- 4 Nisan 2014
- 5.077
- 10.602
- 448
Günaydın canlar :)
Yeni haftaya güzel başlayalım, güzel gitsin inşaAllah
O nasıl oluyor ablam daha önce hiç böyle bir yorum almamıştım :) :)
Merhaba bayanlar öncelikle aranızda yeniyim ve bir sorum olacaktı aranızda Merve Bilge Atalay'ın 28 gün yeter kitabıyla zayıflayan oldu mu ya da etrafında zayıflayan olan var mı?
İyiyim kuzum şükür yine yoğun bir hafta sonu yaşadım sen nasılsın
Abla hoşgeldin nasılsın. Başınız sağolsun rabbim mekanını cennet eylesin
Şimdide iyi geceler
Orta şeker iyiyim sen nasılsın
Günaydın KK'nin Güzel bayanları :)
nasılsınız ? Yeni bir haftaya merhaba diyoruz inşAllah , bu hafta herşey gönlümüzce ve çok güzel olur...Şimdi uyuyorum uyanınca bildirim yapicam insAllah
Kızlar kilo bildirimi
Geçen hafta 87
Bugün 84 yasasiinnnn
Kullanıcı Adı : MrtHatice
İsim (İsteğe Bağlı ): Hatice
Mesleginiz: Ev hanımı
Yaşınız : 35
Medeni Durumunuz : Evli
Çocuk Sayısı ve yaşları: Yok
Yaşadığınız şehir: İzmir
Boyunuz : 172
Kilonuz: 86
Hedef kilonuz : 65
Kilo alma hikayeniz : Çocukluğumdan itibaren hiç zayıf olduğum bir anı hatırlamıyorum, her dönemde kiloluydum.
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz?: Hamilelik düşünüyorum gerçekleşene kadar ideal kiloma yaklaşmak istiyorum ve sağlıklı bir hamilelik geçirmek için kilo vermek istiyorum.
Bakma kuzum sen bana :))
Sanırım uyku haliyle yazmışım akşam, gözlerim kapanıyordu :))
Merhaba..
Kitap hakkında bir bilgim yok ama aramıza katılmak istersen buyur :)
Çok şükür ben de iyiyim canım :)
İnşaAllah canım benimmm :)
Hepsi yağ değildir gülüm ya çoğu odem dir.. dedim ya Karatay diyeti iyi geliyor bana3 kilo mu verdin :) tebrik ederim nasıl verdin ya
Hepsi yağ değildir gülüm ya çoğu odem dir.. dedim ya Karatay diyeti iyi geliyor bana
Caniiim iyiki dogmussunnnnnGünaydın :) amin inşAllah, hafta güzel başlıyor benim için bugün benim doğum günümiyiki doğdum ben
Cumaya kadar kurtulursun artidan regl zamanin mi şu ananladım canım :)
Mutlu yıllar canım doğum günün mus.Ailenle sevdiklerinle mutlu bir yıl olsunanladım canım :)
Cumaya kadar kurtulursun artidan regl zamanin mi şu an
Mutlu yıllar canım doğum günün mus.Ailenle sevdiklerinle mutlu bir yıl olsun
Aminn inşallahsağol canım :) amin inşAllah güzel bir gol geçiririm 2016 hic iyi geçmemişti insAllah 2017 gönlümüze gore geçer.Herkes için insAllah..
Kizlar hepinize hayırlı günler
Dün gece saatlerinde evime geldim
Babam su an yoğun bakımda .cuma günü de mide kanaması geçirdi. Ameliyat olamadı hala. Beyinde de hasar var.kafasına darbe almış. Nerde olduğunu ne yaptığını hiç bilmiyor. Kazadan sonrasinde yaşadığı şeyleri iki dakika sonra unutuyor. Durumu iyi değil. İnşallah her şey yoluna girer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?