Sagol cnm normalde o kadar yetmiyor ama mecbur
Kizlar minigim uyandi biz hazirlanip oyun parkina gideriz.
oradada firsat bulursam gelirim takima, simdilik optum :)
sagol canim opuyorum :)2 minikle kolay gelsin canım benim :)
Çok şükür cnm seninkiler nasıllar düzene girdi mi ufağın uykularıguzel olmus canim :)
iyiyim gulum sen nasilsin, pasalar nasillar?
sagol Fatimem..
İyi eglenmeler cnm kolay gelsinKizlar minigim uyandi biz hazirlanip oyun parkina gideriz.
oradada firsat bulursam gelirim takima, simdilik optum :)
Canım bugün acıktım mı tarçınlı su içtim normalde zoraki içiyordum açlığımı bayagi bastırdı herkese tavsiye ediyorumOlsun canım, az yemek de iyi birşey değil..
gece daha cok kalkiyor gulum ,daha sIk acikiyor sanirim oyuzden gece surekli uyaniyorum.Çok şükür cnm seninkiler nasıllar düzene girdi mi ufağın uykuları
yanlis alarm geri uyudu sukur, bende camasirlarimi katladim..İyi eglenmeler cnm kolay gelsin
tarcin tatli istegini bastirmada da birebir..Canım bugün acıktım mı tarçınlı su içtim normalde zoraki içiyordum açlığımı bayagi bastırdı herkese tavsiye ediyorum
Rabbim yardımcın olsun cnm uykusuzluk çok kötü bilirim hele evde ilgi bekleyen bir küçük daha varsa işler çok zorlaşıyor yardımcı olacak biri olsa da gündüzleri biraz dinlenebilsen ne iyi olurdu anaların hakkı ödenmez diye boşuna dememişler hakkıyla üstesinden getirmek nasip etsin Allah ımgece daha cok kalkiyor gulum ,daha sIk acikiyor sanirim oyuzden gece surekli uyaniyorum.
gunduz de uyuyamadimi sinir kupune donuyor.
buyuk oglum evdeyse uyutmuyor kardesini , ufaklikta huysuzluk yapip duruyor:)
yanlis alarm geri uyudu sukur, bende camasirlarimi katladim..
tarcin tatli istegini bastirmada da birebir..
İyi akşamlar kızlar.. nasılsınız.. menülerimi paylaşıp paylaşmadığımı bir türlü hatırlayamıyorum:))))
Dünkü menüm: sabah: 1 dilim ekmek
Zeytin
Peynir
Öğle: çorba
Kuru fasülye
Salata
Ara: süt
4 kuru kayısı
Akşam:çorba
Salata
Ara: süt
1 portakal
2 lt su 40 dk yürüyüş
Çok teşekkürler her şey için :)Arkadaşlar biz konuştuk Fatimem le artık kaptan olarakDahlia_ fatime devam edecek ama doğal olarak yardimciya ihtiyacı olacak. Lütfen aranızdan bir yada iki kişi belirleyip yardımcısı olun. Takım düzene oturdu zaten herkes sorumlulugunun bilincinde elbette fakat liste yapmak ve menüleri takip etmek için yardıma ihtiyacı var. Gözüm arkada değil eminim gönüllü kişiler çıkacak aranızdan.
Kendinize iyi davranın hakkınızı helal edin görüşmek üzere öpüyorum hepinizi benim varsa eğer hakkım helal olsun diyetcanlarim.
Ay çok sevindim herkesi tebrik ederim. Kaptanligin da hayırlı olsun canımCanlarrrrrrrrr 3. oldukkkkkkkkkkk üçüncüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüü
Ayyy çok mutluyummmmmmmm
Bunu öncelikle üzerimizde çok emeği olan Gonca ablamıza @gogo2405
Sonra da eski kaptanımıza, uzun zaman derece bekleyenYawrukush a yani Özgeye hediye edelim
Hepinize çok çok teşekkür ediyorum, uzun zaman sonra dereceye girmenin mutluluğu tarifsizzzzz
Çok teşekkürler her şey için :)Arkadaşlar biz konuştuk Fatimem le artık kaptan olarakDahlia_ fatime devam edecek ama doğal olarak yardimciya ihtiyacı olacak. Lütfen aranızdan bir yada iki kişi belirleyip yardımcısı olun. Takım düzene oturdu zaten herkes sorumlulugunun bilincinde elbette fakat liste yapmak ve menüleri takip etmek için yardıma ihtiyacı var. Gözüm arkada değil eminim gönüllü kişiler çıkacak aranızdan.
Kendinize iyi davranın hakkınızı helal edin görüşmek üzere öpüyorum hepinizi benim varsa eğer hakkım helal olsun diyetcanlarim.
Ay çok sevindim herkesi tebrik ederim. Kaptanligin da hayırlı olsun canımCanlarrrrrrrrr 3. oldukkkkkkkkkkk üçüncüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüü
Ayyy çok mutluyummmmmmmm
Bunu öncelikle üzerimizde çok emeği olan Gonca ablamıza @gogo2405
Sonra da eski kaptanımıza, uzun zaman derece bekleyenYawrukush a yani Özgeye hediye edelim
Hepinize çok çok teşekkür ediyorum, uzun zaman sonra dereceye girmenin mutluluğu tarifsizzzzz
Ben bu hafta daha iyiyim Fatimeciğim..sporumu yaptım hep.. motivasyonum daha iyi şükür.. çikolata krizlerimi tarçınlı süt içerek önlüyorum. Tadını benzetiyorum:)) yanında kuru kayısı iyi oluyor.. arkadaşlarıma tavsiye ederim , denesinlerİyi akşamlar ablacım :)
Çok şükür iyilik, sağlık :) Sen nasılsın ??
İnternet çok yavaş menüm de yarım kalmışBugünkü menüm: sabah: 2 dilim ekmek
Zeytin
Peynir
Yumurta
Nn
Ben bu hafta daha iyiyim Fatimeciğim..sporumu yaptım hep.. motivasyonum daha iyi şükür.. çikolata krizlerimi tarçınlı süt içerek önlüyorum. Tadını benzetiyorum:)) yanında kuru kayısı iyi oluyor.. arkadaşlarıma tavsiye ederim , denesinler
Hoşgeldin:)günaydın kızlar , 3.olmuşsunuz çok çok sevindim uzun zamandır derece görmemişti takım :) kilo veren herkesi tebrik ederim :)
gogo2405 gonca abla takımda olmasam da senin ayrılmana çok üzüldüm ,seni her geldiğimde burda görünce mutlu oluyordum
Yawrukush özgecim eşin şehir dışındaymış ,iki çocuğa nasıl yetişiyorsun ,Allah kolaylık versin,sabır versin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?