- 20 Eylül 2012
- 22.156
- 89.324
- 798
Tebrikler canim, harikasin :)Gunaydin kizlar fotoğraf ekleyemedim ama bu sabah 70.8 i gördüm tartıda
oooo supersin Asyam :)Kızlar kilo bildirimi
Geçen hafta 87
Bugün 84 yasasiinnnn
Canim sen Turkiyeye mi gittin, benim haberim yoktu.Kizlar hepinize hayırlı günler
Dün gece saatlerinde evime geldim
Babam su an yoğun bakımda .cuma günü de mide kanaması geçirdi. Ameliyat olamadı hala. Beyinde de hasar var.kafasına darbe almış. Nerde olduğunu ne yaptığını hiç bilmiyor. Kazadan sonrasinde yaşadığı şeyleri iki dakika sonra unutuyor. Durumu iyi değil. İnşallah her şey yoluna girer
Insallah babaciginin guzel haberlerini alacaksin, icini ferah tut.
Dualarim hep sizinle..
cok guzel menun canim, spor yapabildin mi?Menüm
Sabah kahvaltilik gevrej sütle ara ogun olarak yogurt ve bi tane madensuyu (sade)
Öğlen çorba ve enginar sapı yemegi
Ara öğün 1 elma yarim portakal
Akşam haşlanmış et ve greyfurt bi kase zencefilli zerdeçallı yogurt
Gun içerisinde bol su
Canim hosgeldin, ogluna gecmis olsun ve guzel gelismelerinede cok sevindim, gozunuzaydin.Vallahi k. Bakmayin ya geldim dedim gelemedim oglanin alerjisiyle ugrastim sonunda aktardan bisi bulduk ve oglum olmutot balgam bogulma falan. Bakalim insallah gecmis tir. Nese krese devam bayagi ilrrleme gosterdi. Psikiyatriyede gittik. Normal dedi. Hizi oyun evine pedagog a yonlendirdi. Onumuzdeki ay sonu gidicez. Ole iste. Yogundum. Yatin diyetisyene gidicem. Vucut oranlarima baktirmadan diyet yapmak istemedim. Insulin direncine dogru yol aliyotmusum. Kemigime iligime yagima bi baksinlar bakalim. Ilk defa gidicem ne dicek merak ediyorum ama ilk dahiliyeye diliomus o daha sonra diyetisyene yonlendiriomus amma insllah 2 ay 3 ay sonraya randevu vermezler. Sizler nasilsiniizz.. Bu ara bi faceye giriom vallahi
Ozledik Edam...
Ne var ne yok baska?
Bende gune ,gezmeye gidince yaniyor diyetimKızlar ben resmen haftanın 5 günü diyet yapıyorum. Hafta sonu uyamıyorum evde...
Cuma 84,1
Bugün 84,7
Hosgeldin aramiza canim, ben Ozge, 28 yasindayim, evliyim, 2 oglum var..isimsiz965 teşekkür ederim.
Kullanıcı adı: Heart of Gold
İsim (İsteğe Bağlı ): -
Mesleginiz: Bilgisayar İşletmeni
Yaşınız : 33
Medeni Durumunuz : Evli
Çocuk Sayısı ve yaşları: 1 çocuk- 5 yaşında
Yaşadığınız şehir: Konya
Boyunuz : 1,58
Kilonuz: 77,1
Hedef kilonuz : 62
Kilo alma hikayeniz : ergenlik dönemi , sonrası ünv de sağlıksız beslenme ve doğum
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz? 2.bebek için sağlıklı bir hamilelik geçirmek istiyorum
Saglikla, azimle zayiflamalar diliyorum :)
cok cok guzel canim :)Merhaba kızlar
Menü
Sabah
2.5 dilim ekmek
4 kaşık yumurtasız menemen
Kk peynir
Öğle
1 tabak turlu yemek
4 kaşık yoğurt
1 dilim ekmek
Aksam
4 kaşık pilav