr]
İsim Cuma Cumartesi Pazar Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe isimsiz965 ÖDÜL - - - - - - @Papillon_ - - - - - - - @sunal - - - - - - E Elizan-seyma - - - - - - @yeos ÖDÜL - - - - - - @marlin18 - - - - - - - @Kyohei14 ÖDÜL - - - - - - Yawrukush - - - - - - - @damlalar - - - - - - - @LaMiaVita ÖDÜL - - - - - - @aseeel - - - - - - @tahataprens1990 - - - - - - @Saadetim33 ÖDÜL - - - - - -
[TR]
[/TR]
cok acitir canim iyi bilirim bende, acil sifalar..Dilimin ucunda kocaman bir aft çıktı nasıl acıyor anlatamam konuşmak yemek su bile içmek işkenceboğazım da fena hasta mı olucam nedir kırılıyor her yerim
canim uzun sursun yeterki sagligina kavussun babacigin, insallah guzel haberlerini alacagiz.Kizlar hepinize hayırlı mutlu sağlıklı bir hafta sonu dilerim
Herkese çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz ve dualarınız için.
Vücudunun neredeyse bütün kemikleri kırılmış. Kol,bacak,kalca,kürek kemiği
Uşak ta ameliyatı yapılamaz diye Eskişehir'e sevk edildi .şuan ambulans la yoldalar.kardeşim le sürekli haberleşiyoruz.yanına kimseyi almıyorlar gelsende göremezsin bizde göremiyoruz gelme dediler. Cocukla bir hafta anca kalabilirim türkiye de.gider de göremeden gelirsem daha kötü olurum.Bekliyorum bende.onlardan gelecek habere göre hareket edeceğim.
Arabanın fotoğrafıni gördüm. Ordan sağ çıkmasi bile buyuk nimet .buna da şükür diyoruz. Yaş itibariyle ve kırıkların çok olması nedeniyle dr 6 ay sürebilir iyileşmesi demiş. Önümüzde uzun ve zorlu bir süreç bizi bekliyor.
Lütfen Dualarınızı esirgemeyin arkadaşlar
sen icini ferah tut, dualarimiz seninle...