- 4 Nisan 2014
- 5.077
- 10.602
- 448
Çok geçmiş olsun canım bende vasat durumdayım kolumdan tutup kaldırıyorlar ne oturtabiliyorum ne kalkabiliyorum elimi yıkayamıyırum insanın beli herşeyiymiş bu yetmezmiş gibi kızım hece ateşlendi kusma ishal sabahı ettik hiç halim kalmadı inş atlatırım bu günleri
Arkadaşlar tek tek cevap vermek durumunda kalıyorum çoklu alıntı yapıyorum alıntılar siliniyor telden kaynaklı herhalde
Dün menüm
Sabah peynir zeytin 1 dilim tam tah ek ilaç içeceğim diye az bişey
Öğle karılık izgara salata bulgur pilavı
Ara Yeşilçay
Akşam kötü oldu eşim ekler getirmiş anan allahım o ne koku 3 ekler yedim başka bişey yemedim 2 lt su ve sıfır hareket
Bugün ise
Sabah kahvaltıyı eşim hazırladı Evlilik yıldönümünmüz 10. Yıl oldu
Darısı bekarlara aşıklara aşık olup evlenmek isteyenlere
Menemen yaptı yemesem olmazdı 2 dilim pide ile yemeseydim iyiydi
Mıhlama 2 kaşık
Zeytin peynir çay
Akşam form çay eşliğinde atıştırdık
Dışarı çıkamadık bu yıl dönümü çocuk hasta ben hasta evdeyiz ama Daha pasta yeriz herhalde oda ödül olsun
Merhaba kızlar :)
sabah
2.5 dilim ekmek
5 kaşık yumurtasız menemen
Kk peynir
Öğle
4 kaşık pilav
Az bisey tursu
3 kaşık yoğurt
Aksam
1 kase çorba
1 tane karniyarik
2 kaşık pilav
Su 2lt 2 bardak form cay
Egzersiz 150 tane bacak ve karin egzersiz
Ve cezam olan 50 tane zıplama ( fotolu kilo bildirimi yapmadigim için ) @gogo2405
evet canım :) kurtuluş yok malumMerhaba canım :)
Güzel olmuş, cezalar da yapılmışş :)
Çok geçmiş olsun canım bende vasat durumdayım kolumdan tutup kaldırıyorlar ne oturtabiliyorum ne kalkabiliyorum elimi yıkayamıyırum insanın beli herşeyiymiş bu yetmezmiş gibi kızım hece ateşlendi kusma ishal sabahı ettik hiç halim kalmadı inş atlatırım bu günleri
Arkadaşlar tek tek cevap vermek durumunda kalıyorum çoklu alıntı yapıyorum alıntılar siliniyor telden kaynaklı herhalde
Dün menüm
Sabah peynir zeytin 1 dilim tam tah ek ilaç içeceğim diye az bişey
Öğle karılık izgara salata bulgur pilavı
Ara Yeşilçay
Akşam kötü oldu eşim ekler getirmiş anan allahım o ne koku 3 ekler yedim başka bişey yemedim 2 lt su ve sıfır hareket
Bugün ise
Sabah kahvaltıyı eşim hazırladı Evlilik yıldönümünmüz 10. Yıl oldu
Darısı bekarlara aşıklara aşık olup evlenmek isteyenlere
Menemen yaptı yemesem olmazdı 2 dilim pide ile yemeseydim iyiydi
Mıhlama 2 kaşık
Zeytin peynir çay
Akşam form çay eşliğinde atıştırdık
Dışarı çıkamadık bu yıl dönümü çocuk hasta ben hasta evdeyiz ama Daha pasta yeriz herhalde oda ödül olsun
İnşallah iyi sonuç alırız ablacım :)Yeni rakibim E Elizan-seyma hadi bakalım neler yapıcaz cumaya kadar.
Teşekkürler canım ihlamur iciyorum iyi geldi biraz ilacı dinlenme uyku ama o da bizde yok işte napalimBöyle söylediğine göre kesin beğenmemmm
Çok teşekkür ederim canım, inşaAllah :)
Yaşların yakın olması anne için zor belki büyütürken ama kardeş olarak çok iyi birşey bence de :)
Alışırım elbet, ama zaman gerek :)
Çenemiz düştü birazcıkkkk
Çok geçmiş olsun canım..
Dikkat et yine, limonlu çay falan iç..
Önler belki biraz..
