Eki Görüntüle 1954522 İyi akşamlar
Menüm yazılmaklık değil evlilik yıldönümü sevgililer günü kızımın doğum günü hepsi aynı Zamana geldi hani sakatım spor cezasıda olmuyır bana şöyle bir ceza verin günlük menümü belirleyin onun dışına çıkmayayım nasıl fikir hatta 2 gün de olabilir
Sabah
Omlet peynir iki lokma pide domates
Öğle saat 4 de yedim kebap salata
Kızımın doğum günü pastasından 2 çatal yarım poğaça
Akşam köfte 3 kaşık pilav
2 lt su
Dünkü menümde de akşam için pasta vardı
günaydın hanımlar. cuma öncesi son gün... ben dün akşam tartıldım. geçen haftaya göre 300gr eksideydim ama bu sabah fazla çıktım. nasıl oluyo anlamadım
TUM CITIRLARIN DIKKATINE
- Canlarim uyelerimizin cogunlugunun karari ile artik menulerimizdeki kacamaklar, yenilen gidaya ve uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
- Ayni sekilde egzersizlerimizdeki eksiklikler de uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
- Tablomuzdaki MUAF ibaresinin anlami, bir saglik sorunu veya olagan disi bir durumdan oturu uyemizin muaf tutulmasini belirtir.
- Tablomuzdaki ODUL ibresinin anlami, haftada 1 ya da 2 ogun, cuma tarti bildiriminizden sonra dilediginizi yediginiz ODUL OGUNUNU belirtir. Odul ogunlerinden dolayi ceza almazsiniz.
KISALTMALARIN ANLAMLARI:
JJ: Jumping jack hareketi
IA: Ip atlama
M:Mekik egzersizi
Y:Yuruyus
DK: Dizleri karina cekerek oldugumuz yerde kosma
S: Squat
ÇARŞAMBA GUNU MENU VE SPOR CIZELGEMIZ
Tablomuzda her gun icin 2 adet ifade bulunmaktadir.Ilki menulerimiz icin, ikincisi ise yaptigimiz egzersizlerimiz icindir.
[TR][/tr]
İsim Cuma Cumartesi Pazar Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe isimsiz965 ÖDÜL 50 S - @Papillon_ ÖDÜL - S sunal ÖDÜL 15 dk y. 50 M 10 dk y. - E Elizan-seyma 150 JJ 100 İA - yeos ÖDÜL 100 İA 50 M 50 M 10 dk y. 100 İA 100 JJ - @marlin18 - - - - - - - M Mitsuomi ÖDÜL 50 M 50 S 10 dk y. 100 JJ - Yawrukush - - - - - D damlalar MUAF MUAF MAUF MUAF MUAF MUAF - @LaMiaVita ÖDÜL - @aseeel - @tahataprens1990 15 dk y. 50 M - @Saadetim33 ÖDÜL 10 dk y. - -
[TR]
[/TR]
Tartıda sorun yoksa ödemdir, akşamdan sabah başka ne ola bilir ki
Olabilir geçen salı nöbetten geldim uykusuz 70 kg çıktım 3 saat uyuyup kalktım 69.5 çıktım acaip fark ediyor uykusuzluk.dün gece bebek baya uyandırdı beni. inş ondandır da yarın fazla çıkmam. yoksa çok üzülürüm
canım haklısın... meyveye dikkat edeyim.menü güzel abla ama meyveyi aksam deilde sabah veya öğle ara öğünlerinde yemeni öneririm :)
Çokmuşş.. Yeşilçay, maydanoz ne bulursan iççç :)
ahanda uykusuzluk ödem yapıyorsa ben ödemden oluşuyorumÖdem olmuştur yada uykusuz falan kaldıysan olabilir canım.
Gel hemsom ilk sayfadan oku istersen kuralları biraz düzenleme yaptık.
Sağol canım toplarladım çok şükür bi riki güne cezalık kıvama gelirim diye düşünüyorumNice güzel yaşları olsun miniğin
Çok tatlı maşaAllah
Sen nasıl oldun ? Daha iyi misin canım ?
Girebilirsin yarın kilo bildirimi yapmayı unutma birde fotoğraflı yapıyoruz. Formu tekrar doldur istersen yeni arkadaşlar seni tanisinlarOkudum hemso girebilirmiyim
bugün kü menüm ise sabah çorba 1 dilim tam tah ekmek
öğle patlıcan musakka 3 kaşık mantı
akşam balık tava yanına salata
2,5 lt su
bugün kü menüm ise sabah çorba 1 dilim tam tah ekmek
öğle patlıcan musakka 3 kaşık mantı
akşam balık tava yanına salata
2,5 lt su
Merhaba kızlar
Yarin bol eksili bir gün olur insAllah
Sabah
2 dilim tb ekmek
4 kaşık yumurtasız menemen
Kk peynir
Öğle
10tane fındık
10 tane kuru üzüm
2 tane ceviz
aksam
5 tane nugget
Kk peynir
2 dilim ekmek
Su 2lt ve 2 bardak form cay
egzersiz 50 zıplama cezamgogo2405
ve 150 tane bacak ve karin egzersizi
ve dipten köşeden ev temizliğiöldüm valla
Merbalarr menum:)
Sabah
1 krep kk peynir 2dilim kasar
Ogle
Bi orta boy kase fellah koftesi
Aksam
Firinda patates 5-6 catal 2 parca tavuk eti 2 dilim ekmek .:/ aksam cok oldu yaa niye boyke oldukiDahlia_ ??????????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?