Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

çok güzel olmuş canım. akşam az olmuş biraz ama doyduysan sorun yok. su ve spor da harika. oh miss

menü güzel abla ama meyveyi aksam deilde sabah veya öğle ara öğünlerinde yemeni öneririm :)

günaydın hanımlar. cuma öncesi son gün... ben dün akşam tartıldım. geçen haftaya göre 300gr eksideydim ama bu sabah fazla çıktım. nasıl oluyo anlamadım
Ödem olmuştur yada uykusuz falan kaldıysan olabilir canım.
Slm bende gelecem artik kilom 59 olmus hemsom kurallar nasil
Gel hemsom ilk sayfadan oku istersen kuralları biraz düzenleme yaptık.

Selam canlar :)
Nasılsınız ?
Slm cnm sen nasılsın iyi olmaya çalışıyorum motivasyonum oldukça düşük yapamıycam galiba zayıflayamayacağım aşırı iştahım var şekere düşkünüm kan seviyem çok düşük olduğu için ilaç kullanıyorum günde iki defa bunun bi etkisi midir anlamıyorum moralim bozuk

Şükürler olsun iyiyim canım..

Motivasyon düşürmek yok..
Ne güzel kilo veriyorsun, bırakma kendini..
Bırakırsan tekrar başlamak zorunda kalacaksın bunu unutma..
Aynı şeyleri baştan yaşayacaksın.. Bunu da isteyeceğini hiç sanmıyorum..
İlaç konusunda bir bilgim yok ama iştahını kapatacak birşeyler yapabilirsin canım..
Yeşilçay içiyorsun sen, ama artır onu..
Sabah, öğlen mutlaka iç, eğer açlık hissedersen akşam yemeğinden önce de içmeni öneririm...
Her yemek yemek istediğinde su iç, hatta içebilirsen çubuk tarçın at suyuna..
Bırakma kendini, yazık etme emeğine..

Ender Saraçtan iştah kesici yöntemler..

Kokular iştahı azaltıyor: Zerdeçal, nane ve yeşil elma kokuları günde sık sık (20-30 kez) koklanırsa sinir sisteminde yaptığı etkiyle iştahta biraz azalma yapabilir.
İştahın azalmasına yardımcı çaylar: Mate çayı başta olmak üzere ıhlamur ve buruk tattaki bitki çaylarının şekersiz olarak içilmesi de iştahın dengelenmesine yardımcı olabilir.

İştahı azaltmaya yardımcı gıdalar

* Yiyeceklerden ayva ayrıca yeşil lifli yapraklı sebzeler (tere, roka, maydanoz, ıspanak, madımak, karalahana da) hem midede hacim kaplayarak tokluk hissine hem de iştah kesmeye yardımcı olur.

* Yeterince protein almak da genelde bir tokluk hissi sağlar. Eğer yeterince protein almazsanız sürekli bir açlık halinde olursunuz. Şişmanlatmayan en iyi az yağlı protein kaynakları yumurta beyazı, derisiz tavuk, balık az yağlı yoğurt peynir ve süttür. Kırmızı et ise tersine hem daha ağırdır hem de iştah açıcı etkisi vardır.

* Ayrıca sarı leblebi de hem mide asidini alır hem de tokluk hissi sağlar.

* Tam buğday ekmeği, yulaf ezmesi, haşlanmış tam buğday, yeşil mercimek, sarı mercimek, barbunya fasulyesi gibi şekerli olmayan tahıl ve bakliyatlar da hem tokluk hissi sağlayıp hem de ani patlamış iştahı dengelerler.

TUM CITIRLARIN DIKKATINE

• Canlarim uyelerimizin cogunlugunun karari ile artik menulerimizdeki kacamaklar, yenilen gidaya ve uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
  • Ayni sekilde egzersizlerimizdeki eksiklikler de uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
  • Tablomuzdaki MUAF ibaresinin anlami, bir saglik sorunu veya olagan disi bir durumdan oturu uyemizin muaf tutulmasini belirtir.
  • Tablomuzdaki ODUL ibresinin anlami, haftada 1 ya da 2 ogun, cuma tarti bildiriminizden sonra dilediginizi yediginiz ODUL OGUNUNU belirtir. Odul ogunlerinden dolayi ceza almazsiniz.

KISALTMALARIN ANLAMLARI:
JJ: Jumping jack hareketi
IA: Ip atlama
M:Mekik egzersizi
Y:Yuruyus
DK: Dizleri karina cekerek oldugumuz yerde kosma
S: Squat

ÇARŞAMBA GUNU MENU VE SPOR CIZELGEMIZ
Tablomuzda her gun icin 2 adet ifade bulunmaktadir.Ilki menulerimiz icin, ikincisi ise yaptigimiz egzersizlerimiz icindir.

İsimCumaCumartesiPazarPazartesiSalıÇarşambaPerşembe
isimsiz965 ÖDÜL
50 S -
Papillon_ ÖDÜL
-
S sunal
ÖDÜL 15 dk y.50 M 10 dk y. -
E Elizan-seyma
150 JJ 100 İA -
yeos ÖDÜL
100 İA 50 M 50 M10 dk y. 100 İA 100 JJ-
marlin18 -------
@Kyohei14
ÖDÜL 50 M 50 S 10 dk y. 100 JJ -
Yawrukush
-----
D damlalar MUAFMUAFMAUFMUAFMUAFMUAF-
L LaMiaVita ÖDÜL
-
A aseeel
-
T tahataprens1990
15 dk y. 50 M-
@Saadetim33 ÖDÜL
10 dk y. --

[TR]

[/TR]
[TR][/tr]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…