Teşekkürler canımGeçmiş olsun cnm
Çok geçmiş olsun canım acil şifalar diliyorum inşallah en kısa zamanda sağlığına kavuşurKizlar hepinize hayırlı mutlu sağlıklı bir hafta sonu dilerim
Herkese çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz ve dualarınız için.
Vücudunun neredeyse bütün kemikleri kırılmış. Kol,bacak,kalca,kürek kemiği
Uşak ta ameliyatı yapılamaz diye Eskişehir'e sevk edildi .şuan ambulans la yoldalar.kardeşim le sürekli haberleşiyoruz.yanına kimseyi almıyorlar gelsende göremezsin bizde göremiyoruz gelme dediler. Cocukla bir hafta anca kalabilirim türkiye de.gider de göremeden gelirsem daha kötü olurum.Bekliyorum bende.onlardan gelecek habere göre hareket edeceğim.
Arabanın fotoğrafıni gördüm. Ordan sağ çıkmasi bile buyuk nimet .buna da şükür diyoruz. Yaş itibariyle ve kırıkların çok olması nedeniyle dr 6 ay sürebilir iyileşmesi demiş. Önümüzde uzun ve zorlu bir süreç bizi bekliyor.
Lütfen Dualarınızı esirgemeyin arkadaşlar
Amin canımAllah şifa versin canım.inş daha kısa Zaman'da iyileşir ama İyi olsun da varsın altı ay sürsün. Sonunda sağlığına sıhhatine kavuşsun. Rabbim hepimize aileleri, sevdikleriyle birlikte uzun sağlıklı Mutlu bir ömür versin
Daha ne yapacaksın :) çok güzel kilo vermişsin :)Olayları kaçırdım şimdi girdim ne yapmışım
Güzel menü cnm ara öğün yok ama ödül de çok güzel mmmmMenum kizlar
Sabah
4 minik bulgurlu etli kofte
Ogle
2 kasarli karnabahar koftesi yarim turp sogan biraz havuc
Aksam
2dilim hashasli revani odul
Su 2 lt
Spor yuruyus
Bayağı yürüdün cnm yediklerin erimiştir endişelenmeKızlar yaklamlar menümü paylaşayım
Sabah
Eti form kraker
1 kek
1 vişne suyu
Öğlen
1/2 corba
2 kaşık pilav
1,5 dilim tavuk
10 tane patates kızartması
3 kaşık puding
( kızlar gezideydim oyüzden yemek buydu
Akşam
1/2 çorba
1 orta tabak ıspanak yemeği
1,5 dilim tbekmek
Su 2 litre
Spor en az 4 saat yürüdük
Çok geçmiş olsun canım. Rabbim şifa versin inşallah..Kizlar hepinize hayırlı mutlu sağlıklı bir hafta sonu dilerim
Herkese çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz ve dualarınız için.
Vücudunun neredeyse bütün kemikleri kırılmış. Kol,bacak,kalca,kürek kemiği
Uşak ta ameliyatı yapılamaz diye Eskişehir'e sevk edildi .şuan ambulans la yoldalar.kardeşim le sürekli haberleşiyoruz.yanına kimseyi almıyorlar gelsende göremezsin bizde göremiyoruz gelme dediler. Cocukla bir hafta anca kalabilirim türkiye de.gider de göremeden gelirsem daha kötü olurum.Bekliyorum bende.onlardan gelecek habere göre hareket edeceğim.
Arabanın fotoğrafıni gördüm. Ordan sağ çıkmasi bile buyuk nimet .buna da şükür diyoruz. Yaş itibariyle ve kırıkların çok olması nedeniyle dr 6 ay sürebilir iyileşmesi demiş. Önümüzde uzun ve zorlu bir süreç bizi bekliyor.
Lütfen Dualarınızı esirgemeyin arkadaşlar
Sorma canım ya panorama eyüp miniatürk sonrada eminönünü dolaştık ordanda kabataştan beşiktaşa yürüdümBayağı yürüdün cnm yediklerin erimiştir endişelenme
evet cesit cesit azar azar yemegi seviyorum :)Okadar dolu dolu yazmışsın ki dedim noluyo ara yarım çeyrek ölçülerle iyisin börek olmayaudo iyiydi
nasil oldun canim?Ağrıdan nefes alamıyorum iştahımda gitti ilaç içeceğim diye akşam zor yedim
amin canim sagol bu gece donuyor nasipse..İyiyiz özgem eşin tez gitsin tez gelsin . Oh afiyet olsun bende kitap okuyorum
tebrikler:)Eki Görüntüle 1951277 İlk bildirim benden herkese günaydınlar
Geçen hafta :88:10
Bu hafta 87:40
Giden :700
tebrikler :)
tebrikler canim:)
harikasin Hazalim:)
tebrikler canim :)Bildirim yapayım
Geçen hafta; 66.8
Bugün; 65.7
Fark; 1.1
Yüzde; 1.6
Msj sayım; 82
tebrikler :)Bekledim belki wc ye çıkarım diye ama artık kahvaltı yapıyorum
Geçen hafta 85,1
Bu hafta 84,9
Fark 0,2
Yüzde 0,235
Mesaj sayısı 28
tebrikler canim :)Eki Görüntüle 1951400 Karanlik cikti biraz oda karanlik olunca boyle oldu:) tarti yerim sabit oldugu icin baska odada cekmek istemedim:)
Gecen cuma:66.6
Bu cuma :66.4
Giden :-200 gr.
Gecen haftadan sonra eksideyim cok sukur:)
supersin ablam :)Eki Görüntüle 1951427 Eki Görüntüle 1951428
Geçen cuma ve bu cuma
Fark 500 gr
Yüzde 0.72
Mesaj sayısı 53
canim dunden beri dualarim seninle insallah iyi olacak babacigin..Kizlar babam trafik kazası geçirmis.
Ne olur dua edin ne
olur bilmiyorum ugrayamam buraya
Belki türkiye ye giderim.belli değil
saglik olsun haftaya verirsin, uzulme..Utanarak yazıyorum(( kilo veremediğim gibi almışım. Üzgünüm.. grup başarısını da etkilediğim için..kusura bakmayın...
Geçen hafta:82
Bu hafta:82.3
tebrikler canim beni gecmissin bu hafta :)Geçen haftaki kilom 65.7
Bu haftaki 64.8
Fark 900 gr
Yüzde %1.36 yanlışta yapmış olabilirim :)
gecmis olsun canim ve tebrikler:)Selamun aleykum kızlar geç kaldım biraz çok yogunum
Kilo geçen hafta 62.8
Bu hafta 62
Fark 800 gr
Yüzde 1.27 @gogo2405Dahlia_ yüzdeyi yanlış hesaplamış olabilirim.. Fotoda yükleyemedim kusura bakmayın hem net sıkıntılı hemde kardeşim ve annem ameliyatlı onlarla ilgileniyorum uğraşamadım
Haftaya hedefim 61 insAllah
Mesaj sayım bu yazdığında birlikte geçen cumartesiden itibaren 101
haftaya guzel bir eksi gelir insallah :)Eki Görüntüle 1951520
Meraba kızlar tartışdım ama 300 gr artıdayım bilmiyorum lavaboya tartıldıktan sonra cıktım biliyosunuz sıkıntılıydım sonrada tartılamadım dışardaydım off ya canım sıkılıyo bi alıyorum bi veriyorum anlamadım bende bu arada artı hesaplamayı bilmiyorum aynı şekildemi bu haftada mesajlarımı sayıcam mazur görün ilk hafta lütfen dün bakayım dedim işin içinden öıkamadım :/
Gecen cuma = 64.200
Bu cuma = 64.500
Fark = +300
sagol canim :)tebrikler iyi gitmiş kilolar :)
Güzel memün canımBugunku menum
sabah
2 dilim tbe arasina sucuklu tost
1 havuc, yarim salatalik, 1 avuc yabanmersini, ceyrek avokado
sekersiz cay
Ara
kahve
1 avuc patlamis misir
Oglen
1 kase tarhana corbasi
Salata
Ara
Maden suyu
mistik cay
Aksam
Karnabahar pizzasi
et sote
2.5lt su
Egzersiz:yuruyus
Ayy inşallahh :))evet cesit cesit azar azar yemegi seviyorum :)
nasil oldun canim?
amin canim sagol bu gece donuyor nasipse..
sen nasilsin?
tebrikler:)
tebrikler canim:)
harikasin Hazalim:)
tebrikler canim :)
tebrikler canim :)
supersin ablam :)
canim dunden beri dualarim seninle insallah iyi olacak babacigin..
saglik olsun haftaya verirsin, uzulme..
tebrikler canim beni gecmissin bu hafta :)
gecmis olsun canim ve tebrikler:)
haftaya guzel bir eksi gelir insallah :)
sagol canim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